wasiek 23.02.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Iwonka, powiem Ci, że ja tez jak wracam z pracy to czuje ogromne zmęczenie i nic tylko na kanapie bym lezała albo kwietniki inne tego typu gazety czytała....ale wczoraj wróciłam wczesniej z pracy i powiem Ci, że tak mi sie popracowac zachciało i od razu lepiej sie poczułam jak zrobiłam sobie te rozsady. teraz będę patrzyła jak rosną... dzisiaj zagladałam też do lobelii i powoli zaczyna cos sie pokazywać. Szałwia rosnie jak na drożdżach...dokupiłam jeszcze jedną więc w sobote jeszcze ja wysieje... Dorbi, pobiegłam od razu do ciebie żeby zobaczyć co i jak.... i tu zonk ani w dzienniku wpisu ani w komentach...oj,oj popraw sie ....;)..mam nadzieję, że z tymi drzwiami to dało się odkręcić? U nas chyba zapowiada się dobry rok i zrobimy w tym roku elewację juz na całym budynku. Prosze powiedz a najlepiej pokaż jak to pęka i dlaczego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.02.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 wasiu, juz zamiesciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 09.03.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 AGA, czasami tak jest, że chcesz otworzyć jakąś konkretną stronkę a otwiera Ci się zupełnie coś innego.....to forum już tak ma....musisz klikać w tę stronkę kilka razy aż za którymś razem otworzy się ta, którą chcesz.... U nas klątwa wisi cały czas nad nami...... jak już myśleliśmy, że jest troszkę lepiej.....tak ogólnie....to znowu dostaliśmy kopa w dupę od życia....... i to najgorszego jak do tej pory.... Sprzedaliśmy mieszkanie....w końcu....a jednak nic mnie to nie cieszy....bo za pieniądze zdrowia męża nie kupię.... Niestety, rok diagnozowania przez lekarzy i ciągły brak konkretnej diagnozy doprowadziły do tego, że w środę mąż ma operację usunięcia nerki...:mad:...... ale nie to jest najgorsze...... najgorsze jeszcze przed nami.....czas oczekiwania na badania ........złośliwy, niezłośliwy ........wątroba, śledziona.....ech, szkoda gadać....jestem w próżni......:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.03.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 wasiu,jestem z Wami, trzymam kciuki za pomyślne wyniki i udaną operację... Nie wiem czy jesteś wierząca. Jeśli tak, to wspomagam modlitwą. Nic więcej nie możemy zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 10.03.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Wasiu,mocno przytulam....pomodlę się za Was oboje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 13.03.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 wasiu tak mi przykro, mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze!Oby tylko na strachu się obyło, przytulam mocno i pomodlę się dzisiaj za zdrowie Twojego męża. p.s. z tymi stronami nie wiedziałam, ze się tak dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 19.03.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Trzymaj się, Ninko!Jestem myślami z Tobą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 27.03.2012 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Hej kobitki, dzięki za wsparcie....potrzebne, bardzo potrzebne....już po operacji ale wyniku jeszcze nie ma...dzisiaj byliśmy na zdjęciu szwów..tylko połowy z 25, bo wystąpiła obawa, że rana może się rozejść gdyby zdjąć wszystkie szwy od razu....reszta w przyszłym tygodniu...i ...jeszcze wynik.......nie ma... Jeszcze przed pójściem męża do szpitala byliśmy wybrać kamień na kominek i dosyć szybko nam zrobili...zdjecia wstawię zaraz w dzienniku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 27.03.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ninko! Kominek jest po prostu piękny! Bardzo gustownie dobraliście marmur i w całości wspaniale to wygląda. A roślinki? No cóż. Myślę, że i tak ślicznie Ci wyrosły. Z moich malutkich doniczek tylko jakieś kikuciki sterczą. Pozdrowienia dla męża i życzenia zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 27.03.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Iwonka, dziękuję życzenia przyjęte...teraz została jeszcze kuchnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.03.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Witaj NinkaŻyczę zdrówka mężowi, i dobrą energię przesyłam... i wspieram z całych sił myślami...wiem co czujecie (też czekam na wynik z His-Pat) WSZYSTKO BĘDZIE OK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 27.03.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Arcita, dzięki ....właśnie byłam u Ciebie... dzięki za energię...ale Tobie też potrzebna, nadal Was podziwiam A, że będzie ok to ..... nie ma innej opcji....jeszcze mamy duuuuuużo do zrobienia razem w życiu......i cieszenia się z tego co już nam sie udało zrobić...... Dzięki i ja też trzymam kciuki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.04.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" życzy Bogusia http://www.rotfl.com.pl/data/media/42/kartka-na-Wielkanoc-zajaczek-pisanki-tulipany-jola-01.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.04.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 WESOŁYCH ŚWIĄT http://www.parafia-bolechowo.pl/cms/pliki/biblioteka/max/m504.kurczak%20i%20jajo.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 05.04.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Zadumy u grobu pustego,radości ze spotkania Zmartwychwstałego,pokoju, nadziei, jajka smacznegoi udanego oblewanego!Niech się nie zgubi wśród tylu pisanekŚwiąt sens prawdziwy - Jezus - Baranekżyczy Agnieszkahttp://renula30.blox.pl/resource/Blueangel63123909280285_art.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.04.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/various/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.04.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 W te piękne Święta, gdy Pan Zmartwychwstanie. Życzę smacznych jajek na śniadanie, żółtego kurczaczka, białego zająca i oby te święta trwały bez końca Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego Dyngusa i wspaniałych gości, niech to będzie czas uroczy Życzę miłej Wielkiej Nocy!!! http://www.nyloncoffee.pl/cache/images/865dc-337x0-resize.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 09.04.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Dziękuję pięknie za życzenia i ja również życzę Wam wszystkim - jeszcze świątecznie - wszystkiego najlepszego..... Nie miałam głowy do zaglądania na forum...święta minęły jakoś smutnie...niby rodzina cała w komplecie ale ....mąż źle się czuje i dlatego to wszystko nie tak jak potrzeba...... Do tego u nas śmingus dyngus to zawsze była fajna zabawa...mąż potrafił oblać dzieci miską wody z balkonu, wąż do wody też był w użyciu... a dzisiaj?.. Nic, tylko rano wnuki oblewały nas wodą...to już nie było tak jak zawsze.. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 15.04.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Witaj Ninko!Piękną masz kolekcję rosnących zieleninek.Ja też zrobiłam coś takiego, posiałam nasionka do miniszklarenek i postawiłam w spiżarce.Urosło takie mikrutkie, że aż żal.Cebulki mieczyków wsadziłam już do ziemi, myślę, że nie za wcześnie?Pozdrawiam Cię cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.04.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Iwonka, dzięki za odpowiedź. Ja jeszcze troszkę poczekam z resztą cebul do przyszłego weekendu, bo i tak w środku tygodnia to z czasem krucho...Dzisiaj wsadziłam choinkę świąteczną do gruntu... nareszcie...... no i troszkę pograbiłam...fizyczna praca dobrze robi, człowieka nie ma czasu na myślenie.....i zaczął padać deszcz... a miało nie padać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts