Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooo - wiedziałam, Brazunia...:bye:

Arctica - myślisz o sobie czy o Czarnych Królewnach ? Amoże o Vito...??? A może............... aaaaa, nie będę się wysilać - u Ciebie wszystko jest możliwe.:yes::yes:

Łosia-ona jest z "dogowatych" w końcu! :wiggle:

DPSia - to jest A W Y K O N A L N E.

No ... chyba, że nabędę sprzęt do zdjęć sportowych - X klatek na sekundę i będę polować:o

Ale - może z wiekiem relacje się...chmmm...uspokoją i zapozują mi grzecznie razem..:rolleyes::rolleyes:

Będę próbować, słowo harcerza.

Nie no Vita na kanapy nie zapraszamy (jeszcze:p)... tak po prawdzie to myślałam o sobie, bo Królewny mają problem z kominkiem pt. jakby tu zasnąć na siedząco:rolleyes: Bo jak je sen zmarza, to schodzą do parteru, a tam zimno:o...

No nie wpadłam na to coby im kanapę do kominka pociągnąć;)

Ha - myśmy SPECJALNIE nie podciągali suni kanapki do kominka tylko - sunia ZAJĘŁA sobie tę kanapkę jako swoją ukochaną choć kanapka ta miała należec do grupy kanap NUPP (Nie Używanych Przez Psa).

Dwie opcje - albo bestia złośliwa albo państwo głupi ..

TARcia - dawaj te foki to się razem pośmiejemy (przyda się)!

Depsia te galoty to chyba w kenii od miejscowych kupilismy, kolorystycznie nam sie spodobaly :D a moze nie:rolleyes: juz nie pamietam ale sa ladne przewiewne i luzackie :p

A bialy rzeczywiscie na boba strzyzony, mam mnostwo takich fajnych fotek, chlopak jest fotogeniczny i co dziwne uwielbia jak mu sie foty pstryka, zauwazylas jak on zawsze sie ustawia, jak rasowy model:cool: na trzeciej focie ma swoja kostke zujke, ktora w paszczy mu sie nie miesci. ale jak on takie duze dziamgoli to caly szczesliwy jest