Gosia i Krzyś 04.06.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam wszystkich, Mam pytanie, czy ktoś z Was orientuje się jakie są koszta robocizny: montażu podbitki PVC lub drewnianej (wysokość od ziemi od ok 4 metry do 7,5 metra), zatarcia tynku cinkowarstwowego na przyklejony już wcześniej styropian z siatką i klejem, ułożenia kostki betonowej w prosty kształt.Wypadliśmy trochę z tematu budowlanego a nie chcę dać się nabić w butelkę. Wielkie dzięki za odpowiedź, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.06.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Zdecydowaliśmy się na - zamiast typowej podbitki- rzeźbione krokwie -1140 zł i nadbitkę -25zł za mkw- z malowaniem dało nam ok.2300. Ponoć tradycyjna podbitka to koszt- 5-7 tys. zł za robociznę po obrysie ok.46m - taką cene podał mi jeden z dekarzy. Nie wiem jak z PCV - ale będziecie mieć jakiś punkt odniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 15.06.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 podrzucam ceny z mojej okolicy: - podbitka drewniana - 45zl/m2 w tym potrojne malowanie, zalozenie listew i desek, - tynk - 12zl/m2 - kostka brukowa 85zl/m2 u uznanego wykonawcy (cena usredniona, zalezna od terenu, z materialem TERAZZO). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Krzyś 25.06.2007 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Nasz wykonawca che z drenianą podbitkę 40 zł, tynk za 12 m2 a za położenie kostki 20 zł więc jest ok. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammzes1 25.06.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Ostatnio szukałem wykonawcy na tynk zewnętrzny i zawołali 24/m2 (położenie tynku + malowanie).........póki co szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts