Moose 03.02.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Przelatywam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 no to i ja fiuram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Kurde, latacie i latacie, przeciągi tutaj straszne się zrobiły! Ktoś może zamknąć okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Kto do pioruna zamknął okno????? O mało sobie łba nie rozwaliłam:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 drzwi byly otwarte, po co oknem wlazisz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Chciałą chyba wlecieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.02.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Chciałą chyba wlecieć... Ciekawe czy se mietłę uszkodziła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 A pewnie, że uszkodziłam!!!!! Nowa mietła, w mordę bulteriera, najnowszy model:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 nimbus czy blyskawica ?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Model sportowy "Mgławica"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.02.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Jakiś krótki kijaszek musi mieć ta mgławica jak łbem w okno przywaliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.02.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Bo przecież Mgławica jest slalomowa, to musi być zwrotna i krótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.02.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Biedna Braza, zaś nowy wydatek się szykuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 ja poproszę spontaniczną akcję wspomagającą rozpocząć .... a łbem przywaliłam, bom wyhamować nie zdążyła, takiej prędkości nabrałam:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.02.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Mogę witki brzozowe zacząć zbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.02.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) Muszę sklecić jakieś ekrany z sylwetkami czarownic (WIEDŹM) na miotle (zamiast ptaków) co by się tu dramaty na moim podwórku nie rozgrywały! Co byśta się Moje Drogie nie nudziły zostawiam GENIALNY tekścik (żadna tam nówka czy odkrycie, ale sobie warto przypomnieć.. a już w wykonaniu niezapomnianej Ireny K.....!!! - też załączam linka: "Szuja, naomamiał, natruł i nabujał! Szuja, a wierzyłam przecież mu jak nikt! Szuja,dziecku kazał mówić: 'Proszę wuja'! Alleluja wesołego zrobił mi i znikł!!! Szuja - obrzydliwa larwa i szczeżuja! Szuja - do najtępszych pierwotniaków rym! Szuja, bezlitosny kamień i statuja! Fałsz i ruja bezustannie powodują nim!!! Gdy życie zdarło z faceta już maskę, Gdy mu fasada rozwala się z trzaskiem, Gdy zza niej wyjrzy jak dupa z pokrzywy Pysk zły i obrzydliwy i pryśnie cały blef - O, wtedy chociaż się pragniesz powściągać Nie nasobaczyć i nie naurągać, Choć inwektywą żywą nie chcesz chlustać To same twe usta wykrzykną tobie wbrew: Szuja! Pióra by pożyczyć od Annouille'a, Szuja! By opisać co to jest za typ! Szuja! kawał matrymonialnego zbója, Z pieszczot dwója, nieudana galareta z ryb!!! Szuja, najpiękniejszy kęs mi życia ujadł, Szuja, toczył ze mnie hektolitry łez, Szuja, cóż takiego uczyniłam mu ja, Żem jak tuja poderżnięta przezeń dzisiaj jest???" Do posłuchania ABSOLUTNIE: http://www.youtube.com/watch?v=myAJUEuLKjE "...dziecku kazał mówić: "Proszę wuja!" - tekst 10lecia! Ale nieudana galareta z ryb też boska! ... a zresztą długo by wymieniać... Edytowane 5 Lutego 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.02.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Super, pierwszy raz widzę tekst do tego, zupełnie inny odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Osobiście uwielbiam tę piosenkę, po prostu uwielbiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Oj, pamietam rzeczywiście niezapomniane wykonanie Kwiatkowskiej... Teraz takich pieknych i mądrych tekstów nikyt chyba dla kabaretów nie pisze, jakieś to wszystko teraz płytkie i powierzchowne... Zawsze też Sołtysowi mówię: katuj i tratuj, wybaczę Ci jak bratu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.02.2013 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Markoto - no właśnie jak się tak po prostu PRZECZYTA ten tekst to - duuuża przyjemność Otóż to kobitki - taka drobna radocha :yes: No i spojrzeć na młodą panią Irenę K w super formie - faaajnie.. (że nie wspomnę o obu Panach!). No to MUSI ona na śpiewać, nie widzę kontrkandydatki! Edytowane 6 Lutego 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts