DPS 13.03.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 No ale kiedy to wszystko prawda, dlatego straszliwy bład popełniają ci, którzy pozwalają psu na swoje legowisko włazić! Pies rodzi się z wiedzą, że nie włazi się do legowiska szefa. I wie, że kolejność jedzenia oznacza hierarchię stada. I w furtce albo w drzwiach powinien jak gentleman stanąc i puścić przodem szefów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.03.2013 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Puścić przodem jak najbardziej i naprawdę nie jest problemem tego nauczyć. Natomiast na legowisko pańskie (kanapa? fotel?) może wchodzić ale TYLKO ZA ZGODĄ państwa i ma je opuścić kiedy sobie państwo zażyczy:cool: A nie kiedy chce, jak chce i warczeć jak się go spycha ...... I dlatego, dla równowagi trzeba także po tym psim łazić, co by se nie myślał...:yes: Jestem za filmem! Co do obsady.... chmmm.... pomyślimy............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.03.2013 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ok, pomyślałam - jako gospodyni mogę być psem, ale takim nieułożonym i stawiającym się .. A reszta niech kombinuje jak mnie do uległości nakłonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Haaaa, mamy Cię! Na pyszne kąski liczysz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.03.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Zabieram gumofilce do łażenia po posłaniu! Gagaciu, a jak tyrafisz na wiejskich właścicieli i Cię do drzewa na łańcuchu uwiążą??? Bez budy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.03.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Gagata, ...a duża jesteś? Bo trzeba teraz będzie dobrać kogoś, kto Cię "za wszarz" będzie podnosił i wywalał z legowiska :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.03.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Gagata, ...a duża jesteś? Bo trzeba teraz będzie dobrać kogoś, kto Cię "za wszarz" będzie podnosił i wywalał z legowiska :lol2: Yetek, Ty się nadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.03.2013 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ja WIEDZIAŁAM, że będzie fajnie! Arctica - nooo ja optymistycznie zakładam, że właściciele to spośród Was jedynie.... Inaczej się W Y P I S U J Ę. Natychmiast. Oczywiście, że liczę na smakołyki oraz inne przekupstwa. I TYLKO pozytywne szkolenie, inne jest.....niehumanitarne...... Ja się nie dam wziąć za wszarz i będę warczeć groźnie oraz gryźć rękę (która mnie karmi)! Tylko grzeczne prośby, łagodny, miły, PROSZĄCY ton oraz inne wdzięczenia się.... Mogą być komplementy. Mogę sporządzić listę tego co lubię - to by bardzo szkolenie ułatwiło Pamiętajcie, że ja też będę łazić po waszych posłaniach! Zabłoconymi ... łapami (???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ja się nie boję, możesz łazić nawet z gagatem, tylko dotrzyj do mojego posłania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.03.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 A smakołyki jakie mają być? Psie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.03.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Wyprowadził ktoś już dzisiaj Gagatę na siusiu, albo chociaż gazetę w przedpokoju rozłożył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.03.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ech te Wasz fakultety..... Wychowawcy od siedmiu boleści... Kończy się jak zwykle na gadaniu. Dobrze, że jestem samowystarczalna (oraz kulturalna) i na siusiu idę sobie sama Po smakołyki też. Np. po piwo. :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 A wleziesz na moje legowisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSQ4fsbt5bwDarxZDZWji7vUc9CjsZHWEvbfrWByLSn7WhYitt3 Na komendą to jeszcze zastanowię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Depczę Twoje legowisko. Niniejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.03.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 A ja bezstresowo... łyknę z Tobą co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.03.2013 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 DPSia - OCZYWIŚCIE.Nie dziś, nie jutro, ale już pojutrze...... Brazula, czy to makowiec? Biorę. Ale na przyszłość pamiętaj, że "ze wszystkich łakoci najbardziej lubię boczek.." Ach - te grzybki marynowane Szanownego.... Nieee no ja widzę, że zabawa przednia się szykuje:D! Zapraszam na moje legowisko, zapraszam, proszę zabrać ze sobą po piwku albo co tam kto lubi. A te komendy to se darujemy na tym pidżamowym party, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.03.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 ! Zapraszam na moje legowisko, zapraszam, proszę zabrać ze sobą po piwku albo co tam kto lubi. A te komendy to se darujemy na tym pidżamowym party, co? I to jest słuszna koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Pojutrze - to bardzo odległy termin. A ja się już cieszyłam jak głupi do sera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.03.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Ech te Wasz fakultety..... Wychowawcy od siedmiu boleści... Kończy się jak zwykle na gadaniu. Dobrze, że jestem samowystarczalna (oraz kulturalna) i na siusiu idę sobie sama Po smakołyki też. Np. po piwo. :bye: Po piwku to dużo gazet będziesz potrzebowała... moczopędne:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts