Mufka 12.06.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Paty jestes szczesliwym czlowiekiem, na gorze wymysla a Tobie to nie przeszkadza, dostosujesz sie do kazdej kretynskiej propozycji czy poprostu lubisz mundurki? BO ja rozumiem, ze popieraja to milosciny unifikacji. Nie przekonuja mnie argumenty, ze to jest uchwalone prawo, Hitler tez wladze zdobyl legalnie i powoli wprowadzil faszyzm w narodzie niemieckmi, wlasnie dzieki temu, ze Niemcy karni sa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 12.06.2007 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Jednak te nastroje anarchistyczno-wywrotowe są na Warmii bardzo wyraźne, krajanko Warmiak musi wolny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 12.06.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Rzeczywiście żaden mundurowy nie jest tak urokliwy jak marynarz. no nie? http://www.edupics.com/data/mediapictures1a/67/captain-813.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 12.06.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Jednak te nastroje anarchistyczno-wywrotowe są na Warmii bardzo wyraźne, krajanko Warmiak musi wolny być Ja jestem niespotykanie spokojny czlowiek psze Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 12.06.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Paty jestes szczesliwym czlowiekiem, na gorze wymysla a Tobie to nie przeszkadza, dostosujesz sie do kazdej kretynskiej propozycji czy poprostu lubisz mundurki? BO ja rozumiem, ze popieraja to milosciny unifikacji. Nie przekonuja mnie argumenty, ze to jest uchwalone prawo, Hitler tez wladze zdobyl legalnie i powoli wprowadzil faszyzm w narodzie niemieckmi, wlasnie dzieki temu, ze Niemcy karni sa.... mufka mam nadzieję ze porównujac nakaz chodzenia w mundurkach do hitlera i jego faszyzmu i karnych niemców........żartujesz sa wieksze problemy w około nas jak mundurek załozony na kilka godzin w ciągu dnia, ja nie podchodze do tego w taki sosób jak to by była kara czy złosliwośc Romka i jego druzyny nikomu to krzywdy nie zrobi , nie mozna dziecii przekonywac o tym że ten mundurek to kara a podejście Was którzy są przeciwni takie własnie jest , to co się dziwić dzieciom że nie chca jak mamusie chóralnie grzmią NIE w domu,w sklepie, z sasiadką pod blokiem czy w gościach ktoś podał przykład angli gzdie dzieci tak własnie się ubieraja i jest tam demokracja i może byc narzucony jakiś kanon i nikomu to nie przeszkadza dla mnie noszenie fartuszka w szkole było rzecza normalną tak jak poranne mycie zebów ii myslę że ta sprawę trzeba w takinormalny , zwyczajny sposób potraktowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 12.06.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Paty jestes szczesliwym czlowiekiem, na gorze wymysla a Tobie to nie przeszkadza, dostosujesz sie do kazdej kretynskiej propozycji czy poprostu lubisz mundurki? BO ja rozumiem, ze popieraja to milosciny unifikacji. Nie przekonuja mnie argumenty, ze to jest uchwalone prawo, Hitler tez wladze zdobyl legalnie i powoli wprowadzil faszyzm w narodzie niemieckmi, wlasnie dzieki temu, ze Niemcy karni sa.... nam Polakom to nie grozi ( karnośc) bo nas nawet trudno zmusić - przkonac do pójścia do urn wyborczych............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 12.06.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Jestem dzisiaj po zebraniu na temat mundurków. Wiem dlaczeho większość jest przeciwna. Jeśli ludziom pokazuje się cos takiego jak nam dzisiaj zaprezentowała jedna firma to nie ma się co dziwić. Mao w czystej postaci. Przegłosowane zostały kamizelki dżinsowe. ŁAdnie skrojone, przymierzyła dziweczynka, wyglądała fajnie. Moim zdaniem OK. Mam jedynie zastrzeżenie do grubości dżinsu, bo przecież można dostać cieniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 13.06.2007 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 ktoś podał przykład angli gzdie dzieci tak własnie się ubieraja i jest tam demokracja i może byc narzucony jakiś kanon i nikomu to nie przeszkadza Ale widzisz chyba pewną różnicę między stopniem zamożności uczniów w Londynie i województwie warm.-maz., gdzie ponad 30% uczniów (dane GW, z 11.06.2007) powinno mieć refundowane mundurki. Drugie tyle też powinno, ale nie łapie się w próg 351/os. dla mnie noszenie fartuszka w szkole było rzecza normalną tak jak poranne mycie zebów ii myslę że ta sprawę trzeba w takinormalny , zwyczajny sposób potraktowac A dla mnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 13.06.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Paty troche zartuje:), a troche nie, bo jesli chodzi o Konia_Ktory_Mowi, to wiem, ze metoda malych kroczkow, chcialby faszyzm wprowadzic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 13.06.2007 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ale dzięki temu, że Polacy przekorni, osiąga efekty wprost przeciwne: nigdy młodzież nie czytała tak chętnie Gombrowicza i Witkacego, jak teraz (i za komuny ). Kafka urośnie do roli wieszcza. Jeszcze parę takich pomysłów i naprawdę młodzież zacznie myśleć. A to już działa bardzo antyreżimowo (jak twierdził Kapuściński - o dziwo dopisany do listy lektur). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 13.06.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Trzeba romkowi za to podziękować. I za krzewienie kultury homoseksualnej,bo tyle, ile o tym powiedziano dzięki niemu to chyba nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 14.06.2007 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Słowem szerzy chłopak tolerancję, jak zwykle - wychodzi odwrotnie, niż zamierzał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.06.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 U nas było zebranie i zaproponowano własne ale jednolito granatowe stroje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 15.06.2007 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 U nas było zebranie i zaproponowano własne ale jednolito granatowe stroje Takie coś też raczej ciężko kupić. Raczej nie szyją dziecięcych ubrań tak całkiem jednolicie granatowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.06.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 U nas było zebranie i zaproponowano własne ale jednolito granatowe stroje Takie coś też raczej ciężko kupić. Raczej nie szyją dziecięcych ubrań tak całkiem jednolicie granatowych. zgadza się.... a te ubrania, które są jeszcze dobre lub te które zostały na zapas kupione wyrzucić? ja to bym wolała, żeby same bluzki w ostateczności były..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts