Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czujemy z przyjemnością! ":-) I nawzajem.....!

Muszę też donieść niniejszym, że moja córka od wczoraj mówi do mojego męża - "panie Romanie"...!

A dlaczego to będzie wiedzieć tylko Iwona (i może Norbert) ;-)

Doigrał się.

Braza - dwa na dwa to jest to (sprawiedliwie...). I tego się trzymajmy :-)

Traumę ma i owszem. Zasłużył. Ale ja go rzecz jasna wspieram, jak zawsze ... ;-) Myślę że kicia miauczącą per Pan mogłaby go dobić..

DPS-ia, wiesz jak jest - na razie nam do Was nie po drodze (jakkolwiek brutalnie to brzmi...) ale BARDZO BYSMY CHCIELI (to już coś??).

Gdybyście mieszkali między Polanicą a Wrockiem, jak Flony ...

Kurcze, mamy trochę problemow, nie jest ten rok dla nas łatwy (można wręcz rzec - przełomowy) z różnych względów.

Kilka dni non-stop w Wrocku, niebawem znowu...

Siedlisko akurat ładnie pracuje na siebie, EUROZGARODA, znak Doliny Baryczy - to pocieszające :-)

Ale mamy jeszcze inne sprawy na głowie, szykują nam się przeprowadzki (zawodowe tym razem, we Wrocku, kończy się w tym roku umowa najmu), zmiany programowe w firmie (niezależne od nas, zmiany przepisow odgorne) itp. Jest tego trochę na raz (jak to zwykle w życiu bywa), ale - damy radę (chyba..).

Eee - co tam - musimy.

Tam więc - trzymajcie kciuki z tym nowym rokiem.

Na pewno dacie radę!

Budowie Siedliska daliście radę, teraz nic już nie będzie trudniejsze! ;)

Obiecuję, że nie będę mówić przez Pan - chyba, że sam zechce. :lol2:

Nie po drodze, nie po drodze...

Chyba też wszyscy przestaną nam być po drodze... :evil:

Nieee - on kocha siekierę :-) To jest czynność (machanie siekierą) "prosta " czyli taka którą tygryski..... Ale rzecz w tym, że w tym roku trzeba się niestety zająć czynnościami złozonymi, czyli MYŚLENIEM (nie dla tygrysków, o nie..). Bo to męczy... I frustruje.... I czas zabiera, i chęć do zycia też... (zalezy co się wymysli).

Niech więc żyje siekiera!

Ale na razie musi poczekać..... :-( Tylko konieczne minimum... Rozumiesz Brazula co to oznacza...

DPSia no u nas własnie JEST wiosna. Czy może raczej PRZEDWIOŚNIE...