majkii 03.06.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Witam.Czy moze ktos z forumowiczow polecic sprawdzonego kierownika budowy dzialajacego w okolicach Bielska-Bialej ?Bylbym wdzieczny za namiary. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
totalstation 18.05.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Ja korzystalam z kierownika z Janowic- Piotr Wojtyła 694000070. Dom stoi Czesto przyjezdzal na budowe i porzadnie dogladal wykonawcow. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Plambeck 28.06.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Maciej Sujak, inżynier budowlany, jest moim kierownikiem budowy. Solidny, uczynny, zaangażowany, niedrogi. To mój drugi kierownik budowy, bo z pierwszego byłam bardzo niezadowolona. Proszę zadzwonić do niego i zapytać, czy jest zainteresowany, bo nie jestem zupełnie pewna.Dane osobowe: Maciej Sujak, telefon 509373675. PozdrawiamEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fufux 11.12.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) Witam, Podejmę się funkcji kierownika budowy, inspektora nadzoru, kierownika projektu, inżyniera kontraktu. Wykonuję przeglądy techniczne (okresowe roczne i pięcioletnie) obiektów. Posiadam uprawnienia budowlane w specjalności konstrukcyjno-budowlanej bez ograniczeń. Jestem członkiem Izby Inżynierów Budownictwa oraz posiadam UBEZPIECZENIE OC. Bielsko-Biała, okolice zapraszam na moją stronę www:http://www.piotrslusarczyk.pl tel. 793443347 Edytowane 29 Grudnia 2012 przez fufux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teraz 7 05.02.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Dzwoń na numer 504980907 polecam człowieka.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo1982 02.08.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Kierownik budowy/ inspektor nadzoru-prowadzenie dziennika budowy- tel. 515-242-682Bielsko-Biała, Czechowice-Dziedzice, Żywiec, Jaworze, Skoczów, Szczyrk, Łodygowice, Ustroń, Wisła, Kety, Kozy, Bystra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swornturn 10.02.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Projekt budynku kupiliśmy gotowy, a wszystkie sprawy formalne załatwiał kierownik budowy, do ręki dostaliśmy decyzję oraz zatwierdzony projekt budynku. Ponieważ budynek był wykonywany metodą gospodarczą ,a tylko niektóre prace zlecaliśmy firmom, często kierowaliśmy się radą i opinią naszego kierownik budowy. Oprócz wizyt związanych z odbiorami konstrukcji, służył fachowym doradztwem na każdym etapie budowy. Z uwagi na to, że na tym forum pojawił się w/w wątek z pełną odpowiedzialnością możemy polecić naszego kierownika budowy. Poniżej, za jego zgodą, zamieszczamy nr telefonu. Pan Karol Przyłucki 501 242 184 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkow 18.12.2016 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Poszukuje kierownika Budowy Pana Łukasika. Jest on z Bielska lub okolic. Jeśli ktoś ma namiary to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts