Kasia_de 02.06.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 jakie są wasze doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.06.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 jakie są wasze doświadczenia? Ja bylem w 7-miu.Z doswiadczenia mogę Ci powiedziec ,że musisz problem rozwiazac sama a to dlatego ,że banki indywidualnie podchodza do kazdego klienta.Nie ma określonego czasu pzdr.NS,KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 03.06.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Wg. rankingu "Rzepy" najszybszy jest BGŻ.Z moich doświadczeń to wszyscy w ekspanderach, czy openfinansach mówili mi o miesiącu, a w PKO BP dostaliśmy w tydzień - no ale jesteśmy ich dobrymi i długoletnimi klientami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 04.06.2007 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 nasz wniosek leży od miesiąca w Millenium, w międzyczasie dostarczaliśmy jeszcze dokumenty (2 tyg temu)... szlag mnie trafia, bo jestem już bez kasy, budowa w toku, zaczynam pożyczać od znajomych, ale ile można???? zastanawiam się, czy jakbym dziś złożyła wniosek w PKO to kidy byłaby decyzja? pewnie zanim wycenę zrobią to minie z tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 nasz wniosek leży od miesiąca w Millenium, w międzyczasie dostarczaliśmy jeszcze dokumenty (2 tyg temu)... szlag mnie trafia, bo jestem już bez kasy, budowa w toku, zaczynam pożyczać od znajomych, ale ile można???? zastanawiam się, czy jakbym dziś złożyła wniosek w PKO to kidy byłaby decyzja? pewnie zanim wycenę zrobią to minie z tydzień Było zrobic wycene taka ktora honorują te banki do ktorych chcesz złozyc wnioski.Ja posługuje sie jedną bez kłopotu.Masz racje ...tu tydzien tam tydzień..itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts