Gagata 26.03.2013 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.03.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Gagata, jeśli ten zimowy odwrót będzie tak wyglądał jak do tej pory, czyli na z góry upatrzone pozycje powrotne to .... naślę na Ciebie Kudłatego!!!!!!!! Razem z Grubym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.03.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Gagata, jeśli ten zimowy odwrót będzie tak wyglądał jak do tej pory, czyli na z góry upatrzone pozycje powrotne to .... naślę na Ciebie Kudłatego!!!!!!!! Razem z Grubym To ja moje panny dorzucę:lol: Drżyj!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.03.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Paskudne białe plamy na szarej rzeczywistości... Epoka lodowcowa nadchodzi! To ja już wolę ten śnieg z deszczem - niech się coś zmieni, bo mam dosyć tej zamrożonej niezmiennej rzeczywistości! Nie topnieje, nie przybywa, szaro, zimno, paskudnie. Kto ukradł słońce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Ten sam, co Księżyc!!!! Gagata, Ty sie dobrze zastanów nad tym, co chcesz powiedzieć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.03.2013 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Paskudne białe plamy na szarej rzeczywistości... Epoka lodowcowa nadchodzi! To ja już wolę ten śnieg z deszczem - niech się coś zmieni, bo mam dosyć tej zamrożonej niezmiennej rzeczywistości! Nie topnieje, nie przybywa, szaro, zimno, paskudnie. Kto ukradł słońce? Ten sam, co Księżyc!!!! Gagata, Ty sie dobrze zastanów nad tym, co chcesz powiedzieć .... Jeden jeszcze został... ukatrupić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Moje miłe, ale wraz z deszczem i mniej estetyczną pogodą i dzie wiosna!!! Głowy do góry, coraz cieplej, coraz bliżej nasze wyjście w przydomowe okolice ogrodowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 A jeśli deszczu nie ma to co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 To musisz wykonać taniec przywołujący deszcz, taki taniec powinien być wykonany w wianku na głowie i z pełnym zaangazowaniem, inaczej nic z tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.03.2013 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Kudłaczek, Grejuś i dwie Czarne Królewny - kto by nie chciał - BIORĘ! CZADOWO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.03.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Faktem jest, że się ten śnieg tak jakoś zadomowił, jak sztuczny - leży i nic go nie rusza. A chodzi się po nim jak po cukrze pudrze, albo bezach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 O, to, to, to właśnie, Gagata! Obmierzłe zmarznięte szare niewiadomoco! A ten deszczyk wiosenny to niby gdzie? Bo u nas śnieg sypał! Gówniany, drobniutki, taki, co to go wiatr zamiatał od razu! Nawet śnieżkami się nie da okładać w lany poniedziałek, bo to zmrożone coś nie nadaje się do lepienia. A już miałam ochotę na śniegowego króliczka przed domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2013 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Wesołych Świąt.Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego.Mokrego dyngusa, smacznego jajka.I niech, te święta będą jak bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.03.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZY ARCTICA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.03.2013 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 (edytowane) Dziękuję pięknie za zyczenia! Jesteśmy na święta w Emden (NIemcy) u córki mojej i jej męża i co??? W połowie drogi (a Emden jest przy granicy holenderskiej, nad morzem) córka pisze sms - właśnie zaczął padać śnieg - przywieźliście zimę!! A u nich z reguły nie ma zim (śniegu), tak jak i lata (upałów)..A teraz (drugi dzień) śnieg JEST:sick:. Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.03.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=180034&d=1364576743 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.03.2013 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 (edytowane) Trochę obrazków: Samo Emden leży blisko morza (ok. 30 km), nad rzeką Ems. Co ciekawe - to są tereny bardzo wyraźnie (PO) HOLENDERSKIE. Bardzo mi się tu podoba - wszędzie czerwona cegła, nie tylko budynki ale i drogi.. Dość niesamowicie to wygląda. Białe wykończenia, białe okna i niebieskie elementy. Edytowane 29 Marca 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.03.2013 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Nad samym morzem, 30 km od Emden (jeździmy tam na wycieczki będąc u dzieci) leży Greetsiel. Jest takim nadmorskim miasteczkiem - bombonierką... Chodzi sobie człowiek, podziwia i czuje się jakby wszedł na pocztówkę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.03.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Gagatko, piękne fotki z super miejsca Mnie zasypało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.03.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Kiedy Wielkanoc nastanie, Życzę Ci na Zmartwychwstanie. Dużo szczęścia i radości, Które niechaj zawsze gości. W dobrym sercu w jasnej duszy. I niech wszystkie żale głuszy. Iza http://i50.tinypic.com/24yagsj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts