Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prosze o polecenie kierownika Budowy Bielsko-Biala

Recommended Posts

• 4 years później...
  • 1 month później...

Maciej Sujak, inżynier budowlany, jest moim kierownikiem budowy. Solidny, uczynny, zaangażowany, niedrogi. To mój drugi kierownik budowy, bo z pierwszego byłam bardzo niezadowolona. Proszę zadzwonić do niego i zapytać, czy jest zainteresowany, bo nie jestem zupełnie pewna.

Dane osobowe: Maciej Sujak, telefon 509373675.

Pozdrawiam

Ewa

• 5 months później...

Witam,

Podejmę się funkcji kierownika budowy, inspektora nadzoru, kierownika projektu, inżyniera kontraktu. Wykonuję przeglądy techniczne (okresowe roczne i pięcioletnie) obiektów.

Posiadam uprawnienia budowlane w specjalności konstrukcyjno-budowlanej bez ograniczeń. Jestem członkiem Izby Inżynierów Budownictwa oraz posiadam UBEZPIECZENIE OC.

Bielsko-Biała, okolice

zapraszam na moją stronę www:

http://www.piotrslusarczyk.pl

tel. 793443347

Edytowane przez fufux

• 1 month później...
  • 5 months później...
  • 6 months później...

Projekt budynku kupiliśmy gotowy, a wszystkie sprawy formalne załatwiał kierownik budowy, do ręki dostaliśmy decyzję oraz zatwierdzony projekt budynku. Ponieważ budynek był wykonywany metodą gospodarczą ,a tylko niektóre prace zlecaliśmy firmom, często kierowaliśmy się radą i opinią naszego kierownik budowy. Oprócz wizyt związanych z odbiorami konstrukcji, służył fachowym doradztwem na każdym etapie budowy. Z uwagi na to, że na tym forum pojawił się w/w wątek z pełną odpowiedzialnością możemy polecić naszego kierownika budowy. Poniżej, za jego zgodą, zamieszczamy nr telefonu.

Pan Karol Przyłucki 501 242 184

• 2 years później...