rob_i_anet 30.04.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Witam, pierwszy raz się wypowiadam w Twoim forum, ale zaglądałam już do niego wcześniej. Dziś zauważyłam w Twojej wypowiedzi z 16.02 na zdjęciach, że w salonie masz połączone kafle z panelami na podłodze. Bardzo mi się takie coś podoba i też się nad tym zastanawiam. Czy możesz dać jakieś dokładniejsze zdjęcie? Jak to jest zrobione, że nie ma przy panelach szczeliny dylatacyjnej?PozdrawiamAneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 30.04.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Aneta, witaj u nas w salonie między płytkami a drewnem został wycisnięty korek w płynie. Ciężko sie go tam wciskało bo baaaardzo ciągnący był ale efekt jest ok. Po południu zrobię zdjęcia w zbliżeniu, żebyś mogła zobaczyć jak wyglada to z bliska... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.05.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ninko, dopiero przeczytałam o kłopotach zdrowotnych Twego męża.Przykro mi, że nie możecie w pełni cieszyć się wszystkim, co osiągnęliście.Wiesz, że życzę jak najlepiej i bardzo mnie ucieszą każde dobre wiadomościo których napiszesz. Życzę z całego serca, aby wszystko było dobrze.Mocno za to zaciskam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 08.05.2012 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Tola, dziękuję...takie jakieś fatum wisi nad nami od dwóch lat...ale będzie dobrze, bo nie widzę innej opcji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 13.05.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Witaj Ninko!Zakupy widzę udane, już sobie wyobrażam jak te iglaczki będą wspaniale wyglądały posadzone na docelowe miejsca.No i koleusik prześliczny, co masz zamiar z nim zrobić?Bardzo jestem ciekawa zdjęć z tych prac, o których piszesz.Będę zaglądać za nimi.Z mężem już chyba lepiej? Bardzo mnie to cieszy.Pozdrawiam Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 13.05.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Hej, hej Iwonko...zakupy jak najbardziej udane i częściowo już na swoim docelowym miejscu. Coleusy w doniczkach razem z osteosperum i szałwią. Zdjęcia w dzienniku - zapraszam :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 14.05.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Ninko! Nawet sobie nie wyobrażałam, że może być tak pięknie. Te wszystkie roślinki wspaniale wkomponowałaś w skarpę, wszystko po prostu bajecznie mi się podoba. Ech, kiedy u mnie tak będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.05.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Wasiu pęknie zaczynasz ogród, a skarpa super obsadzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.05.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Iwonka, dziękuję ..ja dopiero zaczynam.....a tak w ogóle do tej pory to miałam dwie lewe ręce do grzebania w ziemi. Skarpa obsadzona dopiero w połowie.....kawał jeszcze przede mną...no i jeszcze trochę roślinek muszę dokupić..... Poza tym będziemy jeszcze przebudowywać drugą część skarpy, bo zrobimy schody tam gdzie miała być duża donica...a schody będa prowadziły do..............................................i tu na razie tajemnica:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.05.2012 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Dorbi, miło Cię widzieć u mnie ....i dziękuję...Teraz poczekam na rozrośnięcie roślinek i......potem bedzie tak jak u Ciebie - dużo i kolorowo....:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 25.05.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ninko!Wiem, że się powtarzam, ale jest u Ciebie po prostu pięknie.Te kolory i różnorodność roślinek zachwycają mnie niezmiennie.Pozdrawiam Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 25.05.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 (edytowane) Iwonka, dziękuję az sama jestem dumna z siebie, że coć wsadziłam do ziemi i urosło...ja mająca przez całe życie dwie lewe ręce do grzebania w ziemi.... Dziękuję za pozdrowienia i również pozdrawiam......często zaglądam do Ciebie i też widzę bardzo duże zmiany na zewnatrz....trawa...nas teraz to jeszcze czeka ..kolejny kawał ziemi do obsiania trawą. Na razie mąż "przeleciał" to dwa razy glebogryzarką a ja będę jutro grabić.... Edytowane 25 Maja 2012 przez wasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.05.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Nooo Wasiu śliczniutko u Ciebie:) Ogród miodzio,widok z kuchennego okna-bajka. A kuchnia....już widzę jaka będzie super z frontami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.05.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Hej wasiek, jak bym swoją przyszłą kuchnię widziała - tylko w lustrzanym odbiciu Ten sam układ, pomysł zlewu prawie w rogu. Napisz, jak się sprawuje, bo słyszałam wiele negatywnych opinii o takim umieszczeniu. A mnie to bardzo by odpowiadało. Co masz pod zlewem, bo tak dokładnie nie zaglądam;) Półki czy szafki obrotowe ? A ogród niedługo się rozrośnie i będzie jak u toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.05.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Jeszcze: jaki to za zlew, jaka bateria ? Jeszcze takiej bajeranckiej nie widziałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 25.05.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Bogusia dzięki ... Amtla, zlew w rogu jak dla mnie super rozwiazanie. Każdy ze znajomych pyta....a dlaczego nie zrobiłaś zlewu pod oknem? a ja specjalnie usytuowałam zlew w rogu, bo przecież więcej czasu bedę spędzała przy blacie roboczym przygotowując jedzonko niż ciągle zmywając... a tak coś sobie robię i patrzę na las....a poza tym ten kąt zazwyczaj jest nie wykorzystany a tak jak jest tam zlew to miejsce jest wykorzystane maksymalnie.... Właśnie byłam u Toli....bosko....wzdycham tylko i marzę, że rzeczywiście może kiedyś też tak u mnie będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 25.05.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 zlew firmy Hansloren model Folk, http://www.hansloren.pl/pl/c/HANSLOREN/298 bateria - cenowo żadne szaleństwo a bajer dobry http://www.lazienka-rea.pl/baterie-i-syfony-kuchenne-bateria-led-kuchenna-o_l_49_518.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.05.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 (edytowane) Dzięki za namiary Ja tak samo myślę o blacie roboczym i zlewie. Teraz też tak mam, tyko zlew jest na ściętym narożniku. Mam przez to niewykorzystany pusty róg blatu, gdzie wstawiam obecnie stojak z ręcznikami papierowymi. Jednak nie chciałam powielać tego w domu. Dlatego pytam, czy nie obijasz bioder itd. Edytowane 25 Maja 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 25.05.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ninko! Twoja kuchnia bardzo, ale to bardzo mi się podoba. A bateria odjazdowa, czemu ja takiej wcześniej nie wynalazłam? Co do kwiatuszka, o którego nazwę pytasz, sama jestem ciekawa, jak się nazywa, bo ogromnie mi się one podobają, a nigdzie w szkółkach ich nie widziałam. Jak się dowiem, dam Ci znać. Uściski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 25.05.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Amtla, nie ma szans na obijanie...miejsca jest dość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts