Jagodka 02.07.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Tak się właśnie zastanawiam od kiedy zmieniły się przepisy, że panie w ww wydziale mogą udostępnić jakiekolwiek plany zagospodarowania przestrzennego gminy wtedy tylko, gdy jestem już właścicielem danej parceli... (ja zostałam poinformowana o tym wczoraj). A zatem logika jest taka: najpierw kupuję kota w worku, a potem mam szansę dowiedzieć się co to właściwie jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 02.07.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Bzdura, panienki sciemniaja. Od 11.07. wchodzi nowelizacja prawa budowlanego, ale ogranicza ona jedynie prawo np. do protestowania tylko do sąsiadów. Nie mogą np składać protestów ekolodzy i inni. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagodka 02.07.2003 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Wczoraj właśnie się zdziwiłam: Panie mnie poinformowały, że jedynie właściciel i to z dowodem może mieć wgląd w cokolwiek... Czyżby o jedną bombonierkę za mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts