mTom 21.06.2007 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 nawet rzepe bolszewizmem polecieli (w dzisiejszym numerze dwa komentarze anty Kaczyńskie....)..... Proszę, proszę, jak wnikliwie liczą. Dwa to "aż" czy "tylko"? A wydawało się, że rzepa odzyskana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 21.06.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 p.s. Podobno Pis atakuje, MArkus płacze nad Wałęsą, ale gdy ten pierwszy nazwał Prezydenta "s-syn" to go to nie obraża...??? Różnica między nami polega na tym, że ja potrafię przyznać, że odzywka Wałęsy była wulgarna i obraźliwa, a TY nadal będziesz pisał swoje. Ale cóż, ja jestem łże-elita i wykształciuch, a naprzeciwko siebie mam najprawdziwszą elite z elit i wzorce moralne do naśladowania (vide Kurski). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 07.11.2016 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 nokiae50 wymyślił/a/ Alfabet IV RP , dla odświeżenia proponuję poznać opinię matki kurki nt. powrotu komunizmu w wykonaniu idoli IVRP "... prawica to kompletne przeciwieństwo tego co PiS i wierni sobą reprezentują. A co PiS sobą reprezentuje? No, żebym ja wam musiał po raz 1000 takie rzeczy tłumaczyć? PiS sobą nic nie reprezentuje, co mogłoby choćby przypominać prawicę..." całość http://komunizm.matka-kurka.net/ gorąco polecam - tomasz No i jak tam po latach, po powrocie katobolszewików do władzy? Tylko matka-kurka coś nie tak, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts