braza 26.05.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Noo ja sie pospieszyłam niepotrzebnie i trochę żałuję, bo CP nie umywa sie do eNki (nc+). Ale przezyję, zaproponowali mi za 40 zł (płatne od września) podstawowy kanał i przyjęłam propozycję. Trudno, gapowe sie płaci, CP umowy nie moge wypowiedzieć, za drogo to kosztuje! Grunt, że dekodery zostają i sygnał tez jest. Musze tylko powalczyc z podłaczeniem tego wszystkiego:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.05.2013 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ja oddaję dekodery, jak się skończy umowa z CP to zobaczę, bo jednak na nc+ nie ma universalu i 13th street, a to jedne z moich ulubionych kanałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.05.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 a ja tam jestem zadowolona ze zrezygnowalam z nc+ i to juz nie chodzi o to, ze cenowo nam sie nie oplaca (bo sie nie oplaca nadal), ja po prostu nie lubie byc traktowana jak przyglup. nie wiem co wy macie za problem z dekoderami cp? z moimi nic sie nie dzieje, nie zawiesza, nie blokuje, czasem jak nie widze podgladu nastepnego programu to tylko wlaczam opcje odswiez i znowu dziala. obsluga pilota po stokroc prostsza i lepsza niz w dekoderze nc+ (ktory wlasnie notorycznie sie zawieszal) z programow nie mam tylko canal + ale i tak rzadko byl ogladany wiec bez zalu, za to mezowaty ma polsat sport, za ktorym dziamgal od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.05.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 w CP jest fajne ze sobie mozna ulozyc swoj uklad kanalow a po tym co namieszalo nc+ z ustawieniami to jest jakas masakra , cp bede placic 10zl za multiroom a w nc+ musialabym 30 plus 49 za aktywacje plus 149 za wymiane dekodera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.05.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 nie dosc ze namieszalo, to jeszcze jak lecisz pilotem po programach i trafisz na taki "nie z oferty" to od razu zawiesza ci sie dekoder i kombinacje, bo ani nie chce sie wlaczyc, ani wylaczyc, 3 razy zasilanie odlaczasz i dalej problem. z prawdziwa ulga pozbylismy sie tego dziadostwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.05.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Noo ja sie pospieszyłam niepotrzebnie i trochę żałuję, bo CP nie umywa sie do eNki (nc+). Brazunia prosze wytlumacz mi to bo nie kumam, w czym sie nie umywa? oferta programowa jest podobna (na moje potrzeby wrecz lepsza) nam zalezalo glownie na hbo, CC, axn (z filmowych) a w nc+ posiadanie hbo to najwyzszy pakiet za prawie 190 zł. (teraz ciut obnizyli ale dalej to drosza oferta niz cp) w cp to samo mam za 89 zł + 5 zł. multiroom. rachunki sa proste. dostaje to co chcialam za duzo nizsza cene. dekoder jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.05.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ja się ze wszystkim z Tarcią zgadzam poza jakością dekoderów. Nie umieją równocześnie nagrywać jednego i pokazywać drugiego, z czego często korzystałam. Pilotem trzeba celować w nie niczym snajper, a w nc+ można było tyłem stać i gmerać, a i tak odebrał. Nie wiem jak teraz w nc+, listę kanałów swoich tam miałam i też była bardzo wygodna. Jeden dekoder ciągle się zawieszał z CP, musieliśmy wymienić, na miejscu w punkcie po sprawdzeniu wymienili. Często gęsto w EPG nie ma w ogóle opisu niektórych programów, co wkurza mnie okropnie, bo muszę szukać gdzieś po necie, zamiast mieć tam, gdzie podobno powinnam mieć. 13th street, bardzo często nie ma, czasem axn-y znikają. Oferta programowa i cenowa za to jest o niebo lepsza niż w nc+, dlatego mamy CP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.05.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 no to ja pilotem z nc+ musialam tez celowac w dekoder, zeby zlapalo a z CP lapie jakby lepiej , na NC+ tez nie wszystkie kanaly mialy opis jedyne czego mi bedzie brakowac to domo + i kuchnia + bo czesto ogladalam jak prasowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.05.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 ooo mi tez chyba tylko tych 2 brakuje, weekendowe przedpoludnia zawsze kuchnia + a w dlugie zimowe wieczory weekendowe domo+ ale nic to. inaczej czas zagospodarowany mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.05.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) Ja się ze wszystkim z Tarcią zgadzam poza jakością dekoderów. Pilotem trzeba celować w nie niczym snajper, a w nc+ można było tyłem stać i gmerać, a i tak odebrał. Nie wiem jak teraz w nc+, listę kanałów swoich tam miałam i też była bardzo wygodna. Jeden dekoder ciągle się zawieszał z CP, musieliśmy wymienić, na miejscu w punkcie po sprawdzeniu wymienili. Często gęsto w EPG nie ma w ogóle opisu niektórych programów, co wkurza mnie okropnie, bo muszę szukać gdzieś po necie, zamiast mieć tam, gdzie podobno powinnam mieć. 13th street, bardzo często nie ma, czasem axn-y znikają. Oferta programowa i cenowa za to jest o niebo lepsza niż w nc+, dlatego mamy CP. Depesiu a wystarczy instrukcje przeczytac kiedy wlaczysz EPG to wyswietlaja ci sie w pasku na dole rozne napisiki. musisz pogmerac strzalkami i wcisnac "odswiez" i program sie uaktualnia:yes: choc przyznaje ze tez instrukcji nie czytalam, ja takie bajery intuicyjnie rozczachowuje, tak samo z kompem mam. moze dlatego mi latwiej i nie narzekam na ponoc znienawidzony win8 :D:D wystarczy polubic Nie umieją równocześnie nagrywać jednego i pokazywać drugiego, z czego często korzystałam. juz o tym rozmawialismy, masz inny dekoder, moj ma funkcje jednoczesnego nagrywania i ogladania - przecwiczone juz kilkukrotnie programy mi nie znikaja, wiesz ze mozesz je ogladac w formatce HD i nie HD? Edytowane 27 Maja 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.05.2013 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 A w cp jest bbc Ja miałam i cp i c+ wykupione swego czasu (świr sportowy - piłka! - Romka) i teraz trafiła mi sie okazja wymiksowac z jednej umowy, co mnie niezmiernie ucieszyło. Okazał się że w cp jest wsio co on chce. Też jak dla mnie w cp jest wszystko co trzeba, kuchni i domo trochę żałuje ale bez przesady .. Ja w c+ miałam różne dekodery przez ten cały okres i jeden był lepszy drugi gorszy ale ostatni ktory miałam niby jakiś tam super) był tak makabryczny, kanały zmieniał jak żółw, celowanie super precyzja (ciężko z łóżka ), wymieniałm sobie na najstarszy (którego przezornie nie wyrzucilam) i ktory byl po prostu najlepszy. Generalnie dekodery są różne i tu i tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.05.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ja tez za duzo teraz nie ogladam, wiekszosc seriali czyli np lekarze czy prawo agaty moge ogladnac na necie kiedy chce, wole poczytac ksiazke. Tv ogladam tylko do prasowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.05.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 a ja takich agat, rancz, germanek itp. filmow wcale nie ogladam. A dlaczego? bo wkurzaja mnie te wszystkie celebryckie mordki wyskakujace jak z lodowki i obrzydzajace kazdy polski film, te bitwy o wlosy, tance popaprance i inne faktorie. jedynie rozlewisko lubilam. laska grajaca German doslownie wszedzie pokazywana, wywiadowana itp. a mnie do szalu doprowadza jej udawanie slodkiej niewinnej mimozy. takie mam zdanie po przeczytaniu kilku wywiadow, w ktorych telepie to samo.moze w realu to bardzo fajna babeczka ale mnie mocno juz drazni. serio, wole pingwiny z madagaskaru obejrzec niz te nasza rodzima sztuke. za to chetnie na kino polska ogladam nasze stare filmy, przedwojenne. do posmiania, do pospiewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.05.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 ja z seriali tylko lekarzy i prawo agaty, reszta mnie nudzi, czasami ogladne geslerowa, ale lubie muzyczne np voice of poland czy xfactor, bo nie trzeba sie bardzo skupiac a muzyczka leci w tle ale to tez mozna zobaczyc w necie a teraz to wole w ogrodku posiedziec czy pocwiczyc sobie niz tv ogladnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.05.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) tego zadne faktory i reszta nie przebije http://www.youtube.com/watch?v=4sk8BlojWXM lub http://www.youtube.com/watch?v=2xlKRtF9FkE&oq=umowi&gs_l=youtube..0.5j0l5.4172.5016.0.6984.5.5.0.0.0.0.250.437.0j1j1.2.0.eytns%2Cpt%3D-27%2Cn%3D2.1.0.0...1ac.1.11.youtube.13hQ2KdAZ1U Edytowane 27 Maja 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.05.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ja filmy oglądam jak się cos trafi (wolę jednak starsze) i potrafią sprawic mi przyjemność (ostatnio Tootsie po raz n-ty i ciągle świetnie się bawię) seriali nie z definicji (oprócz Przystanku Alaska ale to mam na DVD i Rancza - też). Lubię wszelkie programy remontowo budowlane, ale nie wnetrzarskie tylko typu "Wielkie projekty" albo te na BBC ale ostatnio ich maleńko - skończyła się chwilowo koniunktura...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.05.2013 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Z nowszych filmów podobał mi się ostatnio "Przypadek Harolda Cricka" i "W chmurach" a z nieco starszych "Zniknięcie" ale wersja oryginalna (franc./holend.) a nie amerykańska boże broń. Znakomity triller, dawno żaden film nie trzymał mnie tak w napięciu a niby prosta "zwyczajna" historia...dopóki nie wyjaśni się zagadka... Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.05.2013 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 TARcia - ależ super hiciory!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.05.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ja się ze wszystkim z Tarcią zgadzam poza jakością dekoderów. Nie umieją równocześnie nagrywać jednego i pokazywać drugiego, z czego często korzystałam. Pilotem trzeba celować w nie niczym snajper, a w nc+ można było tyłem stać i gmerać, a i tak odebrał. Nie wiem jak teraz w nc+, listę kanałów swoich tam miałam i też była bardzo wygodna. Jeden dekoder ciągle się zawieszał z CP, musieliśmy wymienić, na miejscu w punkcie po sprawdzeniu wymienili. Często gęsto w EPG nie ma w ogóle opisu niektórych programów, co wkurza mnie okropnie, bo muszę szukać gdzieś po necie, zamiast mieć tam, gdzie podobno powinnam mieć. 13th street, bardzo często nie ma, czasem axn-y znikają. Oferta programowa i cenowa za to jest o niebo lepsza niż w nc+, dlatego mamy CP. Mój ma takie funkcje i często z nich korzystam Może sobie zły dekoder wzięłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.05.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) Aaaa - zapomniałabym - jeszcze bardzo lubię angielskie kryminały - Agathę (np.Panna Marple ) i Sherlocka Holmesa - te klimaciki......:yes: No i jeszcze jeden mój ulubiony film - Bagdad Cafe! Świetny klimat, wszystko w ogóle, no i ta muzyczka.. http://www.youtube.com/watch?v=VdvbgW3YOVM Edytowane 27 Maja 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts