plusultra 08.10.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 o widzę dziennik budowy zamienił się w dziennik podróży i ogólnie rzecz biorąc pamiętnik widzę forum muratora wciąga ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 08.10.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 plusultra witam i jak widać masz rację... ... pamiętnik jak najbardziej...zarówno z budowy jak i z innych przyjemności, czyli podróży. Budowa cały czas też jest....... teraz na etapie wykończenia terenu wokól basenu...relacja po zakończeniu inwestycji i posadzeniu roslinek... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 23.11.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Witaj Ninko!Widzę, że Twoje wiosenne roślinki się pobudziły.Moje śpią, tylko pierwiosnki nieśmiało kwitną, ale pamiętam, że ubiegłej jesieni kwitły także.Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 23.11.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 No hej Iwonko, jak widać na zdjęciach no, no .... roślinki sie obudziły....szukałam też tulipanów ale te na szczęście jeszcze śpią...ale co najlepsze to rozchodniki też .....wychodzą ich młode z ziemi. Ja tu obsypuje torfem i zrębkami pozostałe roślinki coby przygotować je do zimy a inne wychylaja główki z ziemi jakby ciekawe były co tam słychać po drugiej stronie.......oj co to będzie, oj co to bedzie na wiosnę....kolorowo czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zooocha 25.11.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 przepraszam za pomyłkę , jestem tutaj początkująca , od teraz będę pisała w komentarzach dziennika W tym roku faktycznie zaszalałam z cebulami, była promocyjna cena więc nie mogłam się oprzeć , za 500 szt zapłaciłam jedyne 60 zł będzie kolorowo, już się nie mogę doczekać wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 25.11.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 No hej .... Zoocha sama bym w takiej cenie 500 cebulek kupiła i na pewno znalazłabym miejsce, żeby je gdzieś wcisnąc...... już ci zazdroszczę tego wiosennego widoku....tak trzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.12.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Dużo ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzą Iwona i Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.12.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/95326_ozdoby_bombki_choinka.jpg Najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku aby przyjście na świat Chrystusa przyniosło ze sobą radość,pokój,nadzieję i miłość przesyła Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.12.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Niech w Nowym Roku świat będzie dla Was pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w Waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia. Iwona i Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.12.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 http://www.fakt.pl/m/crop/-658/-500/faktonline/635240865461176363.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 09.01.2014 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Witam wszystkich w Nowym Roku.... i dziękuję za życzenia....:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 11.02.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Noooo, Ninko! Szczere gratulacje! Twoje sadzonki wyglądają imponująco! Podziwiam Twój zapał i konsekwencję w wysiewie. To dzięki temu masz potem tak pięknie w lecie. Mam małe pytanko, jeśli można. Czy możesz mi napisać (może być na priv, jeśli nie chcesz tu) ile zapłaciliście za wybrukowanie? Uściski!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.02.2014 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Hej Waśku Panczeniści górą co? Ps chyba też coś wysieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 26.02.2014 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Hej Miko, jak miło cię widzieć u siebie ... panczeniści górą i to duuużą.... przykro tylko, że zabrakło tam naszej córki , która na własne życzenie zrezygnowała a trenowała razem z dziewczynami...... teraz chyba też żałuje...była dobra, objeżdżała je.... no cóż ..... to był jej wybór....teraz trenuje Hokej z facetami... A co tam u Ciebie? Chłopaki rosną...domek stoi, fajnie się mieszka? Pozdrawiam Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 26.02.2014 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Ja chwilowo jestem samiutka ..... mam czas na siewy, pikowania i inne rzeczy ogrodowe...nie muszę gotować obiadków, itp....wysłałam męża na miesiąc na odpoczynek .....tym razem spędzi cały miesiąc w Afryce, objeżdżając wszystkie parki w RPA i obok....już wylądował właśnie dał znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.02.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Nina??? A temu Twojemu to nie za dobrze, hę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 26.02.2014 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 No wiesz, ciężko pracował w ciągu roku, dbał o swoje zdrowie ( tfu,tfu nawrotów żadnych nie ma ) więc zasłużył hi,hi ... ma się dobrze bawić, robic dużo zdjęć i chudnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.02.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Przyszłam w Tłusty Czwartek z...faworkami http://polki.pl/we-dwoje/p/a/2/2/2/16514/c3/c3_tlusty_czwartek___swieto_paczkow_i_fawor.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.02.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Hej Miko, jak miło cię widzieć u siebie ... panczeniści górą i to duuużą.... przykro tylko, że zabrakło tam naszej córki , która na własne życzenie zrezygnowała a trenowała razem z dziewczynami...... teraz chyba też żałuje...była dobra, objeżdżała je.... no cóż ..... to był jej wybór....teraz trenuje Hokej z facetami... A co tam u Ciebie? Chłopaki rosną...domek stoi, fajnie się mieszka? Pozdrawiam Nina wow a u nas ok , mieszka się dobrze ale dalej niektóre rzeczy nie wykończone....czas.... chłopaki rosną...jeden to już aż za bardzo bo mojego wzrostu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.03.2014 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Amtluś, dziękuje za pyszne faworki....widzisz dopiero zajrzałam do mojego komentarzownika ....niestety, mąż wyjechał a mama chciała mi odejść z tego świata....oj co ja miałam przez te ostatnie dwa tygodnie....biegunką się zaczęło, potem zawał i niedotlenienie mózgu po czym nerki wysiadły i wątroba a lekarze nie wiedzieli dlaczego i przez trzy dni mama nieprzytomna z bólu...i urosepsa....na dodatek Dopiero w trzecim szpitalu po konsultacjach urologicznych okazało się, że mama miała "kumulację" i nie dawano jej szans na przeżycie...pozwolono mi nawet być z nią w nocy w szpitalu, bo jak to lekarz powiedział - najcześciej zdarza się to w nocy... .... I tak przez cały tydzień walczyłam razem z nią o każdą godzinę - nie mówiąca, mająca po niedotlenieniu tiki na twarzy i w rękach, po odbarczeniu nerki - okazało się, że w międzyczasie jeszcze kamień "zszedł" jej z nerki do przewodu moczowego i po prostu zatkał go......lekarze - to koniec..... ale moja mama okazała się twardą sztuką....ze starego chowu....i na przekór lekarzom .... ŻYJE.... usłyszałam od lekarza, że to cud....... wczoraj pogotowie przywiozło ją do mnie do domku... do jej pokoju....fakt leży, nie chodzi, nie rusza się ale mówi, poznaje i lepiej się już czuje.... Teraz muszę przeorganizować swój dzien pracy, pomyśleć o jakiejś opiekunce... i żyć dalej tylko troszkę innym już życiem jak dotąd.... Jak to mama powiedziała ....człowiek się rodzi w pampersa wchodzi i na starość też w niego wchodzi........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts