wasiek 09.09.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Dzieki, dobre stronki zawsze się przydadzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.09.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 cześć wasiek, ale wiadomości dobre zapodałaś...teraz doczytałam o mężu :):) ] ...świetnie, że elewacja gotowa, ale kuchni jestem jeszcze bardziej ciekawa...czyli odwzajemniam: czekam na FOTKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.09.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 No hej Amtla ..tak, tak dobre wieści bardzo cieszą nas i napawają duuuużym optymizmem...i chęcią do pracy......elewacja już gotowa dzisiaj panowie się wyprowadzili....muszę zrobić zdjęcia bo efekt ( dla nas ) jest powalający ...oprócz jednej ściany gdzie złożyłam reklamację do mapei na tynk, który mi przywiezli...ściana jest inna od pozostałych....a szkoda bo to głowna ściana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.09.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Waśku pozdrawiam Zajrząłam do dziennika. Ślicznie u Was! Basen mnie powalił.... Na pw prosze o informacje szczegółowe tj. jak duzy jest, z czego wykonany, jak go montowali, co z wodą zimą, czy potrzebne jest doprowadzenie prądu do filtów, czy myslicie o zadaszeniu go..... i ile kosztował I oczywisice wszelkie inne informacje mile widziane Druga rzecz która mnie zatkała to.... warzywa i folie. Ale to pięknie wygląda, takie zadbane. Pełen podziw! A kuchnia to gdzie hę? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam raz jeszcze i dużo zdrowia życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.09.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Alez cudnie! Tak zielono! Pokaz kuchnię, jestesmy ciekawi:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.09.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Hej Mayland dzieki.......informację poszły na PV a warzywa ...no cóż pomidory jeszcze cały czas jemy ....urosły aż miło....ogóreczki zrobione są w słoiczkach i czekają sobie na zimę coby je zjeść Kuchnią jestem cały czas zachwycona ale nie mam aparatu bo po prostu się zepsuł....i chyba jutro zrobię zdjęcia komórką.... Dorbi dziękuję, mnie ta zielen jeszcze cały czas powala i mogę patrzeć i patrzeć......aż do zimy i jeszcze dłużej....:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 17.09.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 hej hej! Ależ nowinki U Ciebie tynki, a u mnie ocieplanie Jaki kolor elewacji wybraliście?? Twoje rabaty mnie zawsze powalają na kolana, serio Zazdroszczę tego planowania co gdzie i jak. Ja jeszcze nie zaczynam, czekam aż będzie zrobione ogrodzenie i zajmę się wtedy wszystkim Mam nadzieję, że będę mogła liczyć na Twoją pomoc w doborze roślinek p.s. uściski dla dzielnego wnusia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 17.09.2012 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Aga, ano tynki już skończone i całe szczęście jeszcze tylko posprzątać to wszystko i będzie jak należy. A na pomoc zawsze możesz liczyć...:) Aparat mi odmówił posłuszęństwa całkowicie a zdjęcia komórką przy tak pochmurnej pogodzie jak jest ostatnio ...niestety, sa baaardzo brzydkie szare...muszę pożyczyć aparat od córki i wtedy zrobię zdjęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 23.09.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Ninko!Rzeczywiście kuchnia wygląda pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 23.09.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Iwonka, dziękuję ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.09.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Wasiu szczena mi opadła:)Po prostu pieknie!!!!!! i kuchnia,i salon,i elewacja,i ogród i...i.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 23.09.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Bogusia, też dziękuję.......tyle czekałam więc przynajmniej efekt jest taki jaki chciałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.09.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Wasiu gratulacje z okazji kuchni, elewki, lawy i pozostalych zakupow a basenik juz ukonczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 24.09.2012 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Tar, a dziękuję, dziękuję .... basenik czeka na spuszczenie wody do połowy i na chemię zimową. Skonczony będzie dopiero na wiosnę po zimowym ułożeniu się gleby wokół niego....dopiero wtedy położymy tam albo drewno albo płyty..zobaczymy.... mamy całą zimę przed sobą, żeby pomyśleć nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.09.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 a czemu tylko do polowy? i jak sie spuszcza wode z tych basenow wbudowanych? drewno jest piekne ale chyba w tym miejscu bardziej narazone na pewno tez drozsze. wkleisz jeszcze raz namiar na te baseny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 24.09.2012 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Wodę spuszczamy przez specjalny otwór - rury zostały wcześniej poprowadzone w pomieszczeniu na filtr - w podłodze został zrobiony odpływ i rurami pod ziemią wyprowadzony aż do skarpy....jeszcze nie spuszczaliśmy ale to żaden problem....dopiero bedziemy....musze najpierw zakupić chemię zimową.. No, drewno pewnie i droższe a poza tym i konserwacja coroczna jest uciążliwa - wiem bo mamy taras drewniany...... odpuszczamy sobie teraz olejowanie na zimę i dopiero znowu pomalujemy olejem dopiero na wiosnę..i pewnie dlatego wokół basenu będą albo płytki albo kostka brukowa.... http://www.ambaseny.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.10.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 wasiek, nie było kiedy, dlatego dopiero teraz: kuchnia wyszła SUPER, bardzo pasuje do całego parteru...i faktycznie warto było czekać...W międzyczasie zdążyłaś zapewne przetestować rozstawienie poszczególnych szafek. Ja cały czas przerabiam, a że czasu mało - głównie ze względów zawodowych, to nie ma ostatecznych postanowień. I jeszcze kasiorkę trzeba zarobić.... Elewacja bardzo mi się podoba, bo bardzo przypomina moją, a jak u mnie dojdzie cegiełka na cokole to jak byśmy się umówiły...a tak na serio to myślę, że jest to optymalne rozwiązanie kolorystyczne. U nas też leje od wczorajszego popołudnia. A do tego wicher duje że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 11.10.2012 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Oj, Amtla.....leje i leje i wieje normalnie jakby jesień już była ...... a ja mam jeszcze tyle do zrobienia przed zimą....rabaty rozkopane i ...pełne wody po tych deszczach....roślinki czekają i już przebierają nóżkami coby osiąść na miejscu docelowym a tu .....nic, cisza i oczekiwanie na ładną pogodę.... Kuchnia jak najbardziej przetestowana i nawet już przyzwyczailiśmy się do tego gdzie co jest ......chociaż na początku trudno było bo za każdym razem szło się od razu do spiżarki, która robiła za meble kuchenne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 11.10.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Ale śliczne roślinki zakupiłaś Wasiu. A nowe rabatki to mistrzostwo świata:) Chyba z linijką je wytyczaliście:) Kuchnia miodzio, w ogóle wszystko pieknie u Was wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 11.10.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Bogusia, czy roślinki są super to dopiero zobaczę jak przyjdą... na zdjęciu wygladają na ładne, dorodne.... rabaty wytyczone pod sznurek i obecnie wkopywana jest wokół nich kostka, coby łatwiej było kosić trawę. Jedna ze "starych" rabat jest już "obkostkowana" ... i troche nerwów mi to przysporzyło, bo mój mąż zrobił wszystko równiutko pod sznureczek nie patrząc w ogóle na posadzone wcześniej roślinki......no i teraz wychodzi na to, że będę musiała je poprzesadzać bo ......nieciekawie to wygląda... Dziękuję za pochwały ale.......u ciebie jest tak samo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts