Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MEBLE ŁAZIENKOWE - wątek zbiorczy - inspiracje, zdjęcia, pomysły

dociak

Recommended Posts

Mika, czy to jest Minimal Tubądzina?

Nie, to Futura Pol Coloritu, ale rzeczywiście podobne. Listwa jest 90cm nad podłogą. Płytka wyżej to byłoby już pod lustrem i to już nie byłby ten efekt. Umywalkę dam na 85cm. Tak mam teraz i jakoś mi pasuje. Nie wiem w zasadzie jaka jest wysokość standardowa.

A wszystkim dziękuję za głosy :)

W Minimalu listwa jest 100cm od podlogi, jak się położy 4 plytki, dlatego pytałam :)

Życzę trafnego wyboru :)

• Odpowiedzi 138
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

1. zdecydowanie.

Bardzo ciekawy ten czerwony akcent (umywalka). myśle że jak dodasz jeszcze klika drobiazgów w tym kolorze będzie super.

Wg mnie do tych płytek drewno nie pasuje.

też myślałam o tych płytkach i białych meblach do mojej łazienki.

Obawiam sie tylko że może byc z"zimnawo".

Jak już sie zdecydujesz i umeblujesz to pokaż zdjęcia koniecznie !

Nie, to Futura Pol Coloritu

mika31 w jakim kolorze masz kafle, w beżu czy szare? Czy podłoga jest w kolorze ścian. Ja przymierzam się też do Futuro w kolorze jasnym szarym na ściany i podłogę, tylko zastanawiam się czy to nie za mdło?

Joani To grigo, czyli niby szary. On jest taki wpadający w niebieski chyba.

Na podłodze i na ścianie mam te same kafle, ale u mnie jest to raptem 1 ściana, gdzie będzie jeszcze lustro szerokie na 1,5m.

Dla mnie problemem były fugi, bo jednak szare, na które się początkowo nastawiałam, w ogóle mi nie pasowały. Wzięłam w końcu białe. Mam nadzieję, że będzie OK. Jutro jadę oglądać.

• 1 month później...
  • 5 months później...

ja robilam u stolarza, ze względu na dwie umywalki i baaardzo konkretne wymiary (inne by nie pasowaly) Mam zamiar jeszcze dorobić ppodobną szafkę do wnęĸi, to też jest atut zamawiania u stolarza, choć dość drogo wychodzi. Z drugiej strony,,, jakbym cos takiego miała kupować w sklepie to też by pewnie nieźle liczyli....

a obejrzeć możńa http://forum.muratordom.pl/okuchnia-i-lazienka-czyli-kto-kogo-wykonczy,t127381-540.htm