braza 10.02.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Wredne, zaplute karły reakcji.... pokurcze moralne i fizyczne ... Mamuniu, co ja tu robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Politykę robisz...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 O qurczę, to już polityka jest ????? Łeeeee, myślałam, że ta polityka trudniejsza, a to bułka z masłem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Po prostu Ty taka zdolna jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 No nie zaprzeczę ... przez skromność .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.02.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Uważaj - skromność to nie jest cecha pożądana w polityce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.02.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Przepraszam Panie ale z tą, tfu!, polityką, to ja sobie u mnie wypraszam ...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.02.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 To o czym by tu pogadać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 o facetach:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.02.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Jak to o czym... co u Gagatki, że o głównym temacie Bazylki nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 No kiedy ona nic nie opowiada, nawet nie mówi, co na sniadanie jadła i jakie wino przy kominku piła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Jak to o czym... co u Gagatki, że o głównym temacie Bazylki nie wspomnę......co na sniadanie jadła i jakie wino przy kominku piła! arystokracja się rozpiła:eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Arystokracja zawsze piła, tylko się nie przyznawała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 O psach było (i będzie znowu, gdy się Tyrion pojawi u mnie), o polityce nie wolno (i dobrze, zawsze to bezpieczniej) pozostają faceci i alkohol, ja mogę jeszcze coś o papieroskach dorzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Fajki bleeee... i śmiedzą a z facetami to jak z psami... każda ma inne upodobania:rolleyes: Jak dla mnie to coś pomiędzy Clooneyem, a Banderasem musiało by być I koniecznie duży i silny... no takie jaskiniowe pozostałości:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.02.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 O psach było (i będzie znowu, gdy się Tyrion pojawi u mnie), o polityce nie wolno (i dobrze, zawsze to bezpieczniej) pozostają faceci i alkohol, ja mogę jeszcze coś o papieroskach dorzucić Wszystkie 4 temaciki są OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.02.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Fajki bleeee... i śmiedzą a z facetami to jak z psami... każda ma inne upodobania:rolleyes: Jak dla mnie to coś pomiędzy Clooneyem, a Banderasem musiało by być I koniecznie duży i silny... no takie jaskiniowe pozostałości:oops: mi się zawsze podobal Jack Nicholson i Danny de Vito - za charyzmę a z urody to Ryan Reynolds taki cukiereczek i lysy bruce willis (do lysoli mam slabosc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Jak dla mnie to foremny brunet, od zawsze. Łysi i blondyni odpadają w przedbiegach. Elegancki, proste włosy. Kręcone (nie wiedzieć czemu) zawsze wywierają na mnie wrażenie okropnie brudnych, tłustych, np. u Banderasa albo u Najsztuba - ble! U kobiety i dziecka nie, a u faceta tak. Wiem, dziwna trochę jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Faceci:Harrison Ford w najlepszych latach - poproszę (ten uśmiech i ten głos...). Yewntualnie jakiś długowłosy (zostało mi z hipisiarskiej młodości) szatyn lub brunet.Psy:Duża, kudłata psuka. Może być leoś, ale jakiś cudem wyuczalny. Zresztą wcale niekoniecznie rasowa, byle duża i kudłata i inteligentna.Alkohole:Wino półwytrawne, piwo, smokwica, ajerkoniak jako polewa do lodów, dobra naleweczka domowej roboty... O czym zapomniałam?Papierosy:Buchachachacha!!!! Jedyne zastosowanie - do trucia robali na kwiatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Faceci - zawsze lubiałam długowłosych najchętniej brunetów ( zboczenie pometalowe) a mam łysego blondyna alkohol- winko od białego do różowego od półsłodkiego do półwytrawnego psy- zawsze chciałam dużego obronnego a mam małego zaczepno-obronnego ( czyli on zaczepia a ty go broń ) Zycie samo pisze scenariusze i ma w nosie nasze chciejstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts