Gagata 24.01.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Możliwe że to i chęć zdominowania dzieciaków u DPSiowego Karusia.. trudno powiedzieć.. Ale wygląda to na klasyczną agresję a ta spowodowana pewnie (jak to agresja) lękiem jakimś.. To chyba zbyt gwałtowne zachowania jak na chęć dominacji(chyba?) tak na wyczucie wygląda to raczej na chorobliwą reakcję(trauma)... Ale co to można wydumać z daleka i to nie będąc fachowcem...:rolleyes: U Ciebie Arctica to jeszcze inna bajka bo Ty masz już u suniek zachowania stadne - to jest super! Zupełnie inaczej się taki piecho zachowuje,lepiej generalnie. No ale z tym kwiczeniem przez okno to zachowania stadne z kolei powodują, że nakręcają się wzajemnie Pewnie można by cos z tym zrobić ale to trudne i czasochłonne by było. Ale to pewnie rzadko ma miejsce, co? Może im to okno zasłaniać jak siedzą? U nas też wieś-wieś i jak wychodzimy z sunią na spacer "za ogrodzenie" (czyli na pola i łąki) to ma to dla niej zawsze specjalną jakość(radoch jak nie wiem co) , nieważne, że cały dzień może być na dworze.. Ale też staramy się ją uczyć własnie chodzenia na smyczy itp, czasem gdzies z nami jedzie a u Arctici tej opcji chyba nie [przewidują Edytowane 24 Stycznia 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.01.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Krótka Śniegowa Historyjka: ...Uch.....gdzie ten kijek, co go pańcia rzuciła.... zapadł się chyba pod ziemię... No gdzie on jest ??? Nooo gdzieeeee ??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 :rotfl:super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.01.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 A wszystko prawda Ja tylko zdokumentowałam... Pocieszna była :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 moj gania za taka mala zolta gumowa pileczka, jak wpadnie w snieg to bialy tez jest taki zdezorientowany, kurka wechu nie maja czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ależ ona ma słodki pychol!!!! Katunia nurkowała w śniegu za kijem lub kamieniem jak mocno szanująca się kaczka! Czasami to jej tylko uszy wystawały ... i skubana zawsze znajdowała .... jak ona to robiła, no jak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.01.2013 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Gagata, takie zaśnieżone zdjęcia Greydułki ma też z ostatnich 5 dni... Bazylia ślicznota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Naprawdę pocieszna. Karuś nosem w śniegu nie ryje, ale miewa takie fajne momenty, tylko on jest nieduży, co za tym idzie, bardzo szybki. A ja mam aparat - idiotenkamerę. Nie nadążam go złapać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.01.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Moja węszy w śniegu i pod śniegiem a potem pychol cały biały. A potem skacze jak kozica po śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 moj jak markoci, drazy korytarze, potem skacze jak sarenka /kozica, takie odbicie od razu z 4 lap, przekomiczne. do tego robi "orzelki po psiemu na sniegu. wyszurac sie w swiezej dostawie puchu, sama radosc. w nocy nam z 2 cm dopadalo swiezego puchu, straszna wilgoc rano temp. -12 i skutek jest: wszystko zmrozone i oszronione, ladnie to wyglada ale czy moim roslinkom nie zaszkodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Chyba wiosna idzie .... tylko czy dojdzie ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.01.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 U nas też mi to na przedwiośnie wygląda... ale myślę, że ta cała Wiosna to chyba zabaluje gdzieś jeszcze po drodze...coś tak czuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 U nas też mi to na przedwiośnie wygląda... ale myślę, że ta cała Wiosna to chyba zabaluje gdzieś jeszcze po drodze...coś tak czuję... Lepiej niech nie baluje... mam wody i mokrego śniegu po kostki w lesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.01.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 U nas w niedzielę ma być znów zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 U nas nawet nie mokro, bo to wiatrzysko od razu wszystko suszy i rzeczywiście wygląda to jak przedwiośnie. W sumie w lutym - czemu nie? Jak znajdę przebiśniegowe noski wystające z ziemi w trawie - ogłoszę przedwiośnie i ono już wtedy będzie - żeby nie wiem co! Póki co kwitnie mi piekny haicynt w diniczce i wylazły mocno z ziemi cebulowe wsadzone do takiej wieeeelkij donicy ogrodowej jesienią. Aż sama jestem ciekawa, jak to będzie wyglądało, na razie mam przedwiośnie w donicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.02.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Hiacynt w ogródku to mi kwitł w grudniu. Na razie śnieg prawie całkiem zmyło.Niby ciepło, bo 5 stopni, ale piździło rano zdrowo, więc marznie się bardziej niż przy mrozie. Po południu ucichło.Ja tak nie lubię - jak zima, to zima, jednym cięgiem, a potem wiosna bez żadnych powrotów zimowej aury.Poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.02.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 ja tez tak lubie jak zima to zima jednym ciagiem a nie takie ni to zima ni to wiosna. u nas tez wczoraj wietrzycho sztormowe, pourywalo mi wiekszosc kulek suszkowych hortensjowych i teraz na ogrodzie wyglada jakby pelno pileczek sie turlalo. Ale bialy ma radoche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.02.2013 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Kurcze latam po chałupach i u mnie mnie nie ma... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 No i masz, znowu tylko przeciąg został... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.02.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Też przelatam:bye: ...przelatowywuję??? no byłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts