Gagata 16.03.2013 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Spoko-dam radę. Z piwka nie zrezygnuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Jeżeli wyjdziesz na pole i tam się wysikasz, to będę stała nad Tobą i chwaliła Cię w niebogłosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Wydaję komendę:"Do piwka"!!!!!I nikomu po legowisku deptać nie będę tylko sobie przysiądę. Piwa nie piję, przyniosłam więc kawę (i papieroska) ...Wiem, że boczek albo jakaś inna szwardzwaldzka ale tak dla odmiany chciałam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.03.2013 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Braza, wiesz z tych długodojrzewających....:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.03.2013 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Jeżeli wyjdziesz na pole i tam się wysikasz, to będę stała nad Tobą i chwaliła Cię w niebogłosy. Chyba bym skonała ze śmiechu :lol2:! (już pękam - wyobraźnia działa!) Ale śmiech pozytywnie wpływa na sik, więc OK - chwal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 "O jak pięknie sikasz na polu! Jaka grzeczna psinka! Doooobry piesek, dooooobry..." Można ponoć nauczyć psa sikać i kupkać na komendę. Właśnie chwaląc podczas tych czynności i powtarzając komendę. Mnie się nie udało, ale to z braku wytrwałości. Mojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.03.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 JA STOSUJĘ JAK MI SIĘ SPIESZY ALBO JAK BARDZO ZIMNO JEST... działa Już mówiłam chyba jak uczyłam Greydułę srać na komendę... za każde koopsko był chwalony w niebogłosy... JAKA PIĘKNA KOOPA, DOBRY PIEK KOCHANY... CUDNA KOOPA... PIĘKNIE!!! i na te moje zachwyty z chaszczy wylazł jakiś autochton i patrząc się na mnie z obrzydzeniem i niedowierzaniem oddalił się szybkim krokiem... co se pomyślał mogę jeno przypuszczać ale ja rżałam długo a i teraz jak sobie to przypomniałam to micha mi się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2013 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 moje też przyuczone... nie zawsze im się udaje, ale widać że się starają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.03.2013 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 :rotfl:aż im oczka z orbit wyłażą od tych starań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.03.2013 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 sorry:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Nie nie oczka , tylko biega, wącha i widać, że bardzo się stara ale nie zawsze w porę pańcia namawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Karuś to wkoło domu lata, czyli gdzie chce i kiedy chce, życie jak w Madrycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Naszemu rasiście też się zdarza biegać samemu, ale na początku wychodziliśmy z nim i mocno zachwycaliśmy się pięknym siusianiem i ... no, wiecie! Na szczęście mieszkamy w lesie i w taką pogodę żaden normalny człowiek na skróty przez las do wsi nie chodzi:) Gagata, chrzciny będą, wiesz o tym?? Uprzedzam, że rodzice jesteście więc buzi od szczyla musicie zaliczyć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.03.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 No oczywiście - chrzciny 23.03 ! A w prezencie komputer czy już raczej samochód??? Buzi od szczylka - zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Gagata, ja się mogę ochrzcić jeszcze raz, zostaniesz moją matką chrzestną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.03.2013 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 DPSIa ale to JA zgłosiłam się na psa....................Teraz to byś chciała, ty wyrachowana, ty! A fe!! Curva, curva, curva, Pada, pada śnieg.. :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 DPSIa ale to JA zgłosiłam się na psa....................Teraz to byś chciała, ty wyrachowana, ty! A fe!! Curva, curva, curva, Pada, pada śnieg.. :mad: O szit... pewnie w nocy i do nas dojdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 U nas sypie od popołudnia!qpa, qpa, qpa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Cienko, ale też nasypało...Szlag, szlag, szlag!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Marchewka i jabłko, to go kręci:) Kutwa, kutwa - też pada!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts