TAR 11.04.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 no wlasnie my tez zrezygnowalismy z latania,bo ja sie strasznie boje i teraz bujamy sie po Polsce i europie tylko samochodem. Ale teraz dodatkowo mamy bialego, ktory z nami wszedzie jezdzi wiec tylko samochod pozostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.04.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Wasiu, obejrzałam zdjęcia z wyprawy Twego męża, piękna wycieczka. Czyli ze zdrowiem męża wszystko ok? pamiętam jak się bardzo martwiłaś zeszłej wiosny. Ściskam Was najserdeczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 27.06.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Witam, jak widać długo tutaj nie zagladałam... ...Tola, dziekuję za uściski....zawsze mało ...uścisków znaczy sie...ze zdrowiem męża...hm różnie to bywa ale cały czas jest pod kontrolą i pilnujemy tego bardzo. Dziękuję za zainteresowanie i pamięć... Trochę tez zmieniło się u nas wokól domku, czyli troszkę prac posunelismy do przodu....ale jeszcze sporo zostało do zrobienia..opis w dzienniku wkrótce....brak czasu doprowadza do tego, że rzadko zaglądam na stronki internetowe. No cóż praca pochłonęła mnie całkowicie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.06.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Opowiadaj koniecznie i po wszystko kolei... Robota to głupota;)... i focie kcem:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 27.06.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 no, masz rację robota to głupota ale bez niej niestety, nie da się życ...... jutro uzupełnie troszkę dziennik razem ze zdjeciami.....bo troszke się działo....no i cieszę się, że ktos to jeszcze czyta....:rolleyes:.. a na razie zmiana avatara ...juz lato... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.06.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 ooo i zguba się odnalazla:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.06.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 No włąśnie widzę... i nie poznaję Ja tam się tak do swojej kobyłki przyzwyczaiłam ,że sama siebie bym nie poznała z innym avatarkiem:D I pewnie, że czyta!!! Starych znajomych nie omijam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.07.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ja od dawna podczytuję, choć ostatnio rzadko się ujawniam... Muszę przyznać, że stolarka: schody, drzwi, opaski, zabudowy i meble ujęły mnie z serce! Pięknie się to wszystko komponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 07.07.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Witaj Ninko po długiej nieobecności. Robota koło domu jest zawsze i myślę, że nie skończy się nigdy. Ależ te Twoje dzieciaczki urosły. Pozdrawiam Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 07.07.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Dzięki dziewczyny ... miło czytać, że ktoś tu jeszcze zagląda...... Tar, Arctica... Wasze avatarki są przypisane tylko do Was i rzeczywiście nie poznałabym Was z innym...... ja wprawdzie przyzwyczaiłam się do pierwszego mojego avatarka czyli pustej zielonej łąki na której dopiero miał stanąć domek....ale .....czas płynie i zielona łąka zarosła domkiem... Dardurka a twoje poczynania podglądam pewnie tak samo jak Ty moje...... i dziękuję za pochwały nad stolarką..mojego stolarza polecam każdemu, kto chce mieć ładne meble w domu.... Iwonka, masz rację moje wnuki rosną jak na drożdżach zresztą tak jak Twój Alex..... co widać na zdjęciach... a co do pracy wokół domku to tak jak móisz, zawsze jej pełno a tym bardziej, że troche terenu mamy do obrobienia....ale o tym napiszę w dzienniku... a teraz dobranoc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 09.07.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 To rzeczywiście, Ninko, spory bałagan mieliście. Mam nadzieję, że na dzień dzisiejszy sytuacja jest już opanowana. Ale za to ile podpałki.. Nie masz przypadkiem jakichś zdjęć z tej akcji? A jak zamierzacie zagospodarować ten były leśny teren? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusultra 14.08.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 bardzo mi się podoba garaż osobo. dory macie gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.08.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Plusultra ... dzięki.. .. no i sprawdza się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.09.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 wasiek, witam po wakacjach Czy mogłabyś napisać co masz na ścianie w wiatrołapie, tam gdzie są wieszaczki ? Bardzo fajnie wygląda. Ależ Wy macie terenu do zagospodarowania - normalnie włości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 15.09.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Ninko, zaglądam i podglądam Twoje włości.Pięknie jest u Ciebie, coraz piękniej.Pozdrawiam Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.09.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Amtla, no Hej......wakacje to dopiero przede mną.....za tydzień właśnie lecimy na wakacje, bo niestety, w prawdziwym okresie wakacyjnym nie było możliwości ...praca, praca no i trzeba było zarobić na te wakacje... a na ścianie w wiatrołapie mamy po całości długości wiatrołapu płytę dębową i masz racje fajnie to wygląda. Ja dalej zachwycam się naszymi meblami w wiatrołapie.:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.09.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Iwonka i kto to mówi? Ja do ciebie też zaglądam i podziwiam roślinki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.09.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 A co do zagospodarowania terenu...hmm...no właśnie.....to jest odpowiednie zagospodarowanie terenu ale niestety, nie nasze ..... ale w okolicy.....ta skarpa zmienia kolory w zależności od pory roku...na wiosnę królują tam floksy, teraz jak widać szałwia i śmierdziuszki a za chwilkę coś innego http://i41.tinypic.com/j9rned.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 16.09.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Ninko, wiesz co? Tak myślałam i myślałam o tej Twojej roślince pomiędzy berberysami i wymyśliłam, że fajnie wyglądałaby tam krzewuszka, ale nie taka zwykła, tylko ta z czarnymi listkami. Ona kwitnie na biało lub czerwono, dwa razy w roku, bo raz w maju, a drugi raz w sierpniu i jej ciemne listki z np. białymi kwiatami ciekawie by wyglądały w zestawieniu kolorystycznym ze swoimi sąsiadkami. Co o tym myślisz? Jeśli Ci się podoba - dam Ci namiar na takie cudo. Tak wygląda, jak kwitnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 17.09.2013 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Iwonka, dzięki za pomysł..... taką krzewuszkę czarną nanę z czerwonymi kwiatkami mam już wsadzoną na skarpie przy domu.....tam między skayroketami i berberysami byłaby ona chyba za małą roślinką bo dorasta tylko do 60 cm i jest kulista.....a te pozostałe są strzeliste.... Pogoda nam sprawiła niemiłą niespodziankę.....myśleliśmy, że jeszcze przed wyjazdem zdążymy zrobić murek z gazonów wokół basenu... a tu znowu leje ...szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts