prystelka 03.06.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Zastanawiam się nad kolorem okien plastikowych do domu.Podoba mi się złoty dąb ale chwilami czuję znudzenie.Może inne okleiny też wyglądają ładnie a ja nie wiem bo nie widziałam.Mahoń i białe okna odpada.Zastanawiam się nad bardzo ciemną np. palisander lub bardzo jasną okleiną.Może ktoś wklei fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petr_151 03.06.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 My mamy kolor orzech http://www.archon.pl/index.php?act=17&fact=2&fid=m3f26270817525&wid=3f8e59b07fbcd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.06.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Mnie też to ciekawi. Np. coś wpadajace w grafit? Widziałam takie okna w jednym domu. Od środka były białe. Tworzyło to efekt takiej jakby cieniutkiej rameczki w środku ramy co dodawało jej uroku i czyniło lżejszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 04.06.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 mam dąb bagienny dla mnie kolor rewelacja dzisiaj już mozna do tego dopasować bramę w takiej okleinie i drzwi choć kosztują niemało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uranos 04.06.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 u nas orzech. mur nie jest otynkowany. cegła fugowana rynny czarne i dach grafit.bajka jak popada i jest zachód słońca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bed 04.06.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 jeszcze nie mam, ale będą BIAŁE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 05.06.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 A u nas również orzech. Dach mamy brązowy, rynny w kolorze miedzi i komponują się idealnie. Widać w albumie zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 05.06.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Ja mam dąb salamander jednostronne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gnieszka 05.06.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 U nas jak u Kryspina, będzie dąb bagienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.06.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 A u mnie będą w kolorze RAL 7016... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.06.2007 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insz 03.10.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 RATUNKU szukam okien pcv w kolorze "sosna" lub jabłoń - wiśnia (ogólnie - rudy) i kurde same dęby ! podpowiedzcie coś - kto robi taki profil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 03.10.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 mam dąb bagienny dla mnie kolor rewelacja dzisiaj już mozna do tego dopasować bramę w takiej okleinie i drzwi choć kosztują niemało tez dab bagienny (oknoplast) i brama w tymze kolorze (krispol). zloty dab mi sie przejadl .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 03.10.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 RATUNKU szukam okien pcv w kolorze "sosna" lub jabłoń - wiśnia (ogólnie - rudy) i kurde same dęby ! podpowiedzcie coś - kto robi taki profil ? W tym kolorze warte polecenia okna robi np. Jezierski i co ważne nie ma dopłaty za niestandardowy kolor jao w wielu innych firmach. U nas będzie orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insz 04.10.2007 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 W tym kolorze warte polecenia okna robi np. Jezierski i co ważne nie ma dopłaty za niestandardowy kolor jao w wielu innych firmach. U nas będzie orzech. Dzięki, wysłałem zapytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uranos 04.10.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 u nas orzech i jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.10.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ja mam dąb bagienny po zewnetrznej stronie. Ciemne okna. W słońcu wygladaja na brązowe z daleka a w cieniu prwie czarne. Podoba mi się ich kolor z bliska i widoczna struktura drewna. Ja mam je do czarnego dachu ale świetnie też wyglądałyby przy dachu brązowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 04.10.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 My jeszcze nic nie mamy, ale mieć będziemy niedługo, bo się robią Będą okna orzech + brama orzech + docelowo drzwi zewnętrzne też w orzechu (ale to potem potem). Jak patrzę na wiekszość domów to widzę złoty dąb, złoty dąb... do znudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 04.10.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 I ja też mam orzech. I bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 04.10.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Właśnie dzwonił Pan od okien, że już są http://forum.tkk.pl/engine/images/smiles/clap.gif Ale montaz i tak dopiero chcemy po 15 października bo konczą ścianki, alarm trza podłączyć i bramę zamówić na ten sam dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts