DPS 03.01.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Oooo, jakie fajne dwa słodziaki! Piekna z nich para, on kudłaty, ona gładko uczesana, oboje pięknie zbudowani... No i ten las, i to porozumienie dusz na łonie przyrody! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.01.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ale fajne foty w plenerze A modele... do zamiziania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.01.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Wiecie - żadne to odkrycie ale fajnie jest mieć DWA psy... chociaż przez parę dni. Dla tych psów też ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Noooo, dlatego my się zapisaliśmy na 2 suńki:rolleyes: Cudowne zwierzaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Łooo, Brazunia, będą dwa maluchy u Was? Cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.01.2013 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Noooo, dlatego my się zapisaliśmy na 2 suńki:rolleyes: Cudowne zwierzaki!!! Szykuje się Brazo-stadko .. Ale Brazka - Ty musisz być Przywódcą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.01.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) I jeszcze dwie fotki: Ustalmy - w prawo czy w lewo? A teraz zagadka - CO TO JEST??: ..czy kto zgubił w lesie jakąś część garderoby...? Edytowane 4 Stycznia 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.01.2013 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Łosia - powiększanie fotek znów mi działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.01.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 No, naszej Emi brakuje towarzystwa. Ma koleżankę tych samych gabarytów (bo tej samej rasy) w sąsiedztwie, ale jej pańcia ma odmienne od nas pory wychodzenia na spacer, więc okazji na zabawę niewiele. A mniejsze psiaki z okolicy zbyt duży respekt czują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.01.2013 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Łosia - powiększanie fotek znów mi działa No mnie też A toto coś na glebie wygląda jak powiększony leniwiec... No, naszej Emi brakuje towarzystwa. Ma koleżankę tych samych gabarytów (bo tej samej rasy) w sąsiedztwie, ale jej pańcia ma odmienne od nas pory wychodzenia na spacer, więc okazji na zabawę niewiele. A mniejsze psiaki z okolicy zbyt duży respekt czują. Greydule też brakuje... ludziska się boją podejść z mniejszym psem chociaż on się świetnie z małymi psiakami bawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Musisz chyba, Osiu, z inicjatywą wychodzić, czyli... zaczepiać tych z małymi psami, czy Hrabia może się pobawić... Też nie podeszłabym z Karusiem do dużego psa, a jakby właściciel zagadał i zapewnił, że pupil lubi i w ogóle, fajnie będzie - pewnie wyzbyłabym się obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.01.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 No mnie też A toto coś na glebie wygląda jak powiększony leniwiec... Greydule też brakuje... ludziska się boją podejść z mniejszym psem chociaż on się świetnie z małymi psiakami bawi... powiem ci coś a autopsji - duży pies, przyjazny (najgorzej ja pełen energii) bawiąc się nie raz przyjaźnie kładzie łapkę na kłębie kolegi czy koleżanki do zabawy. W przypadku silnego pieska, czy też zbliżonego gabarytami zabawa jest przednia, natomiast łapa wielkogabarytowego czworonoga położona na karku yorka czy innej kruszyny może skończyć się urazem - przynajmniej psychicznym do wszystkich dużych psów A w okolicy miałam i znacznie smutniej skończoną taką zabawę. Zdarzają się jednak i takie małe spryciule, które nie dadzą się wielkiemu dogonić ani łapu położyć - wtedy zabawa bywa super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.01.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 A w ogóle to dawno mnie tu nie było i dopiero teraz zobaczyłam jak zmężniały Twoje sierściuchy A zdjęcia rewelacyjne. Ale masz się z czyszczeniem szczególnie Tymoteusza szczególnie jak się.... napije, a potem zagubi w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.01.2013 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Gosiek - dzień dobry u mnie w Nowym Roku . Tymek to tylko czasowo "mój". Ale powiem Ci, że (wyjechali w drugi dzień świąt po kilkudniowym pobycie u nas) do dziś zmiatam sierściowe OGROMNE kulko-kłaki z Tymka... Z Bazyśki też zawsze zamiatam ale po pobycie z nami Tymona - słowa juz złego na nią i jej słodkie małe kłaczki nie powiem :no:. Tyle, że z Tymkiem jest ponoć też ta kwestia, że on nie jest strzyżony i czesany jak byc powinien i dlatego AŻ TAK. Tam jest taka sytuacja niewesoła (dlatego m.in u nas byli na świeta), że właściciel Tymka (nasz bliski kolega) jest niedawno po rozwodzie i teraz w trakcie sprzedaży domu i podziału kasy (a raczej tego co zostanie po spłacie kredytów...). Czasu nie ma na właściwą pielęgnację (pracuje zmianowo, alimenty itp itd co tu gadać) i niestety będą się teraz wprowadzać do mieszkanka (wynajmować) - 2 pokoje- z Tymoteuszem i mamą.Tzn mamą kolegi;). Chyba będą musieli coś zrobić bo zginą w tej sierści Tymoteuszowej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.01.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Oj biedny Tymek i jego państwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.01.2013 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Noo.. Trzymamy za nich kciuki. Na szczęście Tymek to spokojny, stateczny pies (2 lata ale te duże rasy tak mają), więc powinni dać radę. A potem może będzie lepiej - musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 O rany, dwa pokoje i w nich Tymon... Trochę się obawiam, czy Tymek będzie szczęśliwy na tak małym metrażu. Ale rozumiem kolegę, musi tak postąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.01.2013 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Ano nie ma wyjścia.. Ale ma działkę, dom zamierza zbudować.A, wbrew pozorom, duże rasy często potrzebują mniej ruchu niż małe. Tymek będzie, w każdym razie, dostawał swoją porcję spacerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.01.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 to ważne i dla niego i dla jego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.01.2013 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Tak, jak piszesz, Gosiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts