braza 16.01.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 :D:D Tiiiaaaa, z ta kanapą to mnie więcej podobnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.01.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 [ATTACH=CONFIG]161497[/ATTACH] Brazka - tak lubisz ??? Hmmmm... nie tylko Braza:rolleyes:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Gagata, psica jak zwykle - cudo A miny generuje jak Greyduła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 A z kotami...?Masz Bazyśkę z kotami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.01.2013 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Nooo - wiedziałam, Brazunia... Arctica - myślisz o sobie czy o Czarnych Królewnach ? Amoże o Vito...??? A może............... aaaaa, nie będę się wysilać - u Ciebie wszystko jest możliwe.:yes: Łosia-ona jest z "dogowatych" w końcu! DPSia - to jest A W Y K O N A L N E. No ... chyba, że nabędę sprzęt do zdjęć sportowych - X klatek na sekundę i będę polować Ale - może z wiekiem relacje się...chmmm...uspokoją i zapozują mi grzecznie razem..:rolleyes: Będę próbować, słowo harcerza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 O!I to słowo harcerza mnie nieco uspokaja, choć nie wiem, czy byłaś harcerzem (albo chociaż harcerką)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.01.2013 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 DPSia- byłam PRAWDZIWYM ZUCHEM.Przeszłam nawet pasowanie na zucha co polegało na m.in. przejściu przez jakieś ciemne pomieszczenia i ... zgaszeniu świeczki palcami! To było przeżycie:o .. Ale ZROBIŁAM TO. Czy to Ci wystarcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Nooo, jak PRAWDZIWYM zuchem - to jasssne, że wystarczy! Ja poszłam dalej - byłam drużynową starszych harcerzy, takich licealistów. Oj, działo się, działo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.01.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Nie no Vita na kanapy nie zapraszamy (jeszcze:p)... tak po prawdzie to myślałam o sobie, bo Królewny mają problem z kominkiem pt. jakby tu zasnąć na siedząco:rolleyes: Bo jak je sen zmarza, to schodzą do parteru, a tam zimno:o... No nie wpadłam na to coby im kanapę do kominka pociągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.01.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Wyrodna pańcia! Już tę kanapę ciągnij!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.01.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 No nie wpadłam na to coby im kanapę do kominka pociągnąć Greyduła woli kanapkę z Pańcią zajmować niż przed kominkiem samotnie spoczywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.01.2013 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Aaa - Bazylia tez uprawia czasem spanie na siedząco przed kominkiem a już Bazyli był w tym mistrzem. Tylko się odwracał jednym i drugim bokiem na zmianę, albo frontem a główka na boczki itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 hehe, moj kurdupl tez czasem sypia na siedzaco ale pozycja iscie do zdjecia. w ogole wynalazlam ostatnio pare fotek, na ktorych bialy takie rzeczy lub miny robi, ze miska mi sie jarzy od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.01.2013 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Ha - myśmy SPECJALNIE nie podciągali suni kanapki do kominka tylko - sunia ZAJĘŁA sobie tę kanapkę jako swoją ukochaną choć kanapka ta miała należec do grupy kanap NUPP (Nie Używanych Przez Psa). Dwie opcje - albo bestia złośliwa albo państwo głupi .. TARcia - dawaj te foki to się razem pośmiejemy (przyda się)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 (edytowane) no dobra wkleje pare, ostatnie pt. chlopaki robia grila [ATTACH=CONFIG]162322[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162320[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]162319[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]162321[/ATTACH] Edytowane 18 Stycznia 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.01.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Hihiiii drugie zdjęcie pt. "już ty mi tu nie ściemniaj słonko" słodkości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 to drugie to spal na siedzaco, byl taki umeczony po powrocie od Arniki i szalenstwie z jej psinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Trzecie - padłam!!! A fryzurkę ma, jakby boba miał. A jakie galoty fajne u pańcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Depsia te galoty to chyba w kenii od miejscowych kupilismy, kolorystycznie nam sie spodobaly a moze nie:rolleyes: juz nie pamietam ale sa ladne przewiewne i luzackie A bialy rzeczywiscie na boba strzyzony, mam mnostwo takich fajnych fotek, chlopak jest fotogeniczny i co dziwne uwielbia jak mu sie foty pstryka, zauwazylas jak on zawsze sie ustawia, jak rasowy model:cool: na trzeciej focie ma swoja kostke zujke, ktora w paszczy mu sie nie miesci. ale jak on takie duze dziamgoli to caly szczesliwy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.01.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Faktycznie okruch z piłką i kostką żujką przyprawia mnie o ataki śmiechu boski jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts