Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję pięknie za życzenia!

Święta minęły sobie, daliśmy radę :) Ja, jako że gardło miałam chore, nie wyrywałam się na żadne ognisko (a było, było!).

Nasza Anita (czyli wspomniana mama kolegi) wyszykowała nam takie potrawy, że :jawdrop: a ponieważ pilnowałam standardu aby ilość była do zjedzenia (z lekkim niedosytem) - żadnej ociężałości :no:.

Tak więc Anita wykonała (z MAŁĄ pomocą przyjaciół czyli mnie) - pasztet (!), pierogi ruskie oraz z kapustą i grzybami,uszka, barszcz, schab pieczony (to ja prawie sama), sałatkę, sernik, bułkę drożdżową z rodzynkami (podłużną, na dwie duże formy), kutię oraz - moje ukochane! - kulki z karpia po żydowsku (w galarecie cebulowej). Więcej grzechów nie pamiętam i w ogóle się nie wstydzę :bye:.

Osoba sprawa to TYMON - nasz gość świąteczny rasy terier rosyjski. Będą fotki (choć na zdjęciach pewnie będzie czarna plama..).

Piecho naszego kolegi, ktorego przecież nie mógł zostawić samego na 3 dni! Więc Tymek przyjechał z panem i wyprawiali z Bazylią cuda (cuda,cuuudaaa..) - hasanie po domu, hasanie po dworze, trochę szczekania (niewiele) a głównie mnóstwo zabawy - dla nich i dla nas:D.

Bazylia to wszystko odsypiała potem cały dzień..

Osoba sprawa to TYMON - nasz gość świąteczny rasy terier rosyjski. Będą fotki (choć na zdjęciach pewnie będzie czarna plama..).

Piecho naszego kolegi, ktorego przecież nie mógł zostawić samego na 3 dni! Więc Tymek przyjechał z panem i wyprawiali z Bazylią cuda (cuda,cuuudaaa..) - hasanie po domu, hasanie po dworze, trochę szczekania (niewiele) a głównie mnóstwo zabawy - dla nich i dla nas:D.

Bazylia to wszystko odsypiała potem cały dzień..

Gagatka, gdzie fotki...? CZekam...:rolleyes:

Uwielbiam czarne teriery rosyjskie!!!! Nasi przyjaciele mają dwa .... na fotkach faktycznie wychodzi czarna plama .... Ależ te psiaki mają charaktery!!!!!!!

Życzę dobrego roku!!! Takiego, w którym nie ma złych chwil, nie ma złych zdarzeń a są tylko miłe, fajne, radosne chwile!!!! Żyjmy i cieszmy się każdą tą chwilą!!!!

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZLiDLXgPcEa29C6p89zVRvPkexo5wnPUUHtlioNiCYK5bY9LaySV-9p9W

I dawaj te zdjęcia!!!!!!

Krótka Historia Świąteczna, czyli "We dwoje raźniej" :wiggle::

Niby OBOK ale RAZEM :yes:.

Zupełnie inny spacer!:

P1070457-1.jpg

Pan Tymoteusz...

P1070458-2.jpg

I panna Bazylia w podskokach..

P1070491-3.jpg

...Ooo - kałuża! Utwórzmy grzecznie Komitet Kolejkowy - panie przodem.....

P1070483-4.jpg

Teraz Panowie (ach, ta broda....)

P1070484-5.jpg

...No ile mam na Ciebie czekać Tymoteuszu....????

Edytowane przez Gagata