Wtlds 02.06.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Czy ktoś może mi doradzić jaką przydomową oczyszczalnię ścieków wybrać?! Musi być bezdrenażowa, do 10.00PLN...Gdzieś czytałem, że każdy może otrzymać 50%dotacji przy kredycie w BOŚ, czy to prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wtlds 03.06.2007 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Mógłbyś napisać jakiej firmy jest ta oczyszczalnia i jak się sprawuje? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.06.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Czy ktoś może mi doradzić jaką przydomową oczyszczalnię ścieków wybrać?! Musi być bezdrenażowa, do 10.00PLN... Gdzieś czytałem, że każdy może otrzymać 50%dotacji przy kredycie w BOŚ, czy to prawda?? My kupiliśmy cały "osprzęt" za 3.500, czekamy na montaż (1500zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wtlds 03.06.2007 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Dzięki mpoplaw - znalazłem wygląda to całkiem nieźle, jeśli tylko będą mogli u mnie zamontować (małopolska). Napisałem do nich, zobaczymy co mi odpowiedzą i ile policzą. A Ty Premiumpremium gdzie dostałeś taką tanią??????? Jaka to firma? Cena wygląda BARDZO atrakcyjnie... Myślałem na początku o bioiresie ale to trochę tandetnie wygląda. Co prawda są pozytywne komentarze na forum ale 3kawałki plastki złączone metalowymi śrubami...... Jedyny taki patent jaki widziałem - i najtańszy... Oryginalność czy tandeta?? Dobra może nie komentuję za bardzo bioiresa bo jeszcze się okaże, że w końcu zdecyduje się na niego.... Gdyby wszyscy sprzedawcy POŚ mieli tak przejrzyste strony internetowe jak Bioires. Wchodzę na http://www.wobet-hydret.pl a tam nie ma nawet adresu email.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wtlds 04.06.2007 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Mam mpoplaw jeszcze jedno pytanie: jak ta bezdrenażowa oczyszczalnia jest wentylowana? U mnie nie ma wylotu wentylacyjneg w pionie kanalizacyjnym i boję się że to będzie problem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.06.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 A Ty Premiumpremium gdzie dostałeś taką tanią??????? Jaka to firma? Cena wygląda BARDZO atrakcyjnie... Mąż kupił cały zestaw na allegro Ale firma ma też swoją stronkę http://www.eko-intech.pl Firma jest sprawdzona i polecona - zarówno przez znajomych, jak i przez osobę, która robiła nam kanalizację, instalacje wod-kan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wtlds 05.06.2007 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Nie da się tego jakoś prosto rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wtlds 05.06.2007 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 I czemu ciągniesz rurę przez studnie chłonne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wtlds 05.06.2007 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Dziękuję za cenne informacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arko 05.06.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 zrób oczyszcalnie ze słożem biologicznym z 3 zbiorników, namiar na wykonawcę poleconego prześlę ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 05.06.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Mąż kupił cały zestaw na allegro Ale firma ma też swoją stronkę http://www.eko-intech.pl Ale to przecież są oczyszczalnie z rozsączaniem, a Wtlds pytał o taką bez drenażu. Jak na oczyszczalnie z drenażem to cena 3500PLN nie jest oszałamiająco niska. Wtlds, tanie oczyszczalnie z osadem czynnym ma np. bioeko. PS. W jakim miejscu w Olkuszu się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wtlds 05.06.2007 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Nie buduję się, modernizuje Olkusz oś. Glinianki Dzięki Arko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 05.06.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Według ofert, które otrzymałem na oczyszczalnie bez drenażu wygląda to tak: 1. Oczyszczalnia ścieków typu ZBF - 6c - cena 7.000,00zł. Montaż oczyszczalni - od 2- 4.000,00zł 2. Stainless Cleaner S.C. 4 (2-5 mieszkańca) wykonana ze stali nierdzewnej w technologii osadu czynnego 9.100 zł. Transport i montaż: 1.000 zł 3. Oczyszczalnia typu Aqua-Champ® – kompletne urządzenie 8 800 zł dokumentacja Techniczna oraz uzgodnienia 1 000 zł montaż 1 000 zł 4. Poliplast - Całkowity koszt oczyszczalni z montażem i uruchomieniem, transportem kształtuje się na poziomie 13.000 - 14.000 brutto. 5. Ecoprogres - 7.000 zł. brutto do samodzielnego montażu Sam nie wiem na co się zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wtlds 06.06.2007 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 A ja dzwoniłem do wobet-hydret i za zbf dla sześciu osób niekompetentna księgowa policzyła mi 8.500zł Ja patrzę na jakość ale cena ma duże znaczenie. Chyba zdecyduje się na ZBF. Będzie tylko mały problem z transportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts