AnnaP. 26.02.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witam,a możecie polecic dobrego hydraulika i wylewkrza?Na wiosnę planuję ruszyć z dalszymi pracami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogela 27.02.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 AnnaPWitam w okolicach Trzebnicy - a raczej jej wzgórz.Wstrzeliłaś się akurat w dwie ekipy które mogę polecić.Cała reszta ekip śmiało dostała by miejsce na czarnej liście. Jednak wiem że już nie robią w tych składach co u mnie.Obecnie jestem w trakcie przeprowadzki i jak tylko rozpakuję karton z dokumentami to podam na priv.Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogela 27.02.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Cześć Gosiu i Adamie. Ja też mogę powiedzieć że jestem w trakcie wykańczania domu i całej mojej rodzinki. Mój etap to: - ściany pomalowane - Kafle na ścianach właśnie kładzione / tzn. zostala jeszcze druga łazienka / - podłoga przed cyklinowaniem - kuchnia gotowa ale nie rozpakowana a tak w ogóle już mieszkamy na tym placu boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 14.05.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 bogela, my do dziś mieszkamy na placu boju - tzn. cały czas nie mamy zrobionej drugiej łazienki - na szczęście Pan juz od grudnia zamówiony, ma przyjść i ją nam "wyprodukować" na przełomie czerwca/lipca. No i schodów jeszcze nie mamy obłożonych drewienkiem Pobojowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogela 09.08.2009 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Tak jak obiecywałam że jak tylko uruchomię neta to wrzucę kilka zdjęć z już mniejszego placu boju ale do końca jeszcze daleko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogela 19.08.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Próba wklejenia zdjęcia.Trochę zmian i człowiek się gubico z tego wynikło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogela 19.08.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 jeszcze raz' alt='>'>http://x.garnek.pl/ga5073/69be7e39dffd90a6568317a2/6568317.jpgTak wyglądała kuchnia w trakcie wojny wykończeniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogela 19.08.2009 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 tak wygląda kuchnia w promieniach słońca http://x.garnek.pl/ga637/74363cec80e8f1a6745674a2/6745674.jpg' alt='6745674.jpg'>coś wychodzą zbyt małe te zdjęcia[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekwu 03.05.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam serdecznieCzy może ktoś z szanownych Forumowiczów używa przydomowej oczyszczalni biologicznej? A może ktoś załatwiał formalności w Wiszni małej lub/i Trzebnicy? Od czego zacząć? jaka jest szansa odprowadzania oczyszczonej wody do przydrożnego rowu? (operat wodnoprawny, pozwolenie wodnoprawne?) Czy jest z tym sporo załatwiania? A jakiej firmy oczyszczalnie macie? Wiem, że POLIPLAST produkuje takie, ale czy są dobre? Bardzo prosze o komentarze i Waszą radę.Mozliwe odpowiedzi na priv, mogę nawet podjechać i spokojnie pogadać....Będe bardzo wdzięczny. Pozdrawiamwumar/Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts