wasiek 05.11.2014 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 No witam miłego gościa.....właśnie byłam u Ciebie i podziwiałam Twoje miasto....nigdy jeszcze tam nie byłam ale .....jest co podziwiać ....:rolleyes: i dziękuję za komplementy....na forum zaglądam w wolnych chwilach, zaglądam do znajomych ale nie zawsze się podpisuję...Twój wątek i Tar obowiązkowo...po prostu bardzo lubię Was i wszystkich miłych Waszych gości....:) Dziękuję za uściski i ja też ściskam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Wasiu, zapraszam do Białegostoku, obiecuję, że oprowadzę po wszystkich miejscach wartych obejrzenia. O nocleg nie musicie się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 05.11.2014 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 a dziękuję, dziękuję .....miłe to jest... bardzo miłe...... na pewno jak będę gdzieś obok nie omieszkam wprosić się na kawę do tego pięknego ogrodu na ciekawą rozmowę z właścicielami tego ogrodu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.11.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 to cie troche zachece do mieczykow ps. one nie moga zostac w ziemii na zime, na pewno tego nie przezyja na kompie domowym mam duzo wiecej, wkleje na picase moze sprobujesz. w doniczach super sie prezentuja a sa bardzo kolorowym akcentem w sierpniu i wrzesniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.11.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Tar, dziękuje za zdjęcia ...one są piękne ja wiem i nawet miałam ich dosyć dużo na początku zamieszkania. Oczywiście wykopywałam na zimę a na wiosnę wkopywałam i ....pewnej jesieni nie wykopałam. Efektem tego jest pojawienie sie mieczyków gdzie nie gdzie na rabacie... ...chociaż nie miałam takich ładnych kolorów jak Twoje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 29.11.2014 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Długo się nie odzywałam ale....naszym znajomym spalił sie dom drewniany i przez pewien okres czasu mieszkali u nas (4 osobowa rodzina). Sytuacja podobna jak u Neli sza w leśnym domku. Masakra całkowita - tego dnia akurat wróciliśmy z mężem z kina ( poszliśmy na dzień dobry kocham Cię, warto obejrzec ) kiedy kolega zadzwonił, że dom mu się pali. Była 21.30.... do 2 w nocy wynosiliśmy z ich domu co się jeszcze udało uratować...... a potem pranie, pranie i jeszcze raz pranie. Przez tydzień pralka moja chodziła na okragło. Rzeczy, które były zalane i jeszcze dało się uratowac prałam i suszyłam na dworzu...ale to pikuś.....najgorsza to trauma jaką przeżywają nasi znajomi.......:(... mieszkali u nas ponad dwa tygodnie za nim nie znaleźli mieszkania do wynajęcia... Teraz zamieszkali juz w wynajętym mieszkaniu ...ale załatwiają jeszcze wiele spraw z ubezpieczycielem...życie jest jednak trudne....i ... chyba to co nam pisane musi się wydarzyć.....niestety....sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć.... Mam dom, murowany duży dom......piękny dom, mam męża, który potrafi wszystko.....a ja tylko spełniłam marzenie mojego męża i powoli robimy wszystko, żeby wokół domu też było wszystko zrobione tak jak najlepiej ....ale jakie to wszystko ulotne......był dom.... nie ma domu.....:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.11.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Oj, wasiek, bardzo smutne to co piszesz....Będę trzymała przysłowiowe kciuki za Twoich znajomych, aby wszystkie kwestie ubezpieczeniowe przebiegły po ich myśli. Jednak znając polskie realia wiele dobrego im nie wróżę.... Właśnie - planujemy, oszczędzamy, wymyślamy - a "życie" ma inne plany wobec nas. Czasami nawet tu, na FM nie chce się o tym pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Wasku, przykre to co sie tym biednym ludziom zadzialo. Potrzebuja jakiejs pomocy? moze rzeczy, ubrania, jakas chemia, proszki, kosmetyki, przybory szkolne dla dzieci? Moge jakas paczuszke przekazac, to nie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 30.11.2014 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Przykre i smutne ....dzięki dziewczyny.... Najpotrzebniejsze rzeczy już mają. W tym trudnym dla nich czasie zadziałaliśmy szybko i zorganizowaliśmy wszystko co jest potrzebne do normalnego codziennego życia.....Najgorsze to dopiero przed nimi...jutro mamy spotkanie ze śledczym z Towarzystwa ubezpieczeniowego ...i potem znowu czekanie...fakt jest taki, że inspektor nadzoru budowlanego powiedział, że dom jest do rozbiórki więc powstała szkoda całkowita.....oni chcą odbudować się ale to wszystko zależy jak to teraz będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 30.11.2014 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Amtla, niestety, masz rację ...życie nie oszczędza nam problemów .....jednym pali się dom innym zdrowie szwankuje albo rodzina się wali.............ech masz racje nie chce się o wszystkim pisać .....niestety, bieżące problemy rozkładają nam poukładane życie .....:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 21.12.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Iwona i Mariusz z Bukowej Chatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.12.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 http://i2.pinger.pl/pgr418/5ffbc8bd00123b28529fa938 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.12.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.12.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Dużo zdrowia w Nowym Roku, uśmiechu, łaskawości losu.Niech spełnione marzenia dadzą dużo radości,niech zamierzenia się realizują, a chęci do nowych wyzwań przybywa.Wartość miłości, przyjaźni, empatii niech pozostanie wartościami największymi,a dobre, wzajemne relacje międzyludzkie dostarczą satysfakcji i siły do walki z przeciwnościami losu.WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIĘKNIEJSZE W NOWYM ROKU życzy tola http://blog.ekarteczki.pl/wp-content/uploads/2012/12/4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.12.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 HTTP://zalacznik.wp.pl/d641/www.kartki.pl_.jpg?p=2&t=IMAGE&st=JPEG&ct=QkFTRTY0&wid=56950&POD=1&type=NORMAL&zalf=Wys%25B3ane&tsn=141995824916341017&sid=a39a50b6a68cb03e96480b856a97a733 Zbliżający się Nowy Rok niesie wszystkim nadzieję na uspokojenie, życzliwość i spełnienie marzeń. W te piękne i jedyne w roku chwile chcę złożyć najlepsze życzenia pogodnych, zdrowych i radosnych dni oraz szczęśliwego Nowego Roku. Bogusia z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 31.12.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Z okazji Nowego Roku życzymy Wam, aby szczęście zawsze stało u Waszego boku, a każdy kolejny dzień był niezapomnianym przeżyciem. Iwona i Mariusz z Bukowej Chatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.01.2015 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Oj, dawno mnie tu nie było.........i pieknie dziękuję Wam za życzenia. Ja również życzę wszystkim na całym świecie spokoju i zdrowia...:)...i żeby ten Nowy 2015 Rok był szczęśliwy dla wszystkich.....:wiggle: Zaglądam do Was częściej niż do siebie ...ale chyba za mało jestem aktywna.....czytam, podczytuje...i uśmiecham się, że to już tyle lat na forum jesteśmy ....i ......jeszcze będziemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 18.01.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Ninko, zimowe widoczki masz piękne.A w moich włościach też już "cebulaki" wychylają swoje zielone główki.Tak, jak Ty, mam tylko nadzieję, że nie przemarzną za bardzo.Uściski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.01.2015 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Hej, Hej widoki rzeczywiście są urzekające zwłaszcza jak jest szadź...ale Ty też nie możesz narzekać....często tez masz gości takich samych jak u nas.... a z tymi cebulowymi to przekonamy się na wiosnę ...będą nie będą...o to jest pytanie...:yes: Już nie mogę sie doczekać jak znowu wszystko powoli będzie wychodzić z ziemi........i zaraz będę też wysiewać..... taka tam namiastka wiosny.... no i męża znowu wysyłam w ciepłe rejony....tym razem wcześniej ...w pełne lato lecą do RPA i kolejne parki naturalne przed nimi.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts