Gość 02.07.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Droga Redakcjo! Jeśli pozwolisz, ogłośmy konkurs na najdziwniejszą budę budowlaną, bo to są często bardzo zadziwiające budowle. Jednocześnie zgłaszam się jako pierwsza do konkursu - nasi budowlańcy postawili właśnie na naszej działce wojskową sanitarkę - taką jak na filmach z I wojny światowej - z czerwonym krzyżem po bokach! Takiego cuda to jeszcze na oczy nie widziałam! Proszę zgłaszać inne, równie niedorzeczne propozycje, za co z góry dziekuję. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 02.07.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Ivette jakaś fotka by się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Zdjęcia mam, ale niesty nie umiem ich "włożyć", bo nie mam skanera - ale postaram się w ramach MMS. Pozdrowionka! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2003 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 to ja tez sie pisze na ten konkursik...zgłaszam dom...wybudowany dawno gwarantuje wszyscy usiadziecie ze zdziwienia ze takie cos stoi...myslałam własnie o takim konkursiku..Fotke wysle do redakcji...jak poprosze kolege z cyfrówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 13.08.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 Ja zgłaszam "swawojkę" na jednej z działek na naszym mini-osiedlu. Taki Big-Brother - widoczna z wielu stron konstrukcja obciągnięta przezroczystą folią Zdjęcia nie umieszczę ponieważ mogłabym chyba naruszyć jakieś tam dobro sąsiada... Pozdr. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts