Gagata 25.02.2013 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Zgadzam się, że nasze rodzime to jakieś same wymoczki bez charakteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Zgadzam się, że nasze rodzime to jakieś same wymoczki bez charakteru. Zawsze tak było - w podstawówce żadna się nie bujała w koledze z klasy, jedynie na krzyż - my w chłopakach z "c", koleżanka z "a" w naszym koledze z klasy. Dopiero w LO powstały pary klasowe i to całkiem licznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.02.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 No ale my tutaj to chyba żeśmy jak jeden ... żon już nawet z liceum powychodziły (ale może się mylę...) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.02.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Z tymi naszymi obecnymi panami w kinie, żeby już tak pociągnąć temat, to powiem, że w sam raz nadają się do kina klasy B (gdzie właśnie na ogół grają) - tam wszystkie gęby za ładne, żeby mogły cokolwiek wyrazić samą sobą. Kieeedyś to byli aktorzy (jak z tymi kabaretami zupełnie). No miały gęby charakter. Czy mam wymieniać.. Teraz to faktycznie - celebryci.. Oczywiście - uogólniam. Ale jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.02.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 to im zawyzylas Gagacia, klasa Be (beznadziejna) ??? raczej klasa "z" (zaje...beznadziejna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 No bo wicie-rozumicie, teraz to są twarze lub twarzyczki nawet, a kiedyś były Osobowości. Ja tam nie oceniam, nie potępiam, broń Swaroże, - ich prawo, ale... nooo czy wyobrażacie sobie Holoubka w reklamie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Tak!Ciepłej czapki - uszatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.02.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Tak! Ciepłej czapki - uszatki. Tiaa... i środka na prostatę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.02.2013 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Bo Ty Osia za smarkata jesteś żeby Holoubka pamiętać jak był "na chodzie"... do wzięcia znaczy się. Troszkę bardziej wyrył się w pamięci Janek Kos czy śp. Janosik... i co z nich zostało??? Zachodnie typy im starsze tym lepsze, jak winko dochodzą, a nasze???... nawet celebryckie co by się wydawało stać ich to o siębie nie dbają, zapuszczają się już po 40!... brzuszyska tylko zapuszczają i myślą, że jak se łeb ufarbuje to już młodzik jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Fakt - nie wiedzieć czemu nasi aktorzy zupełnie o siebie nie dbają, grubi, nieruchawi, wstyd. Ale i zachód nie święty, że przypomnę obleśnego Depardieu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.02.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ale on zawsze był Obeliksem, a nasz juhasik chłopiec jak walczyk był... pancerny z psem też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.02.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Agdus ma racje to nie tyle o wyglad chodzi co o osobowosc. dla mnie pierwsza liga to ci z okresu miedzywojennego, ten czar, wdziek, szyk to "cos" co ciezko mi nazwac. chocby skały.... obecni nigdy tacy nie beda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 No nie gadajcie, ale Gajos to jest Osobowość ... nieważne, jak wygląda!!! Lubię Brada Pita a im starszy tym fajniejszy mi się wydaje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.02.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Gajos owszem ale brata pita to ja jakos nie lubie, odrzuca mnie jakosc, on zawsze wyglada jak jakis niedomyty kloszard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.02.2013 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Brada Pita też nie lubię.. Holoubek - mógłby reklamować środek na prostatę i tylko korzyść by z tego była a ujmy by mu nie przyniosło..Kiedyś bardzo podobał mi się Fronczewski (ten głos..), tak z czasów Halo Szpicbródka.Pszoniak,Seweryn.... tak! A już Olbrychski jest zbyt ... manieryczny. No i generalnie właśnie O TO chodzi u faceta, aktor czy nie - o ten CHARAKTER i OSOBOWOŚĆ a nie "ładność..."! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Gdybym miała wybierać osobowośc, to nie ma lepszego od Gajosa, to jest prawdziwa osobowość. No i starszy Stuhr. Ale rozmawiałyśmy o urodzie. I tutaj, jesli o mnie chodzi, to Brad Pitt jako "nieliczny" blondyn miałby u mnie duuuuże szanse. Cruise też niezły, gdyby nie był wzrostu siedzącego psa i nie miał kiełbi we łbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.02.2013 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 JA NIE ROZMAWIAŁAM O URODZIE Mnie się facet PODOBA jeśli ma jakąś osobowość, charakter a to widać od razu w oczach. Jak jest tylko ŁADNY to nie dość, że nie wystarczy, to wręcz u mnie nie ma szans. Taki np. Cruise absolutnie nie - nie lubię takich "chłoptasiów"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Phi! Obraziłam się, mówią, że głupi mi się podobają. A to nieprawda. I w ogóle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.02.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Depesia, fochac się o kruza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.02.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Bo Ty Osia za smarkata jesteś żeby Holoubka pamiętać jak był "na chodzie"... do wzięcia znaczy się. t! Mów tak do mnie często i dużymi literami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts