Arctica 12.04.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 O gustach się podobno nie dyskutuje... a skoro znalazł się ktoś kto chciał za to coś zapłacić to znaczy, że może się podobać. Krasnale w ogrodach też się nie wszystkim muszą podobać, a ilu dumnych posiadaczy mają... dla mnie na ten przykład szczytem kiczu jest piętrowa fontanna przed nowym domem mieszkalnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.04.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 balkony, balkoniki i tarasy,okna proste, łukowate i skośne w obie strony oraz dachowe,kolumny i balaski,schody i schodki,dach porąbany jak powierzchnia schabowego po ubiciu, dachy, daszki, wieża, wieżyczki, jaskółki,fasada pocięta z każdej strony w minimum trzy płaszczyzny... Nieeee, nie potrafię sobie wyobrazić miejsca, w którym ten gargamel wyglądałby dobrze, ba - poprawnie nawet. Ale umiem wyobrazić sobie miejsca, których by nie zeszpecił: czynna hałda na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.04.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Ale umiem wyobrazić sobie miejsca, których by nie zeszpecił: czynna hałda na przykład. A to się Ciebie udało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.04.2013 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Dzięki Agduś za ten obrazek - ach...... jeden zaprojektował a drugi KUPIŁ ten projekt! I go ZREALIZOWAŁ! Kiedy jedziemy do Wro jedną z dróg (a jest ich wiele do wyboru..) mijamy siedzibę firmy "BODZIO" (tandetne meble "dla wszystkich") - tam to jest co oglądać! W stylu Agdusiowego pałacyku (wybacz Agduś ) ale jest ich kilka, tylko nieco mniejsze. Chyba Bodzio pobudował po jednym dla swoich czworga dzieci.... Za każdy razem się gapię bo oczom nie wierzę.... Raz wzielismy autostopkę kole 40-50ki, miejscową i ona własnie ziała zazdrością, kiedy tamtędy przyjeżdżaliśmy... "..taaak, jak ktoś ma pieniądze, to sobie może pobudować taki dom, jakbym ja miała to też bym pobudowała... itp...". Znaczy - podoba się Mój obiecany będzie, tylko ostatnio "tamtędy" nie jechałam. Możliwe, że pojadę jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.04.2013 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Markoto - jesteś nieoceniona - dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 tu napisze coby nie zniklo http://forum.muratordom.pl/images/mdom_misc/quote_icon.png Napisał Gagata http://forum.muratordom.pl/images/mdom_buttons/viewpost-right.png Chciałam jeszcze w temacie nc+ - miałam dwa oabonamenty CP i C+ ze względu na mojego Romka który musi (???) mieć wszytskie kanały z piłką nozną....... A ostatnio okazało sie, że tak de facto to wszystko czego mu do szczęścia potrzeba ma na CP. Poza tym kasa nas trochę bolała za to wszystko... A tu mikołaj święty w postaci pewnego prezesa umożliwił nam wymiksowanie z C+ co też uczynilismy Ze względu "na zamianę warunków umowy" he he. Poczem zadzwoniłam do CP bo nam się tam akurat umowa kończyła i dostaliśmy to samo co było plus wszystkie BBC i drugi dekoder (multiroom) do zamontowania zamiast C+ za mniejsza kasę. Dziekujemy ci prezesie :cool:!! GAGATA napisz jaka masz oferte cenowa bo widze ze masz familijny max bo tez chce dzwonic i negocjowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.04.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Markoto - mam (przepisuję z umowy, która własnie przyszła wraz z drugim dekoderem) - familijny max hd, pakiet film hd i pakiet sport hd. Prze 9 miesiećy płacę 59,90 zł, potem 74,90 zł. To jakaś "oferta dla pozostających w CP" czy coś takiego, żeby zachęcić... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Siemano wiosenne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 tu tez dziekuje Gagatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.04.2013 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 :bye: Paniom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.04.2013 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Obiecany .. DOM.. Niestety nie było warunków do obfotografowania swobodnego (obecne osoby przed domem, zerkające podejrzliwie i słusznie...), więc z samochodu tylko taki fragmencik.. Widać na nim jendak sporo - kolorek (zapewniam, że realu ta żółć zabija), betonowy płocik a za nim - kolumienki w paseczki, figurki... tych figurek to tam jest od groma i trochę, wszędzie, walają się po ziemi i po jakichś wniesieniach, podstawkach i słupkach... oczywiście, nie muszę chyba dodawać, obecne są lwy na bramie wejściowej (na foto brama wjazdowa, tam, nie wiem doprawdy czemu, lewków nie ma)... Tak więc można i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.04.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 a to na dachu to jest eternit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.04.2013 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 No tak .... to byłoby coś, jakby na dachu na tym wszystkim leżał eternit.... Ale to chyba taki rodzaj blachy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 W nabożnym zdumieniu zastygłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 cudo, powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.04.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Nie jesteście Panie jedyne - dom znany w okolicy! Wszyscy nasi znajomi WIDZIELI Dla urozmaicenia (jeśli jeszcze potrzebne..) dodam, że na przeciwko postawili pomarańczowy :yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.04.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 musialam obejrzec jeszcze raz, bo nie wiadomo na czym wzrok skupic ale to chyba nie jest nowy dom? podobnych mase stoi przy starej jedynce na lodz i to sa domy raczej z okresu prl, gdzie posiadanie takiego domu to bylo cos potem poprzerabiano to na zajazdy, jakies knajpki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.04.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 No raczej nie nowy, w sensie z ostatnich lat. Ale szacuję go na lata 90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.04.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Tak sobie przewijałam powoli i najpierw zoczyłam ten balkonik ciemnobrązowy z drewnianymi tralkami. Ot, leśniczówka jakaś - pomyślałam naiwnie. I przewinęłam dalej. Ujrzałam kolumny. Greckie niewątpliwie. Korynckie nawet. Nie doryckie, nie jońskie, a korynckie właśnie! Ciekawe czemu? Jakiś wielbiciel tego właśnie stylu w sztuce greckiej zamieszkał w leśniczówce? Później ogarnęłam wzrokiem całość. ... słów mi zabrakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.04.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Ładne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts