Paulka 14.06.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 szafka ma 75 cm, umywalka 15 http://img134.imageshack.us/img134/6888/obraz251t.jpg wygląda nijak i jest mało praktyczna jeden ze słabych punktów w moim domu. Szafka powinna byc szersza przede wszystkim. bateria jest do wymiany (tu jest jakas marketowa taniocha załozona z braku laku) w górnej łazience mam umywalkę jedną z najtańszych w sklepie, "wkładaną" w blat i jest super wygodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 14.06.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Paulka dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moni76-33 30.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam, Ja też zamówiłam mebelki w firmie Palaramoni. Model http://www.palaramoni.com/palaramoni_e_sklep/palaramoni_e_sklep_meble_lazienka_proxima.htm z tym, że zmieniłam sobie wymiary. Generalnie fajna sprawa bo pan z którym się kontaktowałam wszystko mi tłumaczył i bardzo dokładnie dopasowywał do moich potrzeb. Do tej komody kupiłam też lustro i szafkę wiszącą. Jedyny kłpot to fakt, że czekałam ok 2miesiące, ale teraz wiem, że warto było uzbrić się w cierpliwość. Pokazałam je znajomemu stolarzowi, który montował mi listwy wykończeniowe w mieszkaniu. jest to już starszy człowiek, bardzo uznany w swoim zawodzie. Powiedział tylko że takich mebli juz dzisiaj się nie robi. Chodzi o typy połączeń i sposoby wykańczania. Metody te są zbyt pracochłone choć pod względem jakości żadne z e wspołczesnych im nie dorównują. Wygląda na to, że rzeczywiście robią je ręcznie. Mebelki mam od tygodnia i naprawdę zwracją uwagę znajomych. Potrzebuję jeszcze małe szafeczki do sypialni i pewnie też u nich zamówię P.S. Pozdrawiam pana Roberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomaranczowymis 01.07.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 http://allegro.pl/item654212586_komplet_mebli_laz_sosnowy_sosna.html ten sprzedawca ma też inne, poszukaj u niego.produkuje meble łazienkowe dziwnym trafem identycznie jak stara seria Molger z Ikei, tylko tańsze tak ciepły odcień z Alabastrino wygląda super - też mam te płytki Ja w duzej lazience mam fredena te ciemne, duza szafke pod umywalke z zamowionym u szklarza blatem plus wysoki slupek. Szafka pod umywalke z tych wiekszych, wyglada tak (sorki brudna i zakurzona): http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/BNJ8vB56wVK0zEAlWB.jpg Ten sprzedawca z allegro - tez mialam u niego zamawiac, ale na meble czeka sie 3 miesiace, wiec zrezygnowalam. Moze jednak kolor orzechowy bardziej pasowalby do naszej lazienki Naprawdę czas oczekiwania na te mebelki z allegro jest taki długi? Bo w opisie aukcji jest mowa o 21 dniach roboczych. Czy w rzeczywistości wygląda to inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 01.07.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ten sprzedawca z allegro - tez mialam u niego zamawiac, ale na meble czeka sie 3 miesiace, wiec zrezygnowalam. Moze jednak kolor orzechowy bardziej pasowalby do naszej lazienki Naprawdę czas oczekiwania na te mebelki z allegro jest taki długi? Bo w opisie aukcji jest mowa o 21 dniach roboczych. Czy w rzeczywistości wygląda to inaczej? Nie wiem jak teraz, ale kiedy chcialam kupic w okolicach pazdziernika nie obiecywal ze do konca roku zrobi... poczytaj zreszta jego komentarze - wszystko ok, ale czas oczekiwania duzo zbyt dlugi.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moni76-33 13.07.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Podobno jest tak że im lepsza firma tym dłużej się czeka. No ale kilka miesięcy to dość długo no chyba że planujemy urządzanie miszkania z dużym wyprzedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silencer7 07.01.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Chciałem poradzić się was w sprawie mebli łazienkowych. Gość, który ma je dla mnie wykonać przekonuje mnie żeby je wykonać z materiałów takich samych z jakich wykonane są meble kuchenne czyli wiórowa płyta laminowana no i fronty oklejane (ew. fornirowane). Zastanawiam się jednak czy pod wpływem ew. wilgoci z takimi meblami nic się nie będzie działo? Czy do wykonania takich mebli nie potrzeba jakichś innych materiałów - sam nie wiem impregnowanych czy coś w tym stylu?Z góry dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenewos 27.03.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 A ja mam pytanie o takie szafki Antado: http://www.antado.com.pl/images/products/big/ebf36c2295aaf20be096508a00397810.jpgNie widziałam ich na żywo, nawet nie mam pojęcia gdzie szukać. A rozglądam się za mebelkami do łazienki w płytkach Paradyża z kolekcji Bambus, coś takiego:http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,66816347,66816347,0,2.html?v=2-tylko verde i beżowe, bez brązów. Nie wiem, czy by pasowały, jeszcze nie mam płytek, a projekt dopiero się robi. Myślę, że te:http://www.lazienki-online.pl/_var/gfx/9da29cab4d5c84200beb9fae3ab87b60.jpg pasowałyby lepiej, ale trochę za drogie. To szafka z kolekcji Koło Caprice w kolorze bambusowym. Posiadaczki łazienek Bambus, pochwalcie się jakie macie mebelki a wszystkie forumowiczki proszę o radę- co kupić i gdzie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOLT 24.08.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Dobry wieczór,zależy mi na rzetelnej opinii na temat mebli łazienkowych firmy z tematu. Dostałem niedawno ulotkę z atrakcyjną promocją, ale nie będę kupował kota w worku. Chciałbym poznać opinię użytkowników. Niestety na forum wśród istniejących tematów producent jest rzadko wymieniany i są to dosyć stare posty... Czy meble są trwałe? Czy materiał jest dobrej jakości? W zasadzie to są dwa najważniejsze pytania które mnie nurtują.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kataja 25.08.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Nie będę ukrywała, że jestem zwolenniczką Aquaformu. Mam prawie całe wyposażenie w łazience tej firmy i jestem z niego bardzo zadowolona. Nie tylko z punktu patrzenia ładności, ale również po jakości materiałów. Meble (szafkę, szafkę pod umywalkę i lustro) mam z serii Amila. Z tego co się orientuję właśnie w promocji. Śmiało polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOLT 30.08.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Dzięki, (nie obraź się) ale czy ktoś jeszcze może potwierdzić zdanie Kataii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOLT 20.09.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Są już w łazience. Postanowiłem napisać bo jestem mega zadowolony. Cena jest OK a jeszcze dostaliśmy z małżowiną miły prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 23.09.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Już nie raz pisałam - znam tę firmę od podszewki - to są chiny, a meble rozklejają się, nasiąkają wodą itd. Mam nieszczęście w domu rodzinnym posiadać wannę i prysznic...pożal się boże... nie polecam, ale decyzja należy do Ciebie. Ja do swojego nowego domu zamawiam szafki u stolaża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOLT 02.10.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Już nie raz pisałam - znam tę firmę od podszewki - to są chiny, a meble rozklejają się, nasiąkają wodą itd. Mam nieszczęście w domu rodzinnym posiadać wannę i prysznic...pożal się boże... nie polecam, ale decyzja należy do Ciebie. Ja do swojego nowego domu zamawiam szafki u stolaża Ale że co się konkretnie dzieje? Dawno to kupiłeś? Co może się dziać z wanną? A chodzi o prysznic czy o kabinę? Napisz mi proszę swoje spostrzeżenia. Ja co prawda dokonałem już wyboru i żadnych wad nie widzę, ale może twoja opinia każe zwrócić mi na coś uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOLT 05.10.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A sprawdziłem też, że na ceneo jest dużo pozytywnych opinii o Aquaformie. No, zdecydowanie pozytywne przeważają nad negatywnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zboj.madej 15.03.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Witam, w końcu udało mi się skończyć projekt łazienki. Teraz czas aby dobrać meble oraz oświetlenie, chociaż faktycznie jest jeszcze na to duużo czasu, ale zawsze coś już będę miał z głowy. Jeżeli chodzi o pralkę to wybór padł na whirlpool`a 40x60x90, co wanny myślałem nad polysanem 170x80 z parawanem nawannowym. Pod umywalką ma być blat na całej długości oraz szafka z szufladami. Co do oświetlenia głównego to będzie podwieszany sufit + halogeny. To duże białe to kocioł gazowy buderus. Na ścianie gdzie drzwi po lewej stronie znajdować się będzie mały grzejnik do suszenia, a nad muszlą między ścianą, a kotłem dwie drewniane półki. Jest to moje pierwsze mieszkanie dlatego nie mam rozeznania wśród takich typów mebli, jeżeli moglibyście coś zaproponować byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eddwin 26.05.2020 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 I jak ten Aquaform z perspektywy czasu? Wyglada ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankanty 14.10.2020 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Ostatnio widziałem gdzieś zdjęcie schodów z palet, pięknie to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankanty 19.10.2020 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2020 @maxhass w jakim miejscu jest zamontowanie to lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts