czerem 02.06.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Witam, Dostałem dzis wycene prac budowlanych (robocizna) . Budynek ma 110 m uzytkowej, a 160 netto (w tym garaz).Sa to prawie wszystkie roboty murarskie i wyglada to tak:-------------------------------------------------------------------------------------Fundamenty, sciany fundamentowe, izolacje - 3800 Parter:sciany, izolacje kominy, podłoga - 5200 Strop: płyta stropu, podciągi, wieniec, balkony, schody - 5700 poddasze:sciany, kominy, wieniec, słupki - 4400 RAZEM - około 19 tys. zł---------------------------------------------------------------------------------------(sciany fundamentowe 22 zł m/2 , sciany parteru i poddasza 20 zł m/2) Co o tym sądzicie? Region aglomeracji ślaskiej.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 02.06.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Według mnie to bardzo dobra cena, jak ekipa solidna to ich bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 12.06.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 20 km od Katowiczima chcieli 30 zl/m2teraz znalezc kogos za 35 zl/m2 to przyzwoita cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robm1 23.06.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 bardzo dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robm1 23.06.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 co prawda ja place 15 za m2 za wszystko ale coz 22 to teraz bardzo przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomolo 23.06.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 znalazlem ekipe co za ten dom http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m400ba5e1e804b zawolala 24 tys zl. cena obejmuje wszystkie prace murarskie od ław po komin i dach z przykryciem. + przerobki np . podniesienie scianki kolankowej + dodatkowe okno itp. do tego majster ma wiele znajomosci i juz mam zalatwione materialy na caly dom. mysle ,ze to przyzwoita cena . widzialem juz ich budowy, ktore prowadza lub prowadzili i wlasciciele tych domow bardzo ich polecali, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scs 24.06.2007 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 znalazlem ekipe co za ten dom http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m400ba5e1e804b zawolala 24 tys zl. cena obejmuje wszystkie prace murarskie od ław po komin i dach z przykryciem. + przerobki np . podniesienie scianki kolankowej + dodatkowe okno itp. do tego majster ma wiele znajomosci i juz mam zalatwione materialy na caly dom. mysle ,ze to przyzwoita cena . widzialem juz ich budowy, ktore prowadza lub prowadzili i wlasciciele tych domow bardzo ich polecali, Niewielki domek to i cena nie wysoka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts