Gwoździk 31.12.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/8c963a77-1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.12.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://img855.imageshack.us/img855/9466/2012rok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.01.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Pomyślności Kochane Gagaty no i tych 2 tygodni na 2 tygodnie w nowym roku życzę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 06.01.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Agatko - dziękujemy za przemiłe odwiedziny:-)Liczymy na to, że jeszcze sie spotkamy w naszych górkach, ale może tym razem wiosną lub latem:-)Czujcie się już zaproszeni:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.01.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Czujemy z przyjemnością! ":-) I nawzajem.....! Muszę też donieść niniejszym, że moja córka od wczoraj mówi do mojego męża - "panie Romanie"...! A dlaczego to będzie wiedzieć tylko Iwona (i może Norbert) Doigrał się. Braza - dwa na dwa to jest to (sprawiedliwie...). I tego się trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 06.01.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Nieeee nooo....normalnie leżę i kwiczę Pan Roman - ależ to poważnie brzmi. Prawie jak Pani Jasia:-) Uśmiałam się do łez Agatko:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.01.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Tak własnie myślałam! ja tez mam zabawę A Romek juz lekko podłamany bo ona jest konsekwentna - chciał to ma - nawet w smsach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Panie Romanie?! No to faktycznie się doigrał, biedak... Kiedy w końcu poczujecie się zaproszeni do nas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 No ... to ma co chciał!! Tylko czekać, gdy nasza kicia będzie Mu miauczeć na Pan ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Przepraszam, to znowu ja .... Czy Romek popadł w jakąś traumę w związku z powyższym ... bo tak jakoś cicho tutaj ... wspierasz Go?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Albo znowu gdzieś pojechaliście...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.01.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Traumę ma i owszem. Zasłużył. Ale ja go rzecz jasna wspieram, jak zawsze ... Myślę że kicia miauczącą per Pan mogłaby go dobić.. DPS-ia, wiesz jak jest - na razie nam do Was nie po drodze (jakkolwiek brutalnie to brzmi...) ale BARDZO BYSMY CHCIELI (to już coś??). Gdybyście mieszkali między Polanicą a Wrockiem, jak Flony ... Kurcze, mamy trochę problemow, nie jest ten rok dla nas łatwy (można wręcz rzec - przełomowy) z różnych względów. Kilka dni non-stop w Wrocku, niebawem znowu... Siedlisko akurat ładnie pracuje na siebie, EUROZGARODA, znak Doliny Baryczy - to pocieszające Ale mamy jeszcze inne sprawy na głowie, szykują nam się przeprowadzki (zawodowe tym razem, we Wrocku, kończy się w tym roku umowa najmu), zmiany programowe w firmie (niezależne od nas, zmiany przepisow odgorne) itp. Jest tego trochę na raz (jak to zwykle w życiu bywa), ale - damy radę (chyba..). Eee - co tam - musimy. Tam więc - trzymajcie kciuki z tym nowym rokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 No łączę się z Wami .... qurna wiem, że łątwo powiedzieć, ale nie dajcie się!!! Ja ze swojej strony poproszę kicię, żeby jednak nie wyskakiwała z tym Panem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Na pewno dacie radę! Budowie Siedliska daliście radę, teraz nic już nie będzie trudniejsze! Obiecuję, że nie będę mówić przez Pan - chyba, że sam zechce. Nie po drodze, nie po drodze... Chyba też wszyscy przestaną nam być po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.01.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Gagatko, piękne siedlisko! Należały się Wam te nagrody. Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.01.2012 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Dorbie - dziękuję Ci bardzo za miłe słowa Dzięki za wsparcie dziewczyny. Działamy i nie poddajemy się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Drewno mi sąsiad przywiózł ... pozdrowienia dla Romka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Tiaaa... U nas wiosną koniecznie ścinac drzewa trza. Własciwie to przy tej pogodzie mozna i teraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Zastanawiam się ... czyżby Romciu przestał lubić siekierę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.01.2012 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Nieee - on kocha siekierę To jest czynność (machanie siekierą) "prosta " czyli taka którą tygryski..... Ale rzecz w tym, że w tym roku trzeba się niestety zająć czynnościami złozonymi, czyli MYŚLENIEM (nie dla tygrysków, o nie..). Bo to męczy... I frustruje.... I czas zabiera, i chęć do zycia też... (zalezy co się wymysli). Niech więc żyje siekiera! Ale na razie musi poczekać..... Tylko konieczne minimum... Rozumiesz Brazula co to oznacza... DPSia no u nas własnie JEST wiosna. Czy może raczej PRZEDWIOŚNIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts