Gagata 10.01.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Byłam! Widziałam! Kapitalne kluski! Śliczna MAMA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.01.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Spóźnione noworoczne pozdrówka przesyłam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.01.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 :hug:Miło Cię widzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Byłam! Widziałam! Kapitalne kluski! Śliczna MAMA! Zgadzam się z przedmówczynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Jeszcze do zdjęć nie doszedłam... No masz szlochać i smarkać, coby kotu móc przykleić tę chusteczkę i wrzasnąć uroczo "Mój ci on"!Chociaz teraz to ja nie wiem, jak Ty masz taką sklerozę, to kota mogłaś już zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Jaki kooootttttt ....?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Kluchy piękne!A moja głupia okulała. Niby kuleje, kiedy chodzi, ale kiedy skacze swoim zwyczajem z radości, to już nie. Pierwszego dnia skakała i popiskiwała, czyli bolało ją, ale skakanie było ważniejsze albo nie umiała się powstrzymać mimo bólu. No ADHD w czystej postaci! A dzisiaj to już właściwie normalnie chodziła, tylko przy wstawaniu pamietałą, żeby łapę oszczędzać. Pewnie sobie źle stanęła, bo śladu skaleczenia nie ma, łapa nie jest spuchnięta ani nie boli na dotyk, ani przy ruszaniu nią. Już miałam wczoraj jechać do weta, ale wygląda na to, że coraz lepiej, to sobie odpuściłam i obserwuję. Nawet nie wiem, czy on ma RTG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.01.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Agdus takie cos u mojego bylo zwichnieciem rzepki, kulal, czasem pisnal a jak rzepka wskoczyla na miejsce to przez chwile bylo oki. i takie zachowania mial cykliczne ale widac bylo ze lapke oszczedza. na poczatku dostal zastrzyk przeciwzapalny i p.bolowy ale ostatecznie konieczna byla operacja. jesli masz mozliwosc zrob rtg choc w sumie bez rtg lekarz badajac lapke to moze stwierdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Tak sobie myślę ... Emi duża jest, jak to leonberger, może jednak lepiej to sprawdzić. U Katuni wcześniej zdarzały się różne takie przypadki, dzień - dwa kulała, później było okey i dawaliśmy spokój. Aż - jak sama widziałaś - chwyciło ją na dobre. Nie chce mi się odśnieżać, chyba się dzisiaj polenię - najwyżej jutro nie wyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.01.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Dzisiaj już nie kulała. Byłam z nią na normalnym spacerze, biegała, szalała, skakała. Oczywiście będę obserwowała i gdyby się powtórzyło, pójdę do weta, ale na razie nie mam z czym. To była przednia łapa. Może źle stanęła, może trafiła z podskoku na grudę lodu i sobie podbiła łapę od spodu? Kto to wie? Chociaż nie wylizywała jej, a robiłaby to, gdyby ją bolało cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Znaczy się pewnie jest okey. Tak sobie jednak myślę, że w razie gdyby to się powtórzyło w ciągu miesiąca czy dwóch, to lepiej sprawdzić. Gagata, wstawaj!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.01.2013 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ależ tu krzyczą na ludzi...pospać nie dają... We własnym domu Coś mi się przypomniało (odnośnie zapomnianego obsmarkanego kota): "Panie doktorze, mam zaniki pamięci!". "Od kiedy?" "Co od kiedy? " Może to o Tobie Brazka?? Nasz Bazyli też kilka razy lekko kulał na łapę, trwało to ok.dzień i samo mijało. Takie moje doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 A co o mnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.01.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Dzisiaj psucz nie kulała. Dostała na pocieszenie indyczą szyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.01.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 A co o mnie???? ..miałam rację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Nie pamiętam w czym, ale pewnie miałaś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.01.2013 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.01.2013 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Agduś, czy indycza szyja jest do schrupania czy raczej do .. żucia? To pytanie od Bazylki do Emi, właściciwe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Nie wiem, co Emi na to, ale Katunia indycze szyje chrupała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Do schrupania i to zadziwiająco szybkiego. Najwyraźniej dobra jest, ale nie zamierzam próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts