dociak 26.07.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Mam problem z mebelkami do małej łazienki. Właściwie tych mebli to zmieści się tylko szt. 2, tzn szafka pod umywalką i pod oknem szafka - najchętniej taki mały słupek z koszem na brudną bieliznę. Teraz mam białe szafki z frontami w "mydełko" i tak naprawdę to mam ich już dość, chciałabym coś innego. Płytki będą takie: http://www.tubadzin.pl/zobacz_komplet.php?id=134&show=2004&lang=0 Zupełnie nie mam pomysłu pomóżcie, plisssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 26.07.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 do takich szarosci pasują ciemne meble albo z egzotycznego drewna albo jakieś wiśniowe drewno; no i proste kształty, zajmują o wiele mniej miejsca a przy małej łązience i tak jakieś powyginane nie będą ładnie wyeksponowane; no i kolor płytek jest dość astetyczny wiec prostota mebli też bedzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delaware 27.07.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Nie wiem moze cos takiego? Nasze Kolo seria Aplauz: http://www.kolo.com.pl/_images/products/kolo_ceramika_i_meble_aplauz_aplauz.jpg Ja wlasnie kupilam meble i ceramike z tej serii.Oprocz zaprezentowanej wisni japonskiej sa jeszcze w wenge i klonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia_m 27.07.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 ja też będą miała te meble z koła ale moja łazienka będzie ciepła jeśli do tych kafli z minimal tubądzina będzie czerwony akcent i taki surowy styl jak na fotce to dałabym jednak białe meble - nie mieszałabym już z drewnem, może coś ze styali nierdzewnej ze szkłem? no chyba, że bez czerwonego i ułożone bardziej klasycznie to wtedy ciemne drewno jak najbardziej i chyba właśnie merbau (lub wenge jak na fotce) tylko te meble są masywne i duże - jeśli jest mała łazienka mogą się w niej "dusić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yvett 27.07.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 ja też będą miała te meble z koła ale moja łazienka będzie ciepła jeśli do tych kafli z minimal tubądzina będzie czerwony akcent i taki surowy styl jak na fotce to dałabym jednak białe meble - nie mieszałabym już z drewnem, może coś ze styali nierdzewnej ze szkłem? no chyba, że bez czerwonego i ułożone bardziej klasycznie to wtedy ciemne drewno jak najbardziej i chyba właśnie merbau (lub wenge jak na fotce) tylko te meble są masywne i duże - jeśli jest mała łazienka mogą się w niej "dusić" Popieram, ja też widzę do tych kafli tylko lekkie i jasne meble. Albo białe, albo ze szkłem, mlecznym jak na drzwi, albo lekko zielonkawym. I stalowe wykończenia. Skoro wybór padł na takie ascetyczne płytki, to ta łazienka chyba nie ma być z tych ciepłych, do których pasuje drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dociak 27.07.2005 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Aplauz mi się podoba ale to raczej do dużej łazienki. Ze szkłem też brałam pod uwagę, nawet widziałam w sklepie takie które mi się baaardzo podobały, niestety nie pamiętam producenta ale drzwiczki były z matowego giętego szkła, super. Tyle tylko że przez to szkło widać co jest schowane w szafce, a niekoniecznie wszyscy muszą wiedzieć np. jakich podpasek używam Wczoraj udło mi się znależć coś takiego: http://www.devo.pl/meble_d.php?m=130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yvett 27.07.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Bardzo fajne do tych kafli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 27.07.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 dociak, właśnie do tej łazienki dobrze będzie wyglądać drewno - złamie surowy efekt i łazienka nadal będzie nowoczesna.te z devo które mają szklane drzwi (takie mleczne) to widziałam - z tyłu tego szkła jest taka warstwa która tworzy ten efekt mlecznej szyby, niestety warstwę tę można zedrzeć paznokciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fobi 03.06.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 witam, macie pomysły gdzie szukać wiszącej poziomej szafki z szufladami ? Koło ma całkiem niezłe ale drogo strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 04.06.2007 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Ja w Obi widziałam całkiem niedrogo, ale nie mam pojęcia jakiej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 04.06.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 w obi i innych znajdziesz meble i umywalki dolomitowe firmy ANTADO; do kupienia równiez w necie; niestety nam nie pasowało na ścianę w necie mają mnóstwo wersji do ustawienia ale ich największą zaletą jest niska cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makary 04.06.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 ja zrobilam sobie projekt sama, szafka wiszaca - dluga na 2,14 (2x50 cm szuflady+ 60 cm szafka uchylna + 2 waske "slupki" wewnatrz na jakies drobiazgi) gleboka na 55 cm, wysoka na 60 cm. wszystko wykona pan, ktory nam robi zabudowe kuchni. cena 1500 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.06.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 nam również będą robić panowie, którzy wykonują dla nas meble. Na razie meble łazienkowe w fazie projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 11.06.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Poszukuję zdjęć mebli łazienkowych, jakiś sugestii- może odnośnie koloru , materiału z jakiego maja być wykonane, wielkości . Czy mogę prosić WAS o wklejenie swoich mebelków z łazienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 21.06.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Ja podlaczam sie pod temat. Chcialam tez spytac czy ktos uzytkuje w lazience meble wykonane przez stolarza, czy sa one jakos specjalnie zaimpregnowane i jak sie sprawdzaja w uzytkowaniu! Zdjecia mile widziane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 23.06.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 podciągam temat w górę- czy jakoś specjalnie zabezpieczac meble zrobione u stolarza? nie mogę znaleźć żadnych gotowych które by mi odpowiadały więc każda rada (i fotki!!!) mile widziana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 23.06.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 AlaB To zupelnie tak samo jak u mnie! Gotowe mi nie pasuja a w okolicy nie umiem trafic na nikogo kto robi takie typowo lazienkowe . Ludzie, czekamy na pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.06.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Ja mam zrobione z MDF-u lakierowanego na biało i jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 23.06.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Soniko A czy byly te mebelki jakos specjalnie impregnowane czy po prostu zwykly MDF? Jesli zwykly to co mozesz powiedziec o uzytkowaniu, nic sie z tym nie dzieje, nie dostaje wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.06.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Moje meble to stojąca szafa w łazience - nie szafka pod umywalką.Nie ma styczności z wodą i nic się z nią nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts