Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

No dobra, PATRZĘ w obiektyw - rób tę fotkę!

[ATTACH=CONFIG]161484[/ATTACH]

..fafle nieco zaślinione od marchewki... ale jaki KIJ??

taaak to jest niepelny nietoperz. u mojego to lepiej widac, bo i uszale ma dluzsze i bardziej owlosione. takie uszy robi jak jest zdziwiony, zaciekawiony a jak do tego glowke przechyla to sluchajacy ze zdziwieniem, zaintersowaniem i do tego czasem ma 2 znaki zapytania w oczach jakby chcial nimi wyrazic pytanie "ale o co chodzi?". co dziwne moj tez robi takie uszy na haslo nietoperz lub kopernik:D chyba mam gdzies kilka nietoperzowych fotek

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Protestuję!!! Z Bazysią miałyśmy przyjemność,i owszem, ale jedyne co ze mnie na Bazysię mogło wtedy spłynąc to wielkie nicnierobienie!!!!! Tak więc (bo zdania nie zaczyna się od "więc") przynoszenie kija, jeśli takową czynność miałaby ewentualnie wykonywać, to nie mój wpływ!!!! Żadam przeprosin!!!

czytalam dzis w lokalnych wiadomosciach o gosciu, ktory wrzucil niechciane szczeniaki do pojemnika smieciowego na szklo :ona szczescie jakas przechodzaca pani zareagowala na piski z pojemnika i pieski odratowano. ale nie rozumiem ludzi, jak mozna byc takim okrutnym. przeciez niechciane zwierzeta mozna oddac i potraktowac humanitarnie. nie rozumiem tego swiata, co dziwne ten "czlowiek" to nie byl jakis mlody szczyl a 70 letni facet:o

No to własnie taki 70-letni kretyn co wyrósł z młodego kretyna. Tylko się w swoim kretynizmie przez lata utwierdził.

Tarcia - Biały przesłodki :D kapitalny z tą piłką większą od niego..!

A ten kocyk - to chcesz powiedzieć że SAM się tak zakopał??

Ciekawe jakby je tak razem z moją sunią obok siebie postawić....:o

takie rownioskie okrycie to ja, on sie kladzie i czeka by na niego zarzucic koc i tak lezy. do zdjecia mu tylko pycho odslonilam :D dlatego Arnika mowi na to "sanatorium" :D moj pewnie do kolan by twojej siegnal ale jest taki jurny, ze na pewno probowal by sie dobierac:p