mika31 03.06.2007 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 A właściwie mam pytanie czy opłaca się zastąpić je grzybkami?Zdecydowałam się na grzybki, bo wykonawca powiedział, że będzie taniej, ale może nie warto?I jeszcze 1 pytanie. Co się stosuje do napowietrzania kanalizacji? Czy są do tego jakiej specjalne pustaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 03.06.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Taniej to będzie napewno , z tym że wentylacja taka będzie trochę mniej wydajna niż tradycyjnego komina, w grzybki potrafi nawiać trochę śniegu, no i słyszałam że kominiarze się czepiają przy odbiorze choć te kominki są do wentylacji przez producentów przeznaczone ( tym bardziej dziwi mnie reakcja kominiarzy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 04.06.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 a mnie nie dziwi - pewnie łapserdaki chcieliby policzyć później dodatkowo za czyszczenie komina wentylacyjnego a i tak nigdy tego nie robią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts