rogbog 19.01.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Piękne widoki u ciebie Ninko:) Jak zawsze zresztą-te letnie kolorowe jak i te zimowe.U mnie i to już w grudniu zauważyłam,ze wychodzą żonkile,tulipany:cool:..a tyle ich podosadzałam:(Czekamy,zobaczymy.... Jeszcze raz pomyślności w Nowym Roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 19.01.2015 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 A dziękuję, dziękuję ......wiesz Bogusiu w grudniu to zauważyłam, że hiacynty wychylają swoje listki i szafirki - te to już w ogóle - cała donica obsypana listkami szafirków i tutaj zupełnie nie wiem co z tego wyjdzie na wiosnę. W ubiegłą wiosnę wyglądało to tak:' http://i60.tinypic.com/2ahihs9.jpg A co będzie teraz? Nie mam pojęcia....od nowa puszczą wszystkie listki? zakwitną czy nie? Wolałabym, żeby zakwitły zawsze to ładne kolorowe kwiatki...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 19.01.2015 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 zmianę awatarka widzę........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 19.01.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Avatarek:yes:....młoda byłam....byłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 20.01.2015 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 u nas to juz tylko echo...byłam....byłam.....byłam........i na przekór wszystkim .....ale duchem jestem....jestem....jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 08.02.2015 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Ninko, nie wiem jaka pogoda jest tam, gdzie pojechał Twój mąż, ale myślę, że nie ogląda śnieżnych zamieci. Więc już mu zazdroszczę. U nas też śnieg aż wiruje od porywów wiatru. Mam nadzieję, że nie czujesz się osamotniona w domku? Ja w marcu zostaję sama gdzieś na ok. tydzień, bo Mariusz kładzie się do szpitala.. i już się martwię, jak zniosę bukową samotność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 08.02.2015 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Mój mąż jest w tej chwili na pustyni kalahari - temperatura tam była dzisiaj około 40 stopni ....... fajna zmiana klimatu...z zimowego na pełne lato z pięknymi wschodami i zachodami słońca.... W domku samotna nie czuje się w ogóle ....mam trzy psy i córkę z wnukami. Córka wymysliła sobie remont więc ma zamiar na tydzień wprowadzić się do mnie i jak widac nie bedę miała czasu sie czuć samotna... Mam nadzieję, że ten pobyt w szpitalu to nic groźnego? Trzymam kciuki coby samotnośc w bukowej chatce wcale się nie pojawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 08.02.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 To Ci dobrze, masz tyle towarzystwa.Ja raczej nie mogę liczyć na nikogo innego, jak nasz wioskowy kotek, bywający na naszym tarasie.Pewnie tylko jego będę oglądać przez te dni.Mariusz idzie na badania, muszą go położyć, bo badania będą szczegółowe i dość specyficzne.Nie chcę na razie myśleć, co mogą wykazać, przerasta mnie myślenie w tym temacie.Trzymam się na siłę optymistycznych wizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 03.03.2015 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 No i miesiąc tak szybko mi upłynął, że dzisiaj już przywiozłam swojego afrykańczyka do domku...opalony i z opowieściami o strasznych turbulencjach w drodze z Johannesburga - Jak stwierdził takich turbulencji na tej trasie jeszcze nie było. Tegoroczny wyjazd był hardkorowy - zjechali całą południową Afrykę robiąc kółko Johanesburg - pustynia kalahari, Kapsztad przylądek dobrej nadziei (ucho igielne koniec świata ) st. Elizabeth, Durban i na koniec Pretoria gdzie już wcześnie był. Oczywiscie zajeżdżali do parków narodowych robiąc duuuuuuużo ciekawych zdjęć i filmów...a z tegorocznych wojaży na kominku pojawił się nowy nabytek ....przyznam baardzo urodziwy nabytek... http://i58.tinypic.com/2s7xd9f.jpg http://i60.tinypic.com/11blqph.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 31.03.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Ninko, to się napracowałaś z tymi begoniami, ale za to jakie efekty będą w lecie! A przywieziony prezent, bardzo.. bardzo stylowy. W sam raz pasuje na kominek. Pozdrawiam Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 04.04.2015 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 życzą Iwona i Mariusz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.05.2015 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Wasiu pozdrawiam z Zastawna z Farmy Vitalis piękne okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 17.05.2015 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 No, że ja dopiero weszłam na poczte ....Bogusia byłaś a może jesteś jeszcze? rzut beretem ode mnie....no i u mojego znajomego Tadzia.......szkoda bo mogłybyśmy spotkać się na kawę....a może jeszcze jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 17.05.2015 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 halo, jezeli tak to bardzp serdecznie zapraszam na kawę do nas... to tylko 15 km.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 18.05.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Oj niestety Ninko wszystko co piękne szybko się kończy:)Byliśmy na wycieczce-docelowo w Wilnie,a na farmie mieliśmy dwa noclegi-piątek i sobota.W niedzielę wracaliśmy do domu.Ale jestem zachwycona Twoją okolicą,przepiękne krajobrazy,cudowne powietrze.Na polach bociany-jeszcze tyle nie widziałam.Wycieczka była zorganizowana(przez mojego męża) sporo w krótkim czasie zwiedziliśmy .Od muzeum Powstania Warszawskiego w Warszawie,poźniej na Litwie -Troki i oczywiście Wilno.Następnie Jezioro Wigry,klasztor Kamedułów,Wilczy szaniec (byłam tam jako dziecko),Krynicę Morską-spacer po plaży przy cudownej pogodzie...uwielbiam Bałtyk..) a w drodze powrotnej przejazd przez Elbląg:) Malbork(który zwiedzaliśmy rok temu) i na końcu zwiedzanie Ciechocinka.Mój mąż co rok w maju organizuje wycieczki-głównie są to nauczyciele(sam też był nauczycielem) ale też znajomi,w tym roku byłą też nasza córka z mężem.Uwielbiam te kilkudniowe wyjazdy,z tą grupą ludzi.Jest wesoło,śpiewnie:) Za rok planujemy wyjazd min. do Elbląga:) na kanał Elbląski-był teraz w planie ale niestety ze względu na remont pochylni chcemy to zrealizować za rok.A docelowo na kilka dni nad morze.Może wtedy się spotkamy:) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 19.05.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Ninko, pięknie u Ciebie - wiosennie i kolorowo.A na zdjęciu zajączka wypatrzyłam, zgadza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 20.05.2015 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Hej, Bogusia koniecznie za rok zapraszam do nas po drodze na kawę i spotkanie w rzeczywistości :-) A wycieczka ...super była bo tak jak napisałaś po pierwsze nasze okolice sa super ładne no i dwie noce spędziliscie nie byle gdzie tylko w najlepszym możliwie miejscu. Ostatnio nawet prezydent tam był a po drugie pozostała trasa tez bardzo ciekawa.... Iwonka dziękuję .....i poza tym dobrze wypatrzyałaś .......zajączek tam się ukrył i szybko uciekł jak tylko zrobiłam zdjęcie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 06.12.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Ale miło w ten grudniowy wieczór pooglądać takie wiosenne widoczki. Tulipany piękne, aż miło popatrzeć. Zielono.. kolorowo.. Moja dusza aż zawyła z tęsknoty za wiosną Pozdrawiam, Ninko cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.12.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Piękna jest radość w Święta Bożego narodzeniaciepłe są myśli o bliskichniech miłość i szczęście otoczą dzisiaj i w Nowym Roku nas wszystkichWesołych Świąt życzy Bogusia z Rodzinąhttp://strzelec.pwsz.nysa.pl/wp-content/uploads/2012/12/kartka.jpg Edytowane 26 Grudnia 2015 przez rogbog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 31.12.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2013/12/Szczesliwego-Nowego-Roku-kartka-jola-001.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts