Agduś 26.02.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Cruise to ten, któremu się usta nie domykają? Koszmar! Holoubek to Klasa przez wielkie "K". Pod każdym względem.Gajos, starszy Stuhr, Frączewski - bardzo lubię i cenię.Olbrychski? Miał zadatki, ale jakoś ostatnio spadł w moim rankingu i to nie za urodę, a za fumiastość. A taki ładny Kmicic z niego był, że o Azji nie wspomnę!Pszoniak, Seweryn - cenię, ale nie lubię. No nie wiem, dlaczego. Przyznaję klasę aktorstwu, a nie lubię.I na tym by się kończyła lista polskich aktorów, których rozpoznaję i kojarzę nazwiska. A z tych znanych i lubianych americkich, to nie lubię tego, który w "Titanicu" grał. Jeżu kolczasty, jak on mnie denerwuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Nie o kruza, on jest głupi! Tylko, że mnie podejrzewają, że ja taka sama głupia i on dlatego niby że podoba mi się w całości. A ja tylko uważam, że on ma pysk niezły, reszta jest... Mnie? Mnie o taką głupotę...? Foch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.02.2013 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 PYSK ma ZŁY. Jak dla mnie a to zawsze rzecz gustu .. Powtórzę - nie cierpię typów chłoptasiowatych. Reszta u niego mnie nie interesuje. Chociaż on podobno głęboko scjentologiczny (cokolwiek to oznacza) - tym gorzej, tym gorzej... A gdzieżeś to DPSiu kochana nasza, w czyich to pięknych oczach, wyczytała, że Cię za .... głupią (?) uważamy???:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 No bo przecie jakby CAŁY kruz mi sie podobał, razem z jego scjentologiczną durną pałą, to ja bym całkiem głupia być musiała!!! A Wy gadacie, że mi się cały kruz podoba!!! CAŁY to mi się Sołtys podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.02.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 U W A G A ! U W A G A! N E W S: PRZYLECIAŁY ŻURAWIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.02.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 u nas dzikie kaczki już w ostatni weekend się pojawily:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Nieuchronnie ku wiośnie idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Sąsiadka okna myła, mnie się chciało sprzątnąć na dole i nawet w dwóch szufladach porządek zrobiłam... Wiosna idzie! Chociaż po tym zrywie zaraz mi przeszła chęć sprzątania, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 U W A G A ! U W A G A! N E W S: PRZYLECIAŁY ŻURAWIE!!! przypomniałaś mi jaki dziś sen miałam - żurawie łażące po ścieżce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.03.2013 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Noooo - to sen proroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Ja dzisiaj stare Marcinki obcinałam i gałęzie zabrałam z roślin .... I jak goopia po podwórku łaziłam i szukałam, co by tu jeszcze zrobić .... Niechybnie wiosna idzie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.03.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 A mnie się jeszcze nie chce. Wypatruję kiełków, ale na tym się kończy moja ogrodowa aktywność. Za zimno jeszcze. W nocy mróz i kole południa dopiero robi się przyjemnie, ale jeszcze nie tak, żeby bez kurtki chodzić. A w kurtce, to mnie się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 wiosennie http://www.nastrojowyogrod.pl/2012/03/pierwiosnek-kandelabrowy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.03.2013 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Przepiękny klimat na tej fotce z mostkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.03.2013 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 A nasza sunia po sterylce.... bida wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.03.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Strasznie smutną ma minę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.03.2013 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Pewnie myśli o tych wszystkich niespełnionych barabara... One tak mają, cc, takie smutne, zafrasowane spojrzenia... Ale to wszystko zmyłka niezła Generalnie to jest już wszystko OK, pierwsza noc tylko strasznie się do nas kleiła, spalismy z nią na dole i spała z paszczą na moich kapciach i z moja ręką na nosie.. Teraz musi jeszcze mieć kołnierz żeby się nie wylizywać na brzuniu ala jak jestem z nią na dole to jej zdejmuję bo ja mam cały czas na oku. W nocy musi z nim spać, niestety... Ale nie protestuje specjalnie. Tylko ją trochę ogólnie stopuje ten kołnierze i to sie przydaje na spacerach, bo wiosnę czuje i pohasałaby a NIE WOLNO! Nie wolno na razie biegac ani skakać. I to jest najtrudniejsze.... To może jednak stąd ten smutek w oczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Smutaśnie wygląda, ale to przejdzie!Nie lepszy byłby kaftan?? My sobie bardzo chwaliliśmy. Sunia do szwów się nie dobierała, a wszystko co stało na wysokości jej głowy było bezpieczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.03.2013 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Wety nasze mówią, że są przeciwni kaftanowi(każdy wet ma swoje przekonania), bo lepiej żeby szew był cały czas na wierzchu - lepiej się goi. A kołnierz już z Bazysią przerabialiśmy więc na niestraszny generalnie;) Najgorsze to, że niewolno jej hasać a TAK BY CHCIAŁA.... No i kołnierz ją, jak pisałam, trochę stopuje w tych zapędach (nie czuje się taka swobodna) i to trochę pomaga.. Bo wyobraźcie sobie takie 40kg mięśni i wybijanie mu z głowy hasania, kiedy BARDZO CHCE hasać.....wręcz ma wewnętrzny IMPERATYW! Dobrze, że coś wiosna się nieco jakby cofnęła (co ja piszę) i piesio jakby bardziej senny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.03.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 nasz tak panicznie nie lubi kolnierza, ze nawet nie tknie szwow, a jak probuje to wystarczy, ze z kolnierzem podejde i spokoj, i wystraczy tez odpowiedni ton by nie ruszal, a 1,5 roku temu caly brzuszek mial przeciez zszywany biedulek, rok temu operacja lapki. no nie mam sumienia teraz kasztankow mu ciachac. a u twojej to te oczy jakby ze smutnym wyrzutem patrzyly. piekna mordeczka. psie oczyska sa takie rozumne chyba bardziej niz ludzkie (w tych czesto mozna glupote zauwazyc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts