DPS 21.12.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/11/c5bcyczenia-c59bwic485teczne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.12.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://ekarteczka.pl/kartki/3/9/d/946.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2012 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.12.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Wesołych Świąt życzy Gwoździk http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/baBw-na-perk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.12.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.12.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.12.2012 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Dziękuję pięknie za życzenia! Święta minęły sobie, daliśmy radę Ja, jako że gardło miałam chore, nie wyrywałam się na żadne ognisko (a było, było!). Nasza Anita (czyli wspomniana mama kolegi) wyszykowała nam takie potrawy, że a ponieważ pilnowałam standardu aby ilość była do zjedzenia (z lekkim niedosytem) - żadnej ociężałości . Tak więc Anita wykonała (z MAŁĄ pomocą przyjaciół czyli mnie) - pasztet (!), pierogi ruskie oraz z kapustą i grzybami,uszka, barszcz, schab pieczony (to ja prawie sama), sałatkę, sernik, bułkę drożdżową z rodzynkami (podłużną, na dwie duże formy), kutię oraz - moje ukochane! - kulki z karpia po żydowsku (w galarecie cebulowej). Więcej grzechów nie pamiętam i w ogóle się nie wstydzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.12.2012 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Osoba sprawa to TYMON - nasz gość świąteczny rasy terier rosyjski. Będą fotki (choć na zdjęciach pewnie będzie czarna plama..).Piecho naszego kolegi, ktorego przecież nie mógł zostawić samego na 3 dni! Więc Tymek przyjechał z panem i wyprawiali z Bazylią cuda (cuda,cuuudaaa..) - hasanie po domu, hasanie po dworze, trochę szczekania (niewiele) a głównie mnóstwo zabawy - dla nich i dla nas:D. Bazylia to wszystko odsypiała potem cały dzień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.12.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Osoba sprawa to TYMON - nasz gość świąteczny rasy terier rosyjski. Będą fotki (choć na zdjęciach pewnie będzie czarna plama..). Piecho naszego kolegi, ktorego przecież nie mógł zostawić samego na 3 dni! Więc Tymek przyjechał z panem i wyprawiali z Bazylią cuda (cuda,cuuudaaa..) - hasanie po domu, hasanie po dworze, trochę szczekania (niewiele) a głównie mnóstwo zabawy - dla nich i dla nas:D. Bazylia to wszystko odsypiała potem cały dzień.. Gagatka, gdzie fotki...? CZekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.12.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 I wcale Osia nie czeka sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.12.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Uwielbiam czarne teriery rosyjskie!!!! Nasi przyjaciele mają dwa .... na fotkach faktycznie wychodzi czarna plama .... Ależ te psiaki mają charaktery!!!!!!! Życzę dobrego roku!!! Takiego, w którym nie ma złych chwil, nie ma złych zdarzeń a są tylko miłe, fajne, radosne chwile!!!! Żyjmy i cieszmy się każdą tą chwilą!!!! http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZLiDLXgPcEa29C6p89zVRvPkexo5wnPUUHtlioNiCYK5bY9LaySV-9p9W I dawaj te zdjęcia!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.12.2012 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Fotki bendom. Sie wie. No i dla Was Wszystkich Miłych Gości Tutejszych NAJCIEPLEJSZE ŻYCZENIA NOWOROCZNE! Jesteśmy w Polanicy Zdroju, pogoda piękna, słońce, temperatura niewiele poniżej zera - niech tak zostanie do marca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.12.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Roku lepszego od wszystkich poprzednich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Pierwsze dobry wieczór w nowym roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.01.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Czołem w tym Nju Jerze Chyba dobrze - Nju Jerze - nie Jeże, bo Nju Jer ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 No zasadniczo to z apostrofem, bo nie po polskiemu, ale kto by się tym przejmował! Wy już w domu? We W, czy w R.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.01.2013 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Co ty - jeże z apostrofem?? A może...bo to jerze...... W domu, w domu... a DOM oznacza tylko W! I życie toczy się dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.01.2013 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ale ten wyjazd dużo nam dał - tylko 1,5godz.jazdy (z Wro) a zupełnie inny świat! To pozwala odciąć się,choć na te parę dni,od codzienności. KONIECZNE dla higieny psychicznej (szczególnie jak sie nie miało wakacji.....). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.01.2013 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Krótka Historia Świąteczna, czyli "We dwoje raźniej" : Niby OBOK ale RAZEM . Zupełnie inny spacer!: Pan Tymoteusz... I panna Bazylia w podskokach.. ...Ooo - kałuża! Utwórzmy grzecznie Komitet Kolejkowy - panie przodem..... Teraz Panowie (ach, ta broda....) ...No ile mam na Ciebie czekać Tymoteuszu....???? Edytowane 3 Stycznia 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.01.2013 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Już idę,idę ....... Ojejeej... zamoczyłem spodenki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts