Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Granat - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej hej!

Widzę, ze u Ciebie śniegu też nie widać.....nie zbyt dobrze nie? Właśnie przez to, że się rośliną to wszystko merda...aktualnie u mnie mega wichura i deszcz, więc wolę już aby padał śnieg.

Pięknie teraz z firankami :) I faktycznie, nie ma co przysłaniać więcej okien, jest dobrze tak jak jest :) Tym bardziej, ze nie ma Was kto podglądać :)

Przesyłam pozdrowienia

No hej,

u nas w tej chwili też wichura i pada deszcz.....a chyba powinien śnieg....:o....a jutro chcielismy jechać do szkółki po choinkę i pewnie nic z tego nie będzie jak nadal bedzie padało....dobrze, że mam juz wszystkie prezenty, chociaż jeden problem z głowy...

Bogusia, sama bardzo się ciesze z tych firanek.....jak to dobrze, że kupiłam je kilka lat temu kiedy nie narzekałam na brak kasy....teraz bym juz ich nie kupiła.....kosztowały chyba z 600 stówek, a tak leżały i grzecznie czekały na swój czas...

I kto wygrał konkurs?;)

Strasznie jestem ciekawa tej wyceny, bo porównac a gotowymi trochę można ale na zamówienie zawsze inaczej.

Z firanakmi bardzo przytulnie i charakter wnętrzu też przez to nadany...Moi faceci się buntują cały czas o te firany, starszy syn do tej pory nie ma, ale Młody nie ma nic do gadania i firanki ma :rolleyes:

Wycena komody to 1500 zł. Robiona pod nasze wnętrza, z takim samym wzorem jak drzwi i pilastrami po bokach jak na wnekach. Dobrze, że znam juz cenę bo teraz etap zbierania na komodę...to cel, który muszę osiagnąc....:rolleyes:

potem bedzie druga w tym samych stylu pod telewizor......ale to juz za jakiś czas.....:rolleyes:

Firanki na prawde dużo ciepła dają....

http://cdn1.asteroid.pl/c4/a.fotka.pl/078/888/78888443_800_s.jpg

Już po świętach, stary rok się kończy,

jego blask już mija.

Nowy 2012 do brzegu dobija.

Życzę by był piękny, lepszy od starego,

a Tobie przyniósł coś szczególnego.

Same serdeczności, morze miłości,

uśmiech na twarzy i to o czym marzysz..

Ja bez internetu....tylko w pracy... na razie....a tu tyle przyjemności....:):):)...

Pięknie dziękuję wszystkim za życzenia i ja również wszystkim czytającym moje "wypociny";).. życzę Szczęśliwego Nowego 2012 roku, coby wszystkie marzenia spełniły sie jak najszybciej, coby pieniążki na budowę spadały z nieba i ......co najważniejsze, żeby ZDROWIE BYŁO BO......RESZTĘ TO MOŻNA KUPIĆ....;););)

• 2 weeks później...