DPS 18.02.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Moje dziecię młodsze takie seksowne jest z kucykiem - a nie chce nosić, kiedyś tylko na kilka miesięcy zapuścił.I wtedy wyglądał tak, że kobitki miękkie w kolanach od razu się robiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.02.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Depesia a czemu się dziwisz, toz kucyki modne wieki temu były, teraz to chyba nie jest już wyznacznik seksowności lub urody jak zwal tak zwal:lol2: mnie jakos nigdy pedzle nie krecily:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.02.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 mój maz kiedyś tez hery miał długie z kucykiem i przyznam, ze w zyciu bym wtedy na niego nie spojrzała. z 5-6 lat przed naszym poznaniem mieszkaliśmy obok siebie blok w blok i nigdy się nie spotkaliśmy (on wtedy długie klaczki miał) dopiero później jak ja się wyprowadziłam na drugi koniec miasta to poznaliśmy się przez neta, już nie miał krótkich wlosow ale wtedy zauroczyly mnie jego błękitne i wielkie oczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 To o czym teraz gadamy ....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 No jak to? Toż o facetach cały czas. Długowłosych i krótkowłosych. Ciekawe, kiedy do innych długości dojdziemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.02.2013 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 No którejś tam jeszcze zero włosi się podobają Osobiście z kucyków już chyba wyrosłam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Kucyki piekne są, szkoda, że moje szczęście ślubne nigdy nie chciało nosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.02.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 No którejś tam jeszcze zero włosi się podobają Osobiście z kucyków już chyba wyrosłam:rolleyes: mnie sie podobaja, ale jak maja sie nie podobac skoro moj bezwlosy jak sam stwierdzil na madrej glowie wlos nie rosnie:lol2: i za to go kocham:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 19.02.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.02.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 ...że co niby, Jejtek... ? coś nie w kakałko??? http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o090.gif Pokaż swoją wersję Przydomową to wszystkich wykosisz:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.02.2013 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Mój pierwyj mąż był wokalistą (!?) punkowym, był więc łysy (znaczy golił się na łyso) Tak wygląda do dziś. Drugi niemąż - fan metalu - był piórmenem - długi kucyk (nadal jest) ale na ładnych, gęstych, lekko kręconych włosach(bo kucyk z tłustych, przerzedzonych to ...... http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/g020.gif) Obecny men ma to co mu zostało i staram się pilnować aby skracał to na maksa. Lubię łysoli :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Fakt - przerzedzony kucyk to kompletna katastrofa, wtedy to już tylko jak Gagat, skracać i pilnować. Przerzedzone włosy zawsze sprawiają na mnie wrażenie, że są tłuste i zaniedbane... Jak widzę Najsztuba, to mi słabo, te rzadkie tłuste loczki na łbie, FUUUUUJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.02.2013 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Dodam aby nie było wątpliwości - skracać na maxa oznacza kosić maszynką na "2". (albo 3 zależy od maszynki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.02.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Gagacia chciałam sobie dziennik poczytać ale tam jakiś linek chyba do czyjegoś innego dziennika jest wrzucony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Gagacia chciałam sobie dziennik poczytać ale tam jakiś linek chyba do czyjegoś innego dziennika jest wrzucony. Przyznaj lepiej, że chciałaś fryzurę obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 a jest jakas fryzura? to tym predzej chce linek. ale tak serio, to kiedys zaczelam i gdzies mi umknal z ulubionych a pamietam cudny dach, chyba z osiki byl. a moze to nie ten dziennik, juz sama nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.02.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Jest jakiś błąd, spróbuj TARcia później, bo robią. Jaki fryz? Mój??? A dach z gontu osikowego to u mnie, tak jest. A nawet trzy dachy. A nawet trzy dachy na budynkach plus jeden na wiacie, plus jeden na bramie :cool: Zajdź na wrobliniec.pl tam jest sporo fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.02.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 (...)Pokaż swoją wersję Przydomową to wszystkich wykosisz:cool: To była jednorazowa chwila słabości - nie będę prywatnych zdjęć publicznie prezentował. Chcecie sobie obejrzeć, to przyjedźcie :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.02.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 ..no i fanki będą (będziemy!) niepocieszone..http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a045.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a045.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.02.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Nie rycz, tylko walonki na nogi wciskaj, spakowany tobołek na kijku zatknij i przybywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts