Angelika 20.08.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam Serdecznie kolejnych odważnych Widzę, że północ Wrocławia rozrasta się w siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 23.08.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Bogela hallloooo, gdzie się podziewasz...? jak budowa Marsika? Mam coś dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogela 26.08.2007 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Przede wszystki bardzo dziękuję za wiadomość która już do mnie dotarła. Wielkie dzięki jeszcze raz za ten wykaz gdyż okazuje się że te wiadomości pochodzą ze szczegółowego kosztorysu którego my nie posiadamy. Jeżeli chodzi o budowę to właśnie zwieźliśmy cegłę na mury i od poniedziałku ruszamy w górę. . Bardzo bym chciała do zimy zamknąć dach, wstawić okna i drzwi oraz koinek. Co do ogrzewania jeszce nie jestem zdecydowana i przez zimę będziemy powoli coś robić ogrzewając kominkiem. Właśnie zgumiłam mój aparacik do robienia zdjęć więc mogę tylko opisywać. Cały czas śledzę budowę MARSA w Gniewomirowaicach i całym sercem Wam kibicuję. Jeszcze raz pięknie dziękuję za pomoc. Ciekawe co u koleżanki z Ksiegienic - Andżeliki. Chyba ma dużo pracy bo o ile się nie mylę to właśnie tynkują z zewnątrz. Czy się mylę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 27.08.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Przede wszystki bardzo dziękuję za wiadomość która już do mnie dotarła. Wielkie dzięki jeszcze raz za ten wykaz gdyż okazuje się że te wiadomości pochodzą ze szczegółowego kosztorysu którego my nie posiadamy. Jeżeli chodzi o budowę to właśnie zwieźliśmy cegłę na mury i od poniedziałku ruszamy w górę. . Bardzo bym chciała do zimy zamknąć dach, wstawić okna i drzwi oraz koinek. Co do ogrzewania jeszce nie jestem zdecydowana i przez zimę będziemy powoli coś robić ogrzewając kominkiem. Właśnie zgumiłam mój aparacik do robienia zdjęć więc mogę tylko opisywać. Cały czas śledzę budowę MARSA w Gniewomirowaicach i całym sercem Wam kibicuję. Jeszcze raz pięknie dziękuję za pomoc. Ciekawe co u koleżanki z Ksiegienic - Andżeliki. Chyba ma dużo pracy bo o ile się nie mylę to właśnie tynkują z zewnątrz. Czy się mylę??? Tynkuja, tynkują. Teraz jeszcze kolorek dorzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogela 07.09.2007 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Moje mury pną się do góry co mnie bardzo cieszy, jednak nie mam się komu pochwalić gdyż cała reszta "rozeszła" się po innych Forach. Ja wytrwałe zostałam w okolicach Trzebnicy i trzymam ze Wszystkimi u których roboty idą do przodu tak jak u mnie.A co do koloru domku w Księgienicach to bardzo podobny kolor jest upatrzony na moim domku.Może ktoś się odezwie?!!Pozdrowionka dla Andżeliki, Iwonki i Tomania oraz Wszystkich wytrwałych budowniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 08.09.2007 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Pozazdrościć Nam dopiero w najbliższy poniedziałek uprawomocni się pozwolenie, chcemy zrobić zero w tym roku, a nadal nie mamy ekipy... Dobrze że chociaż mniej-więcej mamy kogoś na wiosnę... A zero to chyba sami własnymi ręcoma wybudujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 10.09.2007 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Hej Bogela!Jak wasz domek? Masz moze fotki?chetnie bym zobaczyl.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 10.09.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 wnaszym dzienniku tez sa nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogela 14.09.2007 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 właśnie skończyłam oglądać nowe fotki naszego bliźniaczego domku. A my z mężem właśnie debatujemy o pomniejszeniu kosztów budowy. Wczoraj wróciliśmy od kierowniczki budowy i mamy zgodę na strop z terrivy na całości domu. Teraz trwają prace przeliczeniowe i w przyszłym tygodniu do roboty. Postaram się wkleić jakieś zdjęcie w niedziele ale nie obiecuje, ja nie wiem czy będę potrafiła. Jutro będziemy cykać fotki z aktualnego stanu budowy.Dodam jeszcze że jak widać już więźbę na dachu to wszysko nabiera innego koloru. To do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 14.09.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 a jak to rozwiazaliscie technicznie...?czy faktycznie jest to taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 14.09.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 bogela...wyslij mi naPriva fotki... duzzooo prosze....[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogela 16.09.2007 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Własnie wóciłam z Dziennika Budowy Tomania i nie wyszły moje próby z przesłaniem zdjęć mojego MARSIKA. Jak tylko moja córa będzie dysponować czasem postaramy się coś wspólnymi siłami wykombinować.Jeżeli chodzi o terrive to zobaczymy po wykonaniu. W miejscu gdzie miał być monolit będzie terriva i troche kilogramów stali, trochę mniej stępli i desek. Koszt po wykonaniu - sami jesteśmy ciekawi.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogela 19.09.2007 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Próbowałam coś pokazać na forum ale nie wychodzi mi wklejanie zdjęć. Teraz czekam na sygnał od Iwonki i Tomka czy dostali coś na maila. A tak ogólnie to przymiarki idą w stronę stropu. Mam nadzieję na przyszły tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 22.09.2007 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 dostałem... superprosze o następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogela 25.09.2007 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 To nie jest miłe jak człowiek nie umie sobie z czymś poradzić. A ja mam problem, bo nie umiem wklejać zdjęć. Jak patrze na innych np. na koleżankę sąsiadkę Andźelikę to jej zazdroszczę. "rachu ciachu" i wkleiła koleżance zdjęcia na forum Pchli Targ grupy Wrocławkiej. Czy nie da się tego jakoś wytłumaczyć????? Może mała podpowiedź?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 25.09.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 To nie jest miłe jak człowiek nie umie sobie z czymś poradzić. A ja mam problem, bo nie umiem wklejać zdjęć. Jak patrze na innych np. na koleżankę sąsiadkę Andźelikę to jej zazdroszczę. "rachu ciachu" i wkleiła koleżance zdjęcia na forum Pchli Targ grupy Wrocławkiej. Czy nie da się tego jakoś wytłumaczyć????? Może mała podpowiedź?????? Zrób tak: 1. Wejdź np na http://imageshack.us/ 2. Daj "przeglądaj" i znajdź swoją fotkę u siebie na compie 3. Naciśnij "host it" 4. Później z ramki, koło której po prawej stronie jest "Hotlink for forums (1) " przeklej całą zawartość do wiadomości na muratorze i to wszystko . Pzdr, TS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 27.09.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 A ja bylaby zainteresowana, gdyby ktoś miał ochotę pozbyć się humusu. Chętnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 27.09.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Angelika - jeśli sama sobie wykopiesz... to czemu nie Chociaż nie wiem, czy to byłoby dobre, gdyby taki dół przez całą zimę stał, bo fundamenty chyba jednak będziemy dopiero na wiosnę robić... musiałbym przedyskutować z żonką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 27.09.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Angelika - jeśli sama sobie wykopiesz... to czemu nie Chociaż nie wiem, czy to byłoby dobre, gdyby taki dół przez całą zimę stał, bo fundamenty chyba jednak będziemy dopiero na wiosnę robić... musiałbym przedyskutować z żonką Z tym kopaniem to nie taki zły pomysł. Trochę sadełka bym zrzuciła do pewnego ważnego momentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogela 28.09.2007 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 To jest moja próba wklejenia zdjęcia. Bardzo proszę o wyrozumiałość.Jehttp://img209.imageshack.us/img209/8813/obraz004ov0.jpgżeli coś pyknie to będzie mój dom - tydzień wcześniejUwaga!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts