zorek 28.02.2002 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Przymierzam się do wymiany bramy garażowej - obecnie mam starą metalową bramę uchylną.Oprócz ceny zależy mi na możliwości posiadania drzwi w bramie (bo nie ma miejsca obok) i na jak najmniejszych stratach ciepła.Czy mozecie doradzic - co Waszym zdaniem jest lepsze:- brama uchylna- brama modułowa (ta wciągana pod sufit)Niestety ale muszę też uwzględnić czynnik cenowy. Z góry dziękuje za odpowiedziZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 01.03.2002 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 Skoro chcesz mieć w bramie drzwi to chyba tylko uchylna. Nie widziałem rozwiązania drzwi w bramie segmentowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.03.2002 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 No i ceny najniższe dla tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts