braza 04.05.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Fajnie, fajnie!!! W deprechę mnie wpędzili... Mogli przemilczeć ten Kołobrzeg, no mogli, psia kość!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 No toż przyjechaliśmy i wyciągnęliśmy Cię z grożącej deprechy! Tyrion rzeczywiście bossski gość, ząbkowanie mu dokucza... I tak śmiesznie łapy mu się jeszcze plączą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Oj tak, wyciągnęliście w ostatnim momencie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.05.2013 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Tyriona mam na stałe, ale to kołobrzeskie molo .... Wzruszyłam się .... Bo to było SPECJALNIE dla Ciebie Brazunia :yes: Właśnie żeby nie dopuścić do deprechy... JAK TAM POMIDORÓWKA???? DPSia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.05.2013 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Czy ktoś wie jak się pozbyć tego goooowna "Badanie marketingowe" które wyskakuje przy każdej zmianie strony:mad: Chciałam raz wziąć udział dla spokoju świętego to po trzeciej odpowiedzi napisali, że dziękują, ale mają już dość osób o takim profilu czy jakoś tak (chodzi jak sądzę o panie w średnim wieku..) - BEZCZELNI w sumie:eek: Po czym lecą od nowa... No to co ja mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Mi też podziękowali, chamy z tego samego powodu. Teraz dla odmiany jakies badanie muzyczne się plącze. Adblock tego nie stopuje, cholera. Ty wiesz Gagacia, jaki ja miałam wzrok gdy mówiliście o Perle, więc juuz lepiej cicho bądź!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.05.2013 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 :sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick: (chyba wystarczy...) No właśnie - badanie muzyczne, co za szit do jasnej...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.05.2013 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 A tam wcześniej, powyżej u mnie to było nt. wsi polskiej (jakoś przegapiłam) i DPSia pytała poniekąd czy u niej jest WIEŚ. Prawdziwa w sensie. No jest, TAK. OCZYWIŚCIE.Ale to jednak jest wieś DZISIEJSZA. Bo nawet (!) u DPSi nie ma (już) tej wsi, o której mowa..... do której tęsknimy, o której pisze Relek, która znamy z dzieciństwa, choćby tylko z filmów...Małe chałupki, małe babinki z małymi chłopkami, zakręcone dróżki, krówki, kurki i koniki, drzewa owocowe a pod nimi trawa a na niej my....... i pszczółki i motylki...ech... Na takiej wsi nie ma, fantastycznej skądinąd, murowane wędzarni.... A chałupka też raczej drewniana (choć to niekoniecznie), ale nie poniemiecka (jak u nas, czy u DPSiów) - takie klimaty to już nawet nie na wschodzie Polski, to już na wschodzie dalej dalej... może.. nie wiem, nie widziałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Jednakowoz miała tamta wieś swoje wady, których dziś nie pamiętamy, pogrążeni w sielskich wspomnieniach. Gnojownik na środku podwórza. Wszechgrzebiące i wszechsrające kury. Ogrody "ozdobne" często gęsto porośnięte pokrzywami i łopianami. Walące się chałupiny i walące się ogrodzenia, a na podwórkach brud i bałagan. Latryna i woda ze studni, często niezdatna do picia. Ubóstwo i brak czystości w domach i w temacie higieny osobistej. Teraz jest dużo lepiej. Inaczej, pewnie. Ale drzewa w sadzie i trawa wciąż ta sama, tylko muchy z gnojownika nie lecą stadami do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.05.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 DPSia - jasne!!! Sądzę, że w tym Relkowym wywodzie (a na pewno w mojej wizji) chodziło jedynie o ROMANTYCZNE, SENTYMENTALNE wspomnienie....... Takie, w którym nie ma miejsca na wady, zostały tylko zalety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.05.2013 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Proszę bardzo, oto foto w temacie, o którym kiedyś, czyli domki-dziwa, pałace baby jagi, gargamele.. Wspomniany wczesniej Bodzio (od mebli) i jego domostwa. Udało mi się "zatrzymać w kadrze" (z samochodu) jedno, ale myślę, że wystarczy (jest takich w tym miejscu, niedaleko siebie, chyba z 5...!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.05.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 no wlasnie mi adbloker tez tego nie blokuje, wyskakuje wciąż to g..... domek uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 O matko słodka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.05.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Przy okazji pobytu w Opolu muszę kilka fotek strzelić. Tam to są pięknoty dopiero! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2013 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Boszszeeee przenajświętszy:eek: Bałabym się zasnąć w tym koszmarze, horrory senne murowane!!!! Obecna wieś o wiele bardziej mi się podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.05.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Co wy chcecie dziewczyny. Toż to współczesny zamek. Takiego rycerza - zakutej pały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Iza - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.05.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 A na dachu ZAMKU anteny satelitarne ............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.05.2013 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Agduś a w opolskim to nie pałace cygańskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 nie wiem czemu ale cyganskie to mi z przedlodzia sie kojarza , zgierz czy cos takiego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts