wasiek 13.01.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Miałaś zdolnego glazurnika, skoro tak ładnie położył płytki, że nic nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Jestem z niego bardzo zadowolona. Ma odpowiedni sprzęt i doświadczenie. Nie musze nad nim stać i pilnować. Sam wie, że wszsytko i tak wypatrze więc robi bardzo dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 13.01.2008 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 To tak jak z moim... ( Mężem glazurnikiem i w ogóle złota rączką ) ciagle kupował sobie jakies narzedzia, które zawsze były mu do czegos potrzebne a teraz jest bardzo zadowolony bo ma czym robic i nie musimy byc zdani na łaske fachowców....... jak ostatnio sie wyraził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 To BARDZO dużo jak samemu sie coś zrobi. Niektórzy wzywają fachowców do wszsytkiego, nawet do załozenia żyrandola. A to wszsytko kosztuje niemałe pieniadze. Gdy się samemu robi takie rzeczy to zawsze coś w kieszeni zostaje i jaka satysfakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.01.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 hej dziewczyny Wasiek twój mąż jest glazurnikiem? o to jkby co to poradzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Miko Ty jak ruszysz z budową to juz będziesz miała wszystko obcykane i umówione, tylko płacić za robotę i odbierać To bardzo dobre wyjście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.01.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Miko Ty jak ruszysz z budową to juz będziesz miała wszystko obcykane i umówione, tylko płacić za robotę i odbierać To bardzo dobre wyjście! Mayland my nastawiamy się tylko jeszcze na parkieciarza i płyty kg bo ocieplone już mamy..reszta sami wi,,ęc chyba na święta Bpżego Narodzenia chyba zdążymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Ja zrezygnowałam z parkietu. Chciałam przemysłowy merbau ale odpusciłam sobie. Będą panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.01.2008 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 No nie mogę, tyle do mnie osób zawitało a ja........poszłam zwyczajnie spać... Nie przezyję... taka jakaś jestem.... No nic dzisiaj sie poprawie... Miko mój mąż to fachowiec starej daty. Jak coś robi to robi to dłużej ale musi byc zrobione porządnie. Klienci zawsze go wychwalali i polecali dalej bo zawsze tez potrafił jeszcze doradzic klientowi .... jak cos tam zabudować lub jak zrobić, żeby było lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.01.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 No nie mogę, tyle do mnie osób zawitało a ja........poszłam zwyczajnie spać... Nie przezyję... taka jakaś jestem.... No nic dzisiaj sie poprawie... Miko mój mąż to fachowiec starej daty. Jak coś robi to robi to dłużej ale musi byc zrobione porządnie. Klienci zawsze go wychwalali i polecali dalej bo zawsze tez potrafił jeszcze doradzic klientowi .... jak cos tam zabudować lub jak zrobić, żeby było lepiej. no to super zobaczymy jak to będzie z łazienką na górze może się wspomożemy glazurnikiem ..zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.01.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Miko, Ty mi tutaj dawaj szybko namiary na Twój dziennik....bo Verunia sie chyba ze mnie nabija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.01.2008 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Miko, podoba mi sie Twój domek a jeszcze jakbyś zdjęcia jakieś ze środka wrzuciła.... to byłoby super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.01.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Miko, dzięki jesteś wielka bardzo podobają mi sie te płytki, musze zobaczyc je na zywo. Jak kupisz wczesniej to daj znać. Jeszcze zapiszę sobie co to za firma, żebym pamietała... Zirconio concert http://www.domus.pl/static/portal/publisher/domus/elem/images/200602/1140689272125-image-03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Te płytki są bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.01.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 No własnie, od razu wpadły mi w oko. Pytanie tylko gdzie ja je u siebie zobacze na żywca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.01.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Mayland, a co słychać u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.01.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ja dzisiaj znalazłam na allegro płytę - i oczywiście kupiłam ją już - z instrukcją kładzenia tynku trawertyn. W zestawie są dwie płyty pokazujące dokładnie jak należy dobrze przygotować taki tynk i później dobrze położyć. Zobaczymy co to jest warte jak tylko płytki dojdą do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 To powodzenia Ci życzę Fajna zabawa z tynkami jest U mnie niewiele słychać Malujemy pomalutku dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.01.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Miko, dzięki jesteś wielka bardzo podobają mi sie te płytki, musze zobaczyc je na zywo. Jak kupisz wczesniej to daj znać. Jeszcze zapiszę sobie co to za firma, żebym pamietała... Zirconio concert http://www.domus.pl/static/portal/publisher/domus/elem/images/200602/1140689272125-image-03.jpg Baaaardzo ladne sa te plyteczki - sliczne po prostu, a jaka to firma???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.01.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Kolakao, witaj ....Jeszcze zapiszę sobie co to za firma, żebym pamietała... Zirconio concert mnie tez się podobają. I wiecie co ... juz widzę górną łazienkę....hehehe... nie ma to jak forum... nawet nie trzeba chodzic po sklepach.... tylko od razu kupować, kupować...ech, podoba mi się to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts