Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Poczekaj Łosia, za dwa miesiące wyleje się całkowicie i do końca. Trochę cierpliwości...

Ano czekam... cóż innego mi pozostało...:rolleyes:

One kalkulują, co się opłaca. Kochać właściciela - owszem, ale po swojemu, wielką, kudłatą i żywiołową miłością. Posłuszeństwo? Czemu nie? Zwłaszcza, kiedy właściciel trzyma w ręce coś dobrego. A kiedy nie trzyma? Z kalkulacji wynika, że poskakanie sobie z czterech w górę jest przyjemniejsze niż pochwała, a swoją porcję miziania i tak się dostanie, jeżeli się ma wystarczająco słodkie spojrzenie i miziste kudły.

Tylko na Greydułę smaczki nie działają :no:

Tak, te kocie kłębki są boskie, ale obrażanie się to wszystkie w genach mają ... i robią to wręcz koncertowo. Nasza książęca drapieżność jest właśnie totalnie obrażona na obcego kota na jej własnym podwórku, ale walczyć z nim nie chce, o nieeee!!! Ona się obraża ... na mnie ... A ja co niby mam zrobić????

Tak, te kocie kłębki są boskie, ale obrażanie się to wszystkie w genach mają ... i robią to wręcz koncertowo. Nasza książęca drapieżność jest właśnie totalnie obrażona na obcego kota na jej własnym podwórku, ale walczyć z nim nie chce, o nieeee!!! Ona się obraża ... na mnie ... A ja co niby mam zrobić????

Jak to co??? Pogonić kotu kota...;)

Mój, nie mój .... kociak nie wygląda na zabiedzonego, co prawda, ale przychodzi dość regularnie. Jest nieufny, zrozumiałe. Nie bardzo jednak uśmiecha mi się trzeci kociamber w domu, drapieżna wysokość mogłaby to przypłacić totalną nerwicą;)

Nooo - ja też to widzę :lol2: (dziwna rzecz ta wyobraźnia...) - raczej małe szanse, że da radę zarzucić na niego cokolwiek, nie wspominając już o chusteczce higienicznej...:lol2::lol2::lol2:..ale niech dziewczyna próbuje :yes::yes::yes:!

...Tylko dobrze byłoby to nagrać..dla celów poglądowych oczywiście - w ramach badań na temat "CZY i CO da się narzucić na uciekającego kota?"

Przeczekuję obrazę jej drapieżności, a kociaka od czasu do czasu dokarmiam ... ładny jest skurczybyk ;)

No to chyba już Twój ci on. ;)

Pewnikiem na tym się skończy...:rolleyes:

Wyobraźnia mi ruszyla, Braza ganiająca za kociambrem z jakąś chusteczką higieniczną...

Najlepiej zasmarkaną coby się zdołała do onego przyczepić...

:rotfl:

Przypominam, ze powinna w tym czasie wołać "mój ci on jest!".

Najlepiej załamując rączki... ;)