Agduś 08.01.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Oooo - i to jest konstruktywna uwaga, dziękujemy Ci Łosia! Zasmarkana chusteczka może wysoce zwiększyć prawdopodobieństwo powodzenia całej akcji. Tylko musi być świeża, ale to chyba oczywiste...? :sick: Czy chodzi o to, że zasmarkana skuteczniej przyklei się do kota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 No zdecydowanie, że świeżo zasmarkana skuteczniej się przyklei! A wołać to nie za wcześnie, żeby kociamber ze strachu nie dał drapaka przed przyklejeniem chusteczki. Braza, pamietaj też, żeby smarkami w stronę kota, nie na odwrót! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.01.2013 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Pójdę dalej (..choć to już powoli ryzykowne...). Trzeba też uważać, jeśli będzie ZA świeża (oczywiście Agduś, że chodzi o "przyklejalność" to już napisała Łosia), żeby w trakcie lotu owe smarki (przepraszam) nie zaczęły żyć własnym życiem i nie poleciały gdzie indziej*, bo wtedy cała koncepcja upada, a szkoda by było Słowem Brazunia - musisz ostro ćwiczyć! -----------------------------------------------------------------------------* tzw, w pewnych kręgach, "jaskóła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ale się usmialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.01.2013 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Markoto - na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.01.2013 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 ..śmiech śmiechem, zdrowie zdrowiem,ale czy koncepcja skuteczna?? Braza - ćwicz i opowiadaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Jaskóła...?A jak to wtedy leci...? Możesz jakos bardziej szczegółowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Oooo - i to jest konstruktywna uwaga, dziękujemy Ci Łosia! Zasmarkana chusteczka może wysoce zwiększyć prawdopodobieństwo powodzenia całej akcji. Tylko musi być świeża, ale to chyba oczywiste...? Znaczy, że co ???? Świeżo zasmarkana:o Przyznaję ... zobaczyłam siebie oczami wyobraźni .... W oczach tych obłed, ale włosa rozwianego nie mam, bo krótkie są skurczybyki i rozwiewać subtelnie (albo niesubtelnie) się nie chcą!!!!! Gagacia, szczeniaczki są!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Poproś o foty i pokaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 dobre popoludnie witam sie i ja. i nareszcie wiem o co chodzi z tym tajemniczym kociem u brazy tez sie obsmialam co wyglada idiotycznie wg. slow mojego kolegi z pokoju, patrze w monitor i glupio sie smieje. a sam taka maruda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.01.2013 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 TARcia - on ZAZDROŚCI! Nie daj mu poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.01.2013 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Jaskóła...? A jak to wtedy leci...? Możesz jakos bardziej szczegółowo? No DPSia, nie wiesz jak wygląda lecąca jaskółka? Taka podłużna w powietrzu, no tylko nie czarna.......... aaaaa....... NIE BĘDĘ TEGO TŁUMACZYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.01.2013 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Gagacia, szczeniaczki są!!!! NO!!! SUPER!!! Kiedy jedziesz oglądać i............ wybierać............? :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Nooo... W sumie to jak taka jaskóła będzie dobrze skierowana i w kociambra trafi, to też można z chusteczką lecieć, przyklei się. Brazunia, ale ten obłęd w oku to ja myslałam, że Ty zawsze masz... To jest jeszcze jakieś ostrzejsze stadium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 TARcia - on ZAZDROŚCI! Nie daj mu poczytać nigdy w zyciu i tak by nie zrozumial:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.01.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Tak się tylko zaczęłam zastanawiać, w jakim celu właściwie należy kotu przykleić smarkami chusteczkę do grzbietu? Bo zapomniałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.01.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 :lol2::lol2: Otóż to. Nie pamiętam już, ale to nie szkodzi - zawsze możemy coś wymyślić! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 No toż miała szlochać "Mój ci on" i zarzucać chusteczkę białą...Na kociambra, rzecz jasna, nie na smarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.01.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Przy okazji szlochania się obsmarka i będzie dwa w jednym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 No to w końcu dlaczego ja mam szlochać i smarkać, bo też się z lekka pogubiłam ... Zdjęcia szczyli w komentarzach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts