DPS 26.04.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Braza, wygląda na to, że zaczynasz mieć wieeeelkie powodzenie! My zapewne zjawimy się w sobotę 04.05. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.04.2013 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 DOSia a tak ok. mniej więcej której planujecie dotrzeć..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Depsi, ja tam zawsze mam powodzenie, taka już moja natura:D Cieszę się jak diabli, gdyby nie padało, wybiegłabym do ogrodu skakać z radości:D Matko jedyna ...... Posprzątać muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Gagatko - pojęcia nie mam. Nie wiem, jak się na miejscu poustalamy, czy będziemy jeszcze gdzies po drodze zajeżdżali i w ogóle. Wolałabym wcześniej niż później, ale wiesz, jak to bywa... Brazunia - poskacz w domu z tej radości, że wreszcie pada, ja też się cieszyłam jak małpa do sera z tego maleńkiego deszczyku, który u nas popadał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 27.04.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 DePSia:) Brazunia nie chcom skakać ,że ino pada ...Ona chciała poskakać ,że ino Goście jadom .............abo ,że musi za sprzątanie się zabrać ? ja bym nie skakała z tej okazji ....ja bym pod szafy podmiatała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Toż to ja wiedziałam, ale przecie - każdy powód do radości dobry jest, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Relek, Ty mnie nie obrażaj i mi nie imputuj o jakimś sprzataniu, sprzątania to ja się boje wręcz:D Na gościów się cieszę, a co, lubię!!! Gagatka, cała happy jestem, wiesz dlaczego no nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 29.04.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 szybciutko się przywitam zeby mi wątek nie uciekł. Pochodzę z Milicza wiec chętnie bedę zaglądać a znajomym którzy czesto mnie pytaja o adresy w Dolinie Baryczy, bedę polecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 29.04.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 a że niby co? kogo ja obrażam i czem? ja sprzątać nie lubie ...z musu ino ....to myślałam ,że inne tyż tak mają , bo ile to lat można sprzątac i sprzątac :(znudzić się może ...ale niektóre lubiom i te se mogą poskakać , ja nie bronię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.05.2013 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Relek, Ty mnie nie obrażaj i mi nie imputuj o jakimś sprzataniu, sprzątania to ja się boje wręcz:D Na gościów się cieszę, a co, lubię!!! Gagatka, cała happy jestem, wiesz dlaczego no nie???? Trochę odetchnęliśmy (choć to raczej..odroczenie...) ! Do soboty - wpraszamy się na kawkę (DPSie to chyba na obiad...?? Na ulubioną pomidorówkę DPSiową ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.05.2013 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 (edytowane) szybciutko się przywitam zeby mi wątek nie uciekł. Pochodzę z Milicza wiec chętnie bedę zaglądać a znajomym którzy czesto mnie pytaja o adresy w Dolinie Baryczy, bedę polecać Witaj Czuszko - Miliczanko ! Żuraw i Czapla polecają się , zapraszamy.. Edytowane 2 Maja 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2013 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 A przylazłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.05.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Tyż się przypałętałam... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 i ja też Siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.05.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 ...a po co Wy wszyscy tu przyłazicie? Przecież tu nikogo nie ma - pewnie w drodze "na kawę" są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.05.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 KTOŚ jest. I DOCENIA, żeście PRZYLEŹLI :yes: :bye: Jutro z rana kierunek BRAZOCZYSKO! Ja nie wiem jak tam u Was ale u nas, tzn na pomorzu - pięęękne słońce!!!!! Jak u kogoś pada, to niech nie ogląda..... (po co się denerwować..) To chwile rzadkiego, prawdziwego wypoczynku w tym roku. Słowem - momenty historyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.05.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Cos się tam nakisiło powyżej, ale uporządkujmy - Teraz Tyrion!! Te łapy!!! Fotki z telefonu, z aparatu wrzucę po powrocie. Koleżka Tyrionowy jest KAPITALNY! Romkowi zjadł spodnie, mi zjadł buty ale i tak go kochamy! ...oczywiście z lekka przesadziłam w celu koloryzacji - i spodnie, i buty przeżyły a KAPITALNA bestia jest naprawdę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.05.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Ale Wam fajnie... u nas ponuro i chłodnawo... dobrze, że nie leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2013 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Tyriona mam na stałe, ale to kołobrzeskie molo .... Wzruszyłam się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.05.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Ale Wam fajnie... Nooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts