Agduś 24.05.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 No właśnie! A House się skończył! Ranczo zostaje na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Ja chyba skończę na "Chirurgach"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Ja mam jeszcze "Grę o Tron":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.05.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Ranczo, Lekarze i Prawo Agaty... Grę muszę sobie jakoś od początku obglądnąć bo fajny podobo... Kiedyś lubiłam Castel-la ale się połączyli i mi Universal zabrali:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.05.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Gry już nie nadrobię - za długi chyba ten serial dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Zmień operatora, CP ma Universal i jeszcze 13th Street, fajny! I TCM jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.05.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 castle leci na axn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.05.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 ale stare sezony:) wszystkie odcinki dwa razy już oglądałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 "Ranczo" uwielbiam i oglądam namiętnie bez względu na to, który to sezon. "Grę..." mam na komputerze i dekoderze (ostatni sezon) to sobie bedziesz mogła Agdus poogladać w razie "W"!Też zmieniłam operatora, ale CP ma do doopy dekodery i dojście do wypożyczalni. Jakos przetrzymam te 15 miesięcy może nc+ zmądrzeje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.05.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 a ja wlasnie lyknelam pierwszy odcinek 3 serii Rodziny Borgiow na hbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.05.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 a pewnie za chwile kolejny sezon newsroom się pojawi a może dopiero we wrzesniu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Ja czerkam do jesieni na powtórkę "Anny German", podobno świetny serial, a ja jakoś nie oglądałam.Ale mówili, że jesienią powtórka, czyli jest nadzieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Borgiów nie oglądałam, zgapiłam się i pogubiłam. Gdy się wzbogacę kupie na dvd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.05.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Ja czerkam do jesieni na powtórkę "Anny German", podobno świetny serial, a ja jakoś nie oglądałam. Ale mówili, że jesienią powtórka, czyli jest nadzieja. Jeśli Ci się internet poprawił, to czekać nie musisz: VOD-TVP-PL. Mnie ten serial aż tak nie zachwycił, bo sporo w nim chyba fikcji i przekłamań. Według mnie film biograficzny powinien ściśle trzymać się faktów - duża część (jeśli nie większość(?)) ludzi w ten sposób właśnie poznaje historię i bezkrytycznie przyswaja filmowe sceny. Natomiast niezaprzeczalnym jego plusem jest, że w ogóle powstał, że ktoś (szkoda, że nie Polacy) zajął się tematem i wyciągnął go z otchłani zapomnienia. Warto poszperać w internecie (także na stronach rosyjskich) i odnaleźć autentyczne nagrania z kameralnych występów i wywiadów z Germanką i ludźmi, którzy ją znali. Wszyscy są zgodni, że była to niesamowita osobowość: wielka wrażliwość i skromność z pokorą w jednym ciele. Dodatkowo dramatyzm historii jej życia i losów jej rodziny już na wstępie gwarantują powodzenie i wysoką oglądalność dla każdego serialu nakręconego z odrobiną umiejętności reżyserskich i aktorskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Jetuś, aż tak to mi się net nie poprawił... Ale poczekam na tę jesień. A nie jest taki zgodny z faktami ten serial? Szkoda, miałam nadzieję, że łatwym sposobem dowiem się czegoś więcej o niej. I jeszcze na blogu pokazałam młyn Krabata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Moja mam uwielbiała Annę German, ja doceniam Jej wspaniały głos - wręcz unikalny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.05.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 (...)A nie jest taki zgodny z faktami ten serial? Szkoda, miałam nadzieję, że łatwym sposobem dowiem się czegoś więcej o niej. (...) No właśnie - też tak podchodzę do seriali historycznych i biograficznych , a później dowiaduję się, że np. filmowy enkawudzista, mający wielki wpływ na losy bohaterki w filmie, nigdy nie istniał... Ot, choćby tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.05.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Ja czerkam do jesieni na powtórkę "Anny German", podobno świetny serial, a ja jakoś nie oglądałam. Ale mówili, że jesienią powtórka, czyli jest nadzieja. Ja nagrywałam ale jeszcze nie było czasu obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Ha - w takich serialach często są przeinaczenia i dodane "fakty", dla wiekszego dramatyzmu i lepszej oglądalności, na to zawsze trzeba w pamięci mieć poprawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.05.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 "Ranczo" uwielbiam i oglądam namiętnie bez względu na to, który to sezon. "Grę..." mam na komputerze i dekoderze (ostatni sezon) to sobie bedziesz mogła Agdus poogladać w razie "W"! Też zmieniłam operatora, ale CP ma do doopy dekodery i dojście do wypożyczalni. Jakos przetrzymam te 15 miesięcy może nc+ zmądrzeje ... Ja też mogę oglądać stare odcinki Rancza właściwie na okrągło. Lecą na TVSeriale. Grę chętnie spróbuję oglądnąć. A nc+ zmądrzało dosyć szybko. Wysłali informację, że dotychczasowych umów nie wypowiadają, wiec mamy to, co mieliśmy do końca naszej umowy. Dobrze, że nie wykonaliśmy nerwowego ruchu i nie przenieśliśmy się do Polsatu. Zniechęciła mnie informacja o kiepskich dekoderach. Poza tym nie lubię się uczyć od nowa obsługi urządzeń. Tym, którzy zerwali umowę, proponują powrót do niej i ważność do końca jej obowiązywania, jakby nie została zerwana. Wszystkim proponują możliwość podpisania nowej umowy, jakby ktoś chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts