Iwona JK 02.07.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Jakie macie doswiadczenia z tym typem pokrycia dachu, poszukuję cieniowanej zielonej ogon bora, rybia łuska lub trapez, prostokąt, Jakiego producenta polecacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 02.07.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Co prawda ja zrezygnowałem z gontów na rzecz blachodachówki, ale mogę z ręką na sercu spokojnie polecić Ci ISOLĘ i ICO. Znajomi mają i dobrze się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 02.07.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Onduline od niedawna robi pokrycie na warstwie gumy samoprzylepnej tylko nie wiem czy ta technologia dotarla juz do Polski wszystko zalezy od konstrukcji dachu i twoich wymagan. Nie wydaje mi sie to pokrycie zbyt trwalym np pod drzewami lub w rejonach silnych wiatrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G-agatek 02.07.2003 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Gont IKO jest bardzo dobry: http://www.iko-poland.pl/products.html . Zielone mają w ofercie w róznych kształtach.Icopal, Katepal tez niezgorsze. Isola - słyszałam o firmie, ale nie widziałam ich gontów, więc się nie wypowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts