rogbog 05.02.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 ...przykre to co piszesz Wasiu:( Co się psiakowi stało,że ucieka z domu....Czy już czuje wiosnę i ucieka do panienki?Całe szczęście,że nic mu się nie stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 05.02.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Bogusia, my po prostu nie wiemy co się z nim dzieje. Mieszka tu z nami od prawie trzech lat a przedtem w trakcie budowy przyjeżdżał z mężem i cały czas był na dworzu. Nie wiem co jest przyczyną tego, że teraz ucieka na ulicę. Jak chodził do wsi to byłam spokojna, bo wiedziałam, że tam nic mu się nie stanie ale teraz zaczął przeginać. Przecież ma ciepły dach nad głową, miskę zawsze pełną i to gotowanego żarcia.....więc co, cieczki tak mocno działają na psa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 06.02.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 o kurcze....dobrze, ze kierowca był człowiekiem bo inny to by jeszcze opierdzielił. No i całe szczęście ze z psem nic nie jest. Sąsiadowi tak labrador wyleciał na ulicę i ledwo go poskładali nie mówiąc o tym, ze teraz chodzi jak pijany Coś tam musi być, ze ucieka. Cieczka bardzo mocno na psy działa. Wiesz popęd silniejszy od wszystkiego. Może skonsultuj się z kimś kto szkoli psy i być może będzie go można nauczyć zeby nie uciekał? No nie wiem co Ci poradzić. Temp masz "ładną". U mnie dzisiaj -25 brr....pojechałam do domu ale szybko wyszłam bo wpadałam w stan hipotermii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.02.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Córka była dzisiaj rano u weterynarza i dowiedziała się, że Harry ma lekko obitą nerkę i dlatego sikał z krwią. Powiedział też, że za dwa trzy dni powinno być już dobrze. Córka ma teraz dodatkowy obowiązek wychodzenia z Harrym ale robi to z przyjemnością a dzieci nie dokuczaja Harremu.......no, jestem teraz troszkę spokojniejsza, bo wiem, że teraz on nie ucieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.02.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 (edytowane) Ojejciu, wasiu, nieprzyjemne to co piszesz o Harrym. Może ta przeprowadzka wyjdzie mu na zdrowie ? Nie wiemy co tym zwierzakom po głowie chodzi Ale już będziecie spokojni, co do jego bezpieczeństawa. Edytowane 6 Lutego 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 06.02.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Oj, Ninko!Jakie smutne wiadomości.Całe szczęście, że nic gorszego się nie stało.No niestety - zwierzęcy instynkt zadziałał.Chyba nic na to nie poradzisz.Ściskam Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.02.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 GARDEROBA SUPER - gratulki dla męża a najważniejsze, że góra już w 100% gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 07.02.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Pięknie.. pięknie.. Pogratuluj Ninko mężowi. Zdolniacha z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.02.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ale piękna garderobahttp://forum.barcis.pl/images/smilies/brawo.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zauroczona.gif!!! ...smutne pieskowe wieści:( Ninko a co na takie zachowanie mówi wet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.02.2012 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Dziękuję za uznanie dla męża....zdolna bestia z niego... Bogusia, weterynarz mówi, że cieczki, cieczki...czyli natura ....i nic nie poradzisz. Na szczęście Harry jest cały czas u córki więc jestem spokojna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.02.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 wasiek, bardzo ładny komplecik wyszedł , pasujacy do wystroju domku...Od razu widać, że na wymiar, bo sprzęt super wpasowany w mebelek. Czyli cały salon gotowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.02.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Przytulnie,cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 17.02.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Ninko! Znam te problemy z dojazdem. U mnie teraz droga jest bardzo podobna do Twojej. Autko daje radę, ale ja mam duszę na ramieniu. A komoda super! Pozdrawiam Cię cieplutko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 17.02.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 No szok normalnie....od dwóch dni nie wjeżdżam swoim samochodem do garażu, bo nie mam możliwości w ogóle podjechania...wczoraj nie mogliśmy wyjechać choć autko stało na samym dole drogi. Jechaliśmy na Galę sportu na godz.18 i asekuracyjnie wyszliśmy z domu juz o 17 i co?.......prawie pól godziny wypychalismy autko....zdążyliśmy ale co się nakopaliśmy śniegu to nasze. Dzisiaj też po powrocie z pracy zostawiłam autko na dole drogi i wiem, że jutro będę miała problem z wyjazdem ....jak był mróz to nie było problemu a teraz przy odwilży ...no strasznie...:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 19.02.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 hej hej! No kurde , faktycznie śniegu nasypało więc nie ciekawie musisz mieć :/ No ale jeszcze troszke, jeszcze troszke.... Super garderoba! Powiedz, wy z jednego pokoju zrobiliście tak? Też myślałam, że poświęcę jeden pokój na gerderobe ale nie...nie teraz. Coś w sypialni wykombinować muszę, jakąś fajną szafę wnękową i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 19.02.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Aga, my podzieliliśmy łazienkę. z 20 metrów zostało chyba 14metrów a reszta to garderoba. Wejście do garderoby jest od strony sypialni a nasza sypialnia ma po podłodze ponad 30 metrów. Pozostałe dwa pokoje maja po 22 metry no i korytarz. Ogółem góra ma po podłodze ponad 100 metrów.. A dzisiaj przy tej odwilży jest jeszcze gorzej, wszędzie mokro i brzydko a u nas jeszcze cały czas biało i ładnie...tylko autko dalej na drodze zostawiam, bo nijak podjechać nie da rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.02.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 wasiu dawno nie oglądałam waszego dziennika - pięknie macie!Ale ten śnieg na skarpie przy tarasie to niezły. Zostaje ci sadzić tam tylko byliny i ew niskie iglaczki, bo inaczej będziesz traciła roślinki co rok. Tak to wychodzi dopiero jak się zamieszka. U nas wychodzą "chodzki, klocki" z gruntem, bo jest pompa ciepła, ale to już opowieść, przecika tez balkon... Dopiero po zamieszkaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 22.02.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Dorbi, dziękuję ....z checią bym posłuchała Twojej opowieści....bo jak mówisz, wszystko wychodzi dopiero w praniu... a my też myśleliśmy nad pompą ciepła ale jako, że glina to dalismy sobie spokój...a z tarasem to wyszło beee... A ja już nie mogę się doczekać, kiedy będzie ciepło, żeby zaglądać do Twojego ogrodu....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 22.02.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Nooo, Ninko!Jak nic, będziesz miała na wiosnę gotowe piękne roślinki.Podziwiam Twój zapał.Ja po przyjeździe z pracy, tylko zjem i już zerkam w kierunku łóżka.Nie wiem czemu, ale jakoś ostatnio strasznie zmęczona jestem.Może to już przesilenie wiosenne?Pozdrawiam Cię mocniutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.02.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Własnie się zbieram żeby napisać i zdjątka zmieścić jak nam schodki pracują i elewacja pęka i płytki odpadają przy wejściu do domu. Ale wczoraj wyszedł nowy hicior! Stolarz założył drzwi, a że moja mama nie w temacie, to przyjęła stolarza i ok. Mój mąż wraca do domu, a tu drzwi z szybkami i szprosem jak te z odzysku, a miały być pełne! Do łazienki 6szybek! Listwy na opaskę 5cm ,a miały być 10cm...Bez komentarza:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts